2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yarın yaptırırım belki eşim gelmese de evin karşısında tıp merkezinde de yapıorlar.Renkli mi yaptırdınız?
Evet

yurtdışı için genelde Türkçe karakter içermeyen isimler tercih ediyorlar kolaylık açısından ama tabi daha zaman var gönlünüze göre bulursunuz umarım

Hahahahah aynen bknz:Biz ikimiz
Sıradaki hunili de benim inşallah.
Çok geçmeden ikinciyi düşünüyorum. 1-2 sene içinde.
“Çocuk doğunca görürüm seni” diyenlere de hoş bakmıyorum demiş olayım Büyütüp rahatlığa erdiğimde gözüm hiç kesmez yoksa.
Eşim bile deli misin diyor bana. Huniliyim hunilii
İnşallah nasip olur

Kızlar anne icin ve hastane icin listem hazır. Genellikle 25. Hafta da başlayın aldıklarınızı yıkayıp valize yerleştirin erken doğum riskine karşı en geç 8. Ayda hazır olsun herşey diyorlar . Isinize yararsa listeyi ekledim . Eksikler fazlalar varsa bildirin birlikte güncelleyelim

Eklentiler

• 20200420_104623.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 90
  • 20200420_104613.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 87
Canım listene süt artırıcı malt içecekleri de dahil etmişsin. Naçizane görüşüm onların içinde çok fazla şeker ilavesi var anlık kan şekerini oynatıyorlar ve aslında direk süt artıran şeyler değiller.
Su ve uyku müthiş ekti eden şeyler samimi olarak yaşadım ve test ettim gönül rahatlığıyla söylüyorum. İnsan o psikolojide iken herşeyi denemek istiyor ayrı bir psikolojisi oluyor gerçekten ama ben pazarlama stratejisi olarak görüyorum. Yine de karar senin, sizlerin tabi.
Bir de bebek pudrası zararlı, kullanması önerilmiyor çok elzem bir ihtiyaç olmadığı için onu da listenden çıkarabilirsin. Çok detaylı bir liste olmuş güzel olmuş herşey açık net
L Leotruck

ilk çocukla ikincinin arasının az olmasının faydaları

Eylül Ekim serin olmazmı hava ben uzun kollu alıyorum.
Ben kızımda Kasım aralık ocakta da kısa kollu zıbın giydirmiştim. Sonuçta üstüne uzun kollu giydiriyoruz. Serin olunca bide yelek giydiriyordum üstüne.
Bebek doktoru doğduğunda kalın giydirme bebeği kıyafet olarak senden bi kat fazla yeterli ama ayak önemli gerek görürsen üst üste 5 çorap bile giydir ama üstü çok kalın olmasın demişti

Teşekkürler❤

Günaydın canım iyiyiz. Sağlık ocağından geliyorum. Tahlillerim vardı bide aşım.
Ben ordayken bir doktor teyze için ambulans çağırdı ciğerleri kötüymüş korktum birazcık.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Ya hemen panik yapma kötü düşünme Rabbim korur,hepimiz paranoya olduk o ayrı
Günaydın canım
Evin işlerini bitirdim oturuyorum şimdi o yüzden iyiyim
Sen napıyorsun, nasılsın?
Ooo maşallah erkenci kız ,ben daha yeni kalktım kahvaltı yapıcam şimdi sonuçlarıma baktım
Şeker falan yok çok şükür nasıl sevindim anlatamam gelsin pastalar börekler

Oh şükür canım sevindimm darısı başımıza inşallah
Hadi afiyet olsun bakalım

Ay cok uzuldum canim vardır herseyde bir hayır olsun oğlusun sağlık limi saglikli grisi muhim degil yasadigin şeyleri sen bilirsin sen yaşadın sen gördün insallah bu doğumun kolay gecer de istediğin sekilse besleyebilirsin bebegini ❤❤❤

Oh şükür canım sevindimm darısı başımıza inşallah
Hadi afiyet olsun bakalım
inşallah canım
Teşekkür ederim
Saol canım Aynen çok şükür sağlıklı ,kendimiz de sağlıklı olalım mamaydı,anne sütüydü farketmez bence
İnşallah canım Rabbim hepimize kolay,sağlıklı doğumlar nasip etsin

hangi marka ve model aldınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…