Kızımın da aynı nerdeyse. Diğer bebeklerimde olmadığı için ben de şaşırmıştım ama zamanla çekiliyormuş ilk sene içinde .Eki Görüntüle 2299512 kizlar benim oğlanın göbeği böyle dışa doğru bu normalmi sizceEki Görüntüle 2299512
Bende biberonla veriyorum meme reddi yaşicağımı sanmıyorum canım çünkü gerçekten benim kız meme düşkünü
Hipp combiotic. Geçmiş olsun canım. İnşallah hayırlı haberler alırsın. Sütün geçici olarak azalmıştır belki. Yeniden artar inşallah
Canım yenidoğan bebek evlat edinen annelerin bile sütü geliyor zamanla, hatta eskiden süt ninesi diye bir kavram varmış anne tarlaya çalışmaya gidince evdeki bebe aglayınca nineneler sussun diye kendi memesini verirmis sütü gelirmiş zamanla. O yüzden her zaman umut vardır mücadele ile gelir sütun yeter ki emzirmeye devam etSağol Karasyacım
Geçici azalma mi bilmiyorum ama tam artmaya başlamışken bir sürü iş geldi başımıza. Sütüm kesildi gitti . Inşallah gelir
Canım çok geçmiş olsun bu arada baban için inşallah iyidirBenimki de ikisini aynı anda götürüyor şimdilik
Meme reddi olursa çaresine bakarız artık napalim. Inşallah olmaz
Canım yenidoğan bebek evlat edinen annelerin bile sütü geliyor zamanla, hatta eskiden süt ninesi diye bir kavram varmış anne tarlaya çalışmaya gidince evdeki bebe aglayınca nineneler sussun diye kendi memesini verirmis sütü gelirmiş zamanla. O yüzden her zaman umut vardır mücadele ile gelir sütun yeter ki emzirmeye devam et
Canım Dr bana Aptamil önermişti, ilk günler sıkıntı yaşamıştım emzirme konusundaKızlar hangi mamayı veriyorsunuz?
Herkes birbirini ekledi mi yaSosyal medya kullanan bende ekli olmayan var mı yada kullanmayan?
Sosyal medya kullanan bende ekli olmayan var mı yada kullanmayan?
Kucagimda pispisliyorum ya da omuzuma alip uyutuyorum mememi emerken de uyuyor. Emzigi versem onunla hemen uyuyor ama vermiyorum bu aralarBirşey soracağım peki nasıl uyutuyorsunuz
Ben sen oturdum ağladım valla şimdi çocuk çatlarcasına ağlıyo. Gaz mı ne kucağımda arada susuyo. Sürekli emmek istiyo. Emince daha kötü kısır döngüye giriyoruz. Sütüm de herhalde azaldı mı yoksa sürekli emdiğinden mi bilmiyorum bi doymuyo gibi. Ama göbeği şiş ve kusuyo da. Çıldıracam yaniBenimkide hep emmek istiyor sütüm çok olsa bile belki benimki de doyurucu değil çünkü iki memeyi emre bile mama verince nefes almadan içiyor resmen saldırıyor biberona sonrasında öyle bi gevşiyor hemen uykuya dalıyor.mama yi kıskanıyorum valla :)
Bana da 1.5 ay sonra kalca ve goz.ultrasonu cektirin dedilerBilmiyorum ki canım doktorumuz öyle söyledi
Ben kullanmiyorum kullanmayi dusunuyorum ama bir turlu acmadim sizleri de merak ediyorum aslinda istegram yok face var daSosyal medya kullanan bende ekli olmayan var mı yada kullanmayan?
Evet canımcım Bi kaç kişi kaldınızHerkes birbirini ekledi mi ya
Gel kız gel aç sendeBen kullanmiyorum kullanmayi dusunuyorum ama bir turlu acmadim sizleri de merak ediyorum aslinda istegram yok face var da
Canımmmmm bebeğin mi oldu hayırlı olsunAynen hiç gelmedi sağmakla kuzum bebeğime emzirmeye calıscam
Sağol canımm 12.takım kaptanımız sevgili AnkaCanımmmmm bebeğin mi oldu hayırlı olsunrabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin kuzuya
Bu bebeler bizde hal birakmadi ki acmaya firsat kalmadiGel kız gel aç sendemeraklar giderilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?