2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ya ben 85 almıştım sanırım ama 90 falan alsaymışım olurmuş. Büyük almaya çalışın bence
Ama işte marka modele göre değişedebilir kalıplar.
Ben ebebekten ve babymall dan almıştım galiba ay hatırlamıyorum da
babymall da çok indirim oluyor.
Özellikle aldığım atletler tam oldu ama büyük olsa daha iyi olurdu sanki.

Yaa evet hatta geçenlerde indirimli gördüm de bedeni düşündüm o an çıkar yol bulamayıp vazgeçtim gerçi bi de inşallah süt dolacaklar O yüzden 90 almak mantıklı hakkaten.

Kizlar minicitye oyle tatli patikli 3 lü takımlar gelmiski hemde cok uygun fiyata ama bitmis daha dun bakmistim halbuki ne ara geldi de bitti anlamadim

ben de onu kullanıyorum ama onu kullanmadığımda da sürekli akıntım var..acaba bundan dolayı mı başladı??

Kizlar minicitye oyle tatli patikli 3 lü takımlar gelmiski hemde cok uygun fiyata ama bitmis daha dun bakmistim halbuki ne ara geldi de bitti anlamadim
Valla bende anlamıyorum. Millet her sitede tetikte mi bekliyor ne anlamıyorum yani.

Ben kotexin tek tek poşetli olanlarından kullanıyorum canım daha önce olmamıştı. Kendimi çok dinliyorum işten de idari izinliyim haftalardır evde kalmak bana yaramadı

Ben de 7 haftadir evdeyim, hala sikilma moduna gecemedim.

Buda bugünden olsun tamamladıklarımız
Listeye göre pek ufak birseyi kalmadı Urazikonun
Beşik de hediye geliyor dolabı , park yatağı ,komidini tamam.

Eklentiler

• Screenshot_20200419-165426_ebebek.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 73
  • 20200419_165706.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 79
Valla bende anlamıyorum. Millet her sitede tetikte mi bekliyor ne anlamıyorum yani.
En son dun gece bakmistim minicity e yeni urun yoktu ogleden sonra baktim bugun urunler gelmiste stokta bitmiste. ne ara ya

Selam hanımlar inşaallah iyisinizdir. Benim bütün gece ve ardından gündüz sürekli kasılmam vardı dua eder misiniz

Doktoruna sordun mu canim? Benimde bi kere oyle oldu doktorum bi ilac soyledi kullaniyorum gecti sukur.

Buda bugünden olsun tamamladıklarımız
Listeye göre pek ufak birseyi kalmadı Urazikonun
Beşik de hediye geliyor dolabı , park yatağı ,komidini tamam.

Hayirli olsun canim iyi yapmissin

En son dun gece bakmistim minicity e yeni urun yoktu ogleden sonra baktim bugun urunler gelmiste stokta bitmiste. ne ara ya
Bende eşofman takımı ve yazlık şort tişört alayım dedim üyeliği kabul etmedi neyse atayım sepete dedim sonra yemek yapmaya gittim geldim alayım diye sepet boş, geri atayım hepsini dedim çoğu stokta yok

Alışveriş yapmayan bı benim her halde , ben nedense son aya birakmak istemezdim ama şuan öyle yapmak zorunda kaldim Interneten almayi sevmiyorum şuan çok özendim beşik dolap alanlara
yalnız değilsin ben daha 1 çöp dahi almadım ablam bi battaniye almış o kadar ki daha cinsiyetimiz bile kesin değil

Alışveriş yapmayan bı benim her halde , ben nedense son aya birakmak istemezdim ama şuan öyle yapmak zorunda kaldim Interneten almayi sevmiyorum şuan çok özendim beşik dolap alanlara
Aslında mağazalardan bakarak dokunarak almak tabi daha güzel ama mağazalarda çok çeşit olmuyor internette seçenek çok daha fazla. İnternetten beğenip mağazasına gidiyorsun acaba nasılmış diye çoğu zaman olmuyor, yani benim hep öyle oldu o yüzden bebelerin Kıyafetlerini hep internetten aldım

yalnız değilsin ben daha 1 çöp dahi almadım ablam bi battaniye almış o kadar ki daha cinsiyetimiz bile kesin değil
Ya hala mı belli değil, ben oğlumda 20 haftada öğrenmiştim ona bile çok geç diyordum, ne yaptı bıdık açmıyor mu bacakları

Bende eşofman takımı ve yazlık şort tişört alayım dedim üyeliği kabul etmedi neyse atayım sepete dedim sonra yemek yapmaya gittim geldim alayım diye sepet boş, geri atayım hepsini dedim çoğu stokta yok
Saka gibi valla millet yiyor herhalde. Saniyesinde gitmis.

Bende normalde bi sure daha almayacaktim ama dun boynerdeki zıbınlar gercekten guzeldi fiyatina gore. Civilde falan duz halleri 8 tl ama orda 6-7-10 tl ye onu cok tatli motifli olanlari aldim.istersen sende bak canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…