2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Alışveriş yapmayan bı benim her halde , ben nedense son aya birakmak istemezdim ama şuan öyle yapmak zorunda kaldim Interneten almayi sevmiyorum şuan çok özendim beşik dolap alanlara
Valla bende yapmadım yalnız değilsin rn azından bebek arabası beşiği falan görerek deneyerek almak istiyorum şimdilik yeni soğan zıbınları var hazirandada yasaklar böyle olursa mecbur alcaz internetten

Ben normalde kiyafeti netten almak istemiyordum cok direndim ama artik yapcak bisey yok elimizdeki imkanlar bu, disari cikamiyoruz. En azindan bi sure idare etmesi gereken şeyleri netten alicam. Zaten tek ihtiyacim kiyafet diyebilirim. Bide bikac bakim ürünü. Oglum kucuk oldugu icin evde cok sey var zaten.

Ben bu hamileligimi hic boyle dusunmemistim. Oglumda ikk 5 ay zorunlu yatisim vardi. Wc ve yemek yeme haricinde pek kalkmiyordum. Simdi hevesim esim oglum ben disari çıkıp gezmekti. Beraber disarda piknik yapmakti. Ama olsun ne yapalim
Bu arada burda anlayissiz bi grup var iki gündür piknikte yapilan biseyi yapiyolar ve ben cok severim dun balkonu yikarken nasil geldi kokusu. Esim dışardan her zaman siparis ettigimiz yerden soyleyelim diyor ama nasil guveneyim ki..
imkani olan da olmayan da suan disari çıkıp alamaz canı isteyen. Bu nasil bi dusuncesizlik sehir yerinde apartmanda sirf teras var diye bugun yapilir mi

Yeminle bu aralar ne istesem oluyordu. Hamileyim diye herhalde Dedim ki bir arkadaşa virüs öncesi, bir şey olsa da hamileliğimi evde yatarak geçirsem, evden çalışsak. Bir hafta sonra evdeydim
Valla yatarak geçiryoruz rahat oldu ama ben maaşımın %70 ini alıyorum bide bazı arkadaşlar için kötü oldu kısa çalışmaya geçinxe galiba analık rapor parası alamıyorlarmış inşşallah devletimiz hamileleride unutmaz da mağdur olmaz onlarda ben yine şükrediyorum

Kıyamam canım ya İnşallah kısa sürede biter de kendimizi dışarı atarız. Ben de önemini anladım dışarı çıkabilmenin... Canın çok çekiyorsa etrafta güvendiğiniz bir yerden söyleyin canım ya amaç nefsini köreltmek. Yoksa insanın aklından çıkmıyor. Bu arada geçen gördüm birisi terasta mangal yapıyım derken binayı yakmış. İnsanlar cidden anlayışsız...

Ya şaka maka rahat oldu ama kötü de oldu. Biraz daha ilerleyince bizim bacaklar şişmeye başlayacak.Yürümemiz lazım. İnşallah kısa zamanda biter. Bir de dediğin gibi mağdur olan bir sürü insan var. Umarım devlet duruma el atar

Benim bulunduğum yerde de evler hep bahçeli. Burasıda aynen öyle her yer buram buram kokuyor. Yapmamaları lazım. Bizim yerimiz olmasına rağmen ben yapamıyorum . Hep evdeyiz. Kızı bile bir kere çıkarttım bahçeye 10 dk lığına çiçek ekti geldik. Herkes dışarda burda nermiş bahçeymiş ee bahçeyi kaç kişi kullanıyor.

Yeminle bu aralar ne istesem oluyordu. Hamileyim diye herhalde Dedim ki bir arkadaşa virüs öncesi, bir şey olsa da hamileliğimi evde yatarak geçirsem, evden çalışsak. Bir hafta sonra evdeydim

Hemen pragmatik davranip hepimiz saglikla kucagimiza alalim diye dua etsene

Ya hala mı belli değil, ben oğlumda 20 haftada öğrenmiştim ona bile çok geç diyordum, ne yaptı bıdık açmıyor mu bacakları
bi gittiğimde göstermedi diğerinde kız gibi dedi detaylıda da büyük olasılıkla erkek dedi ama kesin demedi net birşey söylemedi kimse bende oğlumda 12 haftada öğrenmiştim bundan hiçbir şey anlamadım

Benim eşim sarı paltolununkinden.
Cocuğu uyut işim var
Cocuğu yıka işim var
Cocuğu yedir işim var
Çocuk yapalım mı ?
Evett nerde nasıl

Ben “Benim esim yapmaz ki” diyenim. Ama ikizlere de cok guldum. İki tane dogurdum ben cap yapiyorum.

Son düzenleme:
Canının istediği şeyse ye ama şöyle yapabilirsin fırında yada tavada ısıtırsın, o ısıda virüs vs kalmaz tabi ısıtılabilecek bir şeyse

Nefret ettim ben o gruplardan evleri bahçeli diye kokular o biçimbir de burada da herkes bahçesinde çoluk çocuk komşuculuk oynuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…