2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Teşekkür ederim. Ankara damısınız?Ne kadara yaptırdınız?Ankarada olup güvenilir diyebileceğiniz yer var mı?
Ankara da değilim canım çevre ilindeyim.
Burada ayrıntılı ultrason yapan olmadığı için Ankara’ya geldim.
Medipark-Sinan Tan’a gittim. 390 TL idi ücreti.
Başka birini de araştırmadım açıkçası çünkü yorumları çok olumluydu. Bizde memnun kaldık. Öneririm.

En iyisini yapmışsınız.Ne olur ne olmaz diye erteledik doğum paketi işin içine girince eşim mırın kırın etmeye başladı şimdiden.Ayrıntılı ultrasona bile pahalı gereksiz diyor

Anladım. Gittiğim hastanede de 375 tl dediler

Günaydın kızlar bebişlere hazırlıklar ne durumda neler aldınız veya ne almakla başlayacaksınız acaba ben daha pek bir şey almaya başlamadım da
Canım benim listede kırmızı ile isaretliler tamam bi kendim kaldım bunlar dışında kendime de ayrıca liste yapacagim inşallah.

Eklentiler

• 15873655968021024320922370492607.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 61
Hayılı olsun sizde iyi günlerde kullanın İyi yapmışsınız vala bu durumda alışveriş yapmak ayrı bir mesele olur asıl kriz bence korkmadan sonra başlayacak ya neyse biz bebişlerimizi düşünelim siz isim buldunuz mu acaba ?

En iyisini yapmışsınız.Ne olur ne olmaz diye erteledik doğum paketi işin içine girince eşim mırın kırın etmeye başladı şimdiden.Ayrıntılı ultrasona bile pahalı gereksiz diyor
Yaptırsanız iyi olur. Önemli çünkü. Bir şekilde ikna et eşini, imkanları zorlayın
Ki çok şanslısınız Ankara’da her bütçeye uygun her uzmanlık alanından geniş bir seçim imkanınız var.

Teşekkür ederim.
Ali Yekta ismimiz
Sizinde mi erkek cinsiyet?

Ayyyt kız beebek giysileride ayrı cici oluyorr ya benim hala elim gidiyor onlara ❤❤❤
Sağlıkla mutlulukla giysin inşallah annesi.
Ah canim. İnsallah hepsi saglikla buyusun, hepimize aldiklarimizi ici dolu görmek nasip olsun.
Zaman ilerliyor ne zaman cikabilecegiz disari belli degil en azindan 0-3, 3-6 ayi tamamlayayim diyorum.
İlk 3 ay icin citcitlilari 0 kol aliyorym sonrası uzun kol bu arada. Sen nasil yaptin?

Yarın yaptırırım belki eşim gelmese de evin karşısında tıp merkezinde de yapıorlar.Renkli mi yaptırdınız?

Benimde kısa kol canım 0-3 , 3-6 lar
2 3 tane uzun kollum var.

Teşekkür ederim.
Ali Yekta ismimiz
Sizinde mi erkek cinsiyet?
Yok bizim kızımız olacak hayırlısıyla babamızı pek bulaştırmak istemiyorum isime de kendim de karar veremiyorum biz yurtdışında olduğumuzdan telafuzu kolay anlamlı bir isim arayışındayım ben işimin güçlü karakterinde olsun istiyorum ben eşim Ömür olsun diyor bende istemiyorum benim ki samanlıkta iğne aramaya benziyor

Bu paylaştığımı kaydedin bence kızlar hastane hazırlığında çok işimize yarar eminim.

Eklentiler

• Screenshot_20200420-101550_Chrome.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_20200420-101456_Chrome.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_20200420-101503_Chrome.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20200420-101522_Chrome.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…