2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Niye taşınacaktın ki bu virüste
Hiç bitecek gibi durmuyor ama bunla yaşamaya öğrenicez diyo bazı uzmanlar
Dilerim ki biter oy hele doğum zamanımıza kalmasın
Canim biz bu korona cikmadan once ev sahibiyle konusmustuk cikacagimizi o da yeni kiraci buldu kontrakt yapmis yoksa 1-2ay daha beklerdik belki
Bu ev kucuk o yuzden pek rahat olmuyorum buraya gelince aceleyle tutulmustu yoksa nefret ediyorum tasinmaktan
Zaten daha bir ev bile bulamadik karantin bitimini bekliyoruz bakalim hayirlisi
İnatçı bir kızçe geliyor Süreçten dolayı da evden dısarı cıkmiyorum, hayat normale donunce cikip hepsini bir anda alacağız sanırim. :)
Saglikla gelsin guzel kiz insallah alinir cok stres yapma (soyleyene bak bide )
Bizimkisi bilmiyordu bende bilmiyordum bu kdr zarar li oldugunu daha hayatta sokmaz eve dunden sonra redbulu sevmiyrm ya tuaf geliyor tadı
Redbul herzaman degil Hell ama guzel ona benzerleri cok isimlerini bilmiyorum
Almasin canim insallah ne kaldi ki dogumdan sonra iceriz

Yaa kiyamam kuzum siparis versin canim ne olacak ki guvendiginiz yer ise ,kapiya gelicek yersin afiyetle
Burda yasak balkon buyuk olsada olmasada teras olsa bile
Mustakil ev degilse tabi

Yaa kiyamam kuzum siparis versin canim ne olacak ki guvendiginiz yer ise ,kapiya gelicek yersin afiyetle
Burda yasak balkon buyuk olsada olmasada teras olsa bile
Mustakil ev degilse tabi
Ya pisiren kiside corona varsa Bence her yerde yasak olmalı kac insana kokuttu belki

Kızlar vücudu nemli tutmak için ne kullanıyosunuz
Hangi yağı
Henüz hiçbişey kullanmadım ama baya döküntü oluyo
Ben de banyo sonrası tamamen hindistan cevizi yağı sürüyorum her yerime. Çok iyi geliyor, dediğin gibi sürmeyi unutursam hemen pul pul dökülüyorum, hamile değilken yazın da susuz ve kremsiz bırakınca öyle olurdu benim.

Bir de göğüsümde de en başından beri kuruluk var oraya da hindistan cevizi sürebileceğimi söyledi doktor, hatta bu aralar çok kuruyor, her gece yatarken sürmeye başladım göğüs uçlarına.

Kızlar sırt ağrısı çeken var mı? Özellikle son bir haftadır akşam üstü başlayıp gece boyu süren bir sırt ağrım var ve çok zorluyor. Bu ağrıyı çeken ve rahatlamak için çözüm bulan var mı?

Gebelerde içemez diyor ustunde emzirmeyi birakcaz galiba anlasilan

Hindistancevizini sürmeye kıyamıyorum tüm vücuduma bitmesin diye
Onun için sadece göbek kısmına kullanıyorum onu. Aşırı bi kuruluk problemi yok çünkü vücudumda.

Ya pisiren kiside corona varsa Bence her yerde yasak olmalı kac insana kokuttu belki
He o acidan ama diyorlar posetden falan gecmiyor canim damlaciklarla geciyor bu virus Normal marketde calisanla o da ayni benim icin
Tabi bencede apartmanda mangal yapmak ayip yani piknik yerleri var az daha sabrestsin insanlar hamilesi ,cocugu var bunun evine et alamayan insanlar var

şuan benim modum... sodexo yatıyor bize şirketten. eşim tutturdu evde yapıp duruyorsun bari en azından balığı dışardan söyleyelim sodexonu da kullanmış oluruz diyor.. yok diyorum ben ne bileyim yapanı diyorum.. bu sefer de migrostan balık alıyorsun oradaki adamı ne biliyorsun diyor...

Bu konuyu doktoruma sordum. Onun tavsiyesiyle disaridan soyledigim somonu tavada bir ters yuz ediyorum. Fakat yaninda gelen yesillik, misir ekmegi vs dogru hayvanlara gidiyor.

Isitilabilen seyleri siparis edebilirmisiz.

Hayırlı olsun canım..Sağlıklı günlerde giyinsin kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…