2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yok canim banyo sonrasi yapiyorum her zaman 2dk bitiyor
Insallah bebis gelsin goruceksin makas daha rahat bence ☺
Yok kuzum ya tırnak makası almışım bir daha gidip ayrıca makas almam onun yerine diğer ihtiyaçlarımızdan birini alırım
Tırnak sonuçta elbet kesilecek bi şekilde

Bizde stok seklinde ıslak mendil var fazlaca. Oglumdan dolayı hep alınıyordu zaten simdi tekrar gebelik olunca baya stok olmus oldu o. Aylarca gider.
1 kutu pisik kremi var sanırım uni baby.
Biberon falan var. Bugun yarin evi bi kurcalasam biseyler cıkacak gibi bakalim.
Alt acma yastigi falan var
Bi serbestce dışarı cikabilsem bakim urunlerini tamamlarim.
Sampuan var baby me
Duru granül var stok seklinde

Kızlar vücudu nemli tutmak için ne kullanıyosunuz
Hangi yağı
Henüz hiçbişey kullanmadım ama baya döküntü oluyo
Ben banyodan sonra tüm vücuduma bebe yağı sürüyorum, normalde de kuruydum iyice kurudum kaldım Karnıma ve göğüslerime de lierac sürüyorum günde 1 defa. Bazen kafam atınca da hindistan cevizi yağı

Yalnız benim göğüslerim hafiften çatladı galiba, tam da anlamıyorum damar mı çatlak mıı :/

Makas daha tehlikesiz duruyor ama bizim hiç başımıza gelmedi valla tırnak makasıyla olumsuz bi durum. Sen varsa bi dene bakalım hangisi kolayına giderse onla devam edersin
Ama şimdi açıkçası onca ihtiyaç varken evde de tırnak makasımız varken gidip makas almak saçma geldi bana. Birde ben 18-19 yaşımdaydım baya kesebiliyordum kardeşimin tırnaklarını. Şimdi bebeminkini hayli hayli keserim bence

Tşk cnm cvp için
Eğet kırmızı kırmızıya çatlatır yeşilse damardır

Memintoları büyütmenin sonuçları benim çatladı bi iki minik. Ben 75den 85e yol aldım ama bu hamileliğimde.

Kızlar tırnak makası da da Bebişin tırnaklarını keserken etini geriye ittireceksiniz kolayca keseceksiniz zaten çok ince korkmayın bi iki yapınca alışıyosunuz

Ben tasinayim daha sonra baslarim o zamana kadar kizim durur insallah yoksa bi beze sarip gezdiricem kendimle zaten yaz olur sicak

Gunaydin guzel anne ve anne adaylari ♥

Hayirli olsun canim cok ciciler saglikla icini doldursun prenses
bi ben kaldim galiba bisey almayan ☺

Bende daha hiçbir sey almadim, bebiş inatçi çikti daha yeni cinsiyetini gösterdi, o yuzden hicbir hazirliğim yok daha.

Bende daha hiçbir sey almadim, bebiş inatçi çikti daha yeni cinsiyetini gösterdi, o yuzden hicbir hazirliğim yok daha.
Bizimki erken gosterdi ama zaten 4ay yatarak gecti daha sonrada karantin basladi mayis 11i bitecek daha hem tasinmamiz lazim o yuzden tasinip hepsini toplam aliriz diye dusunduk bakalim hayirlisi saglik olsun Saglikla gelsinler esyalar zamanlada olur
Sizin kiz mi ,erkek mi geliyor ?

Kızlar benim göğüslerimin alt kısmında hep kahvelikler var,daha önce hiç yoktu,catlak kremi sürüyorum her gun ama lekelere bir faydası olmaz,bunun için krem var mi?yoksa doğumdan sonra mi gecer?

Ben tasinayim daha sonra baslarim o zamana kadar kizim durur insallah yoksa bi beze sarip gezdiricem kendimle zaten yaz olur sicak
Niye taşınacaktın ki bu virüste
Hiç bitecek gibi durmuyor ama bunla yaşamaya öğrenicez diyo bazı uzmanlar
Dilerim ki biter oy hele doğum zamanımıza kalmasın

Memintoları büyütmenin sonuçları benim çatladı bi iki minik. Ben 75den 85e yol aldım ama bu hamileliğimde.
Off hiç sorma, Allahtan evdeyiz hiçbir şey olmuyor yarıda kalıyor hepsi 75 c idi benim, şu an ne oldular hiç fikrim yok. Yaa konusu gelmişken bu emzirme sütyenlerini kaç beden almak lazım?

Geceliklerde hemen hemen aynı beden oluyor deniyor, zaten dar şeyler olmadığı için, ama sütyen ve emzirme atletlerini kestiremiyorum hiç.

Göğşen Hoca çok iyidir evet özellikle riskli gebelikler ve tüp bebekte.. Ben çok eski hastası olduğum için kabul etti sanırım Şu sıkıntılı günleri de bi atlatsaydık doğuma kadar inşallah, yoksa aldığımız paketin de bir anlamı olmayacak sanki

Ben kotexin tek tek poşetli olanlarından kullanıyorum canım daha önce olmamıştı. Kendimi çok dinliyorum işten de idari izinliyim haftalardır evde kalmak bana yaramadı

İnatçı bir kızçe geliyor Süreçten dolayı da evden dısarı cıkmiyorum, hayat normale donunce cikip hepsini bir anda alacağız sanırim. :)

Bu arada hamak ve beşiğimiz geldi.Gardırop da haftaya gelicek. Fikir olsun sizlere de. Beşik kurulunca Bi garip oldum baya baya anne oluyorum dedim hala inanamıyorum

Guzel gunlerde kullansın kuzum haftaya bziim odads gelicek insallah bi sıkıntı çıkmazsa artik tatlı telâşlar başlıyor vallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…