2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın kızlar bebişlere hazırlıklar ne durumda neler aldınız veya ne almakla başlayacaksınız acaba ben daha pek bir şey almaya başlamadım da

Ay oturduğum yerden para harcıyordum yine sabah sabah.
Görümcemden daha ses çıkmayınca kendim aldım kasnak. Evde oyalanıcam dedim haftalar geçti.
Ne demişler kel kör kendi işini kendin gör
Karbon kağıdını da eşimden istedim kırtasiyede varsa alacak.

Blackkcat canım kumaş için keten kumaş diyorlar ama, sen bilirsin ayrı bir ismi vs var mı? Onuda eşime aldırayım.
Geçenlerde yine görümcecim burada olan bir hobi dükkanına sormuş punch için kumaş diye ama bilememişler. Bizde yok demişler. Kasnakları da yokmuş. Nasıl bir yerse. Direk kumaşçıya gidip aldırırız olmadı kumaşıda.

Evet canım keten oluyor kumaşı,ama söyleyinde vermeleri lazım sonuçta baya satılan bir şey,esnek olmayacak serte yakın bi kumaş olacak özellikleşimdiden kolay gelsin arada fota atarsın

Günaydın kızlar bebişlere hazırlıklar ne durumda neler aldınız veya ne almakla başlayacaksınız acaba ben daha pek bir şey almaya başlamadım da
Ben henüz almadımAbimizden kalan şeylerde var ama alacağımız şeylerde var,bismillah diyip bi yerden başlamak en iyisialdıkça aldıkça görüyorsun eksiğini

Evet canım keten oluyor kumaşı,ama söyleyinde vermeleri lazım sonuçta baya satılan bir şey,esnek olmayacak serte yakın bi kumaş olacak özellikleşimdiden kolay gelsin arada fota atarsın
Teşekkür ederim canım, malzemeleri toparlayayım hemen başlayacağım. O zamana atarım fotiler

Ben henüz almadım☺Abimizden kalan şeylerde var ama alacağımız şeylerde var,bismillah diyip bi yerden başlamak en iyisialdıkça aldıkça görüyorsun eksiğini
Bizde eşimle cumartesi bebek arabamızı aldık Almaya niyetli değildik hiç bakalım fikrimiz olsun dedik eve arabayla geldik yavaş yavaş başlamam lazım benimde nerden ne alsam diye düşünüyorum ilk olunca insan acemi oluyor sanırım

YouTube de denk. Geldim doğruluğu olabilir daha önce duymustum
Ben Birkaç kere paylaşmıştım bebelerinize dinletin diye canım
Paylaşan kişi de doktor, önermiş. Bilimsel çalışmalar varmış bununla ilgili. Ben arada bir şeylerle meşgul olurken açıyorum dinliyoruz can oğlumla

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Ben 1 aralıkta öğrendim hamileliğimi.
Aralıkta da ebebekte indirim olmuştu beklediğim arabada.
Daha kese görmemiştik onun taksidine girdik
Hiç zorlanmadan bitti bile taksidi geçen ay. İyi ki almışız diyorum virüs salgın ekonomi derken şu durumda alamazdım. Ya da bebek arabası alsak diğer alacaklarımdan kısmam gerekirdi

Teşekkür ederim. Ankara damısınız?Ne kadara yaptırdınız?Ankarada olup güvenilir diyebileceğiniz yer var mı?

Zaöan var diye öteliyoruz ama alınacak o kadar çok şey var kiArtık başlamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…