Ankara da değilim canım çevre ilindeyim.
Burada ayrıntılı ultrason yapan olmadığı için Ankara’ya geldim.
Medipark-Sinan Tan’a gittim. 390 TL idi ücreti.
Başka birini de araştırmadım açıkçası çünkü yorumları çok olumluydu. Bizde memnun kaldık. Öneririm.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Ben 1 aralıkta öğrendim hamileliğimi.
Aralıkta da ebebekte indirim olmuştu beklediğim arabada.
Daha kese görmemiştik onun taksidine girdik☺
Hiç zorlanmadan bitti bile taksidi geçen ay. İyi ki almışız diyorum virüs salgın ekonomi derken şu durumda alamazdım. Ya da bebek arabası alsak diğer alacaklarımdan kısmam gerekirdi
En iyisini yapmışsınız.Ne olur ne olmaz diye erteledik doğum paketi işin içine girince eşim mırın kırın etmeye başladı şimdiden.Ayrıntılı ultrasona bile pahalı gereksiz diyor
Ankara da değilim canım çevre ilindeyim.
Burada ayrıntılı ultrason yapan olmadığı için Ankara’ya geldim.
Medipark-Sinan Tan’a gittim. 390 TL idi ücreti.
Başka birini de araştırmadım açıkçası çünkü yorumları çok olumluydu. Bizde memnun kaldık. Öneririm.
Hiç zorlanmadan bitti bile taksidi geçen ay. İyi ki almışız diyorum virüs salgın ekonomi derken şu durumda alamazdım. Ya da bebek arabası alsak diğer alacaklarımdan kısmam gerekirdi
Hayılı olsun sizde iyi günlerde kullanın İyi yapmışsınız vala bu durumda alışveriş yapmak ayrı bir mesele olur asıl kriz bence korkmadan sonra başlayacak ya neyse biz bebişlerimizi düşünelim siz isim buldunuz mu acaba ?
En iyisini yapmışsınız.Ne olur ne olmaz diye erteledik doğum paketi işin içine girince eşim mırın kırın etmeye başladı şimdiden.Ayrıntılı ultrasona bile pahalı gereksiz diyor
Yaptırsanız iyi olur. Önemli çünkü. Bir şekilde ikna et eşini, imkanları zorlayın
Ki çok şanslısınız Ankara’da her bütçeye uygun her uzmanlık alanından geniş bir seçim imkanınız var.
Hayılı olsun sizde iyi günlerde kullanın ☺ İyi yapmışsınız vala bu durumda alışveriş yapmak ayrı bir mesele olur asıl kriz bence korkmadan sonra başlayacak ya neyse biz bebişlerimizi düşünelim siz isim buldunuz mu acaba ?
Ah canim. İnsallah hepsi saglikla buyusun, hepimize aldiklarimizi ici dolu görmek nasip olsun.
Zaman ilerliyor ne zaman cikabilecegiz disari belli degil en azindan 0-3, 3-6 ayi tamamlayayim diyorum.
İlk 3 ay icin citcitlilari 0 kol aliyorym sonrası uzun kol bu arada. Sen nasil yaptin?
Yaptırsanız iyi olur. Önemli çünkü. Bir şekilde ikna et eşini, imkanları zorlayın
Ki çok şanslısınız Ankara’da her bütçeye uygun her uzmanlık alanından geniş bir seçim imkanınız var.
Ah canim. İnsallah hepsi saglikla buyusun, hepimize aldiklarimizi ici dolu görmek nasip olsun.
Zaman ilerliyor ne zaman cikabilecegiz disari belli degil en azindan 0-3, 3-6 ayi tamamlayayim diyorum.
İlk 3 ay icin citcitlilari 0 kol aliyorym sonrası uzun kol bu arada. Sen nasil yaptin?
Yok bizim kızımız olacak hayırlısıyla babamızı pek bulaştırmak istemiyorum isime de kendim de karar veremiyorum biz yurtdışında olduğumuzdan telafuzu kolay anlamlı bir isim arayışındayım ben işimin güçlü karakterinde olsun istiyorum ben eşim Ömür olsun diyor bende istemiyorum benim ki samanlıkta iğne aramaya benziyor