2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
hangi model arkadaşlar... bu konuda çok kararsız biri var burda

En iyisini yapmışsınız.Ne olur ne olmaz diye erteledik doğum paketi işin içine girince eşim mırın kırın etmeye başladı şimdiden.Ayrıntılı ultrasona bile pahalı gereksiz diyor
Yok attık ayrıntılı ultrasonun ne amaçla yapıldığını bilmiyor herhalde tane tane anlatın bence

Selam kızlar. Bugun çok farklı uyandım. Gece sabaha karşı bulantılarım oldu. Ve uykularım artık bölük pörçük. Ama çok güzel bir şey oldu. Özenmeyin ama hurma yedim ve 15-20 dakka sonra bebeğim o kadar hareketlendi ki o kadar beni hayata bağladı ki. Dünyanın en güzel duygusuymuş belki siz de hissediyorsunuzdur bilmiyorum. Nasıl geçiyor

Ayyyt kız beebek giysileride ayrı cici oluyorr ya benim hala elim gidiyor onlara ❤❤❤
Sağlıkla mutlulukla giysin inşallah annesi.
Ya evet oğluma hamileyken elim hep kız bebek eşyalarına gidiyordu Allahım nasip etti şimdi o tatliş Kıyafetleri almayı

Alışverişlerde alınanları gördükçe böyle oluyorum.
Bebişleriniz güzel günlerde kullansınlar

Kızlar bebek arabasında istediğim bütün özellikler olan İnglesina Trilogy düşünüyordum. Ama fiyatı 6bin falan.
Geçen haftalarda yine aynı şekilde istediğim özelliklerde bir bebek arabası buldum ama kullanan duyan var mıdır merak ediyorum. Bagi Easyfold.
İnglesinaya göre daha uygun olması doğal olarak beni buna çekiyor

hangi model arkadaşlar... bu konuda çok kararsız biri var burda
Benim aldığım Joie litetrax 4 travel sistem.
Ben zaten beğeniyordum bu modeli. Nisan annelerimden bir arkadaşım önermişti. İlerleyen zamanlarda da memnuniyet durumunu sordum hala çok memnundu o yüzden buna karar verdim. Yoksa bebek arabası işinin içinden çıkamayarak çıldırabilirdim.
Travel sistem almayacağım dememe rağmen aldım valla. Çokta sevdim, 2 gün önce kurdum kendi başıma evin içinde sürdüm falan

ben en baştan beri travel istiyorum ama karar veremiyorummmm... mamas papas çok ağırmış tek öğrendiğim bu

ben en baştan beri travel istiyorum ama karar veremiyorummmm... mamas papas çok ağırmış tek öğrendiğim bu
Benim beyin devrelerim yanmıştı bakarken
Ya görselini beğenmiyordum
Ya fiyatı uygun gelmiyordu bütçemize
Ya istediğim özellikte olmuyordu vs vs
O kadar çeşit ve marka var ki
Bir çok olması gereken özellik bir araya gelince insanı bayıyor. Hele ben sıkıntıya gelemeyen biriyim.
O günde Baktım indirimde, arkadaşıma sordum dedim bebeyi büyüttün 8 aylık oldu, hala memnunsan alacağım. Al memnunum dedi aldım

Travel sistemler çok kullanışlı ama bagaj açısından sıkıntı yaratabiliyorlar alırken bunu da hesaba katın kızlar

Eylül Ekim serin olmazmı hava ben uzun kollu alıyorum.
Ekimde falan icine uzun kollu giydirriim canim ama Agustos-Eylul icin icinde kisa kolly ustunde uzun kollu olsa yeter bence canim

Travel sistemler çok kullanışlı ama bagaj açısından sıkıntı yaratabiliyorlar alırken bunu da hesaba katın kızlar
Katlandığında baya küçülen travel sistemler var canım. Ben özellikle o ürünlere bakıyorum.

Teşekkür ederim kuzum suyu bende duydum bol su bol süt diyor herkes . Listeden çıktılar

Benimde gündemim bebek arabası ve gogus pompası kızlar. Lansinoh u baya tavsiye ediyorlar pompada . Ama henüz bebek arabası araştırmasına girmedim tek bildiğim travel sistem bir bebek arabası istiyorum . Tasarımları çok hoşuma giden modeller olsa da önceliğim kesinlikle arabaya sığması var mi araştırıp şunu öneririm diyen ?

Teşekkür ederim kuzum suyu bende duydum bol su bol süt diyor herkes . Listeden çıktılar
Canım süt ve uyku cok onemli ama ben sut artirici çaylarında önemli oldugunu düşünüyorum. Ben oglumun zamaninda kullanmistim faydasini gördüm. Sen bilirsin alıp almama konusunu yinede burda hepimiz bilgimizi paylasiyoruz yapip yapmamak kisiye kalmis ben bol bol haslama ve ciger yemistim. Uyku ve bol su da olunca süt geliyor En onemlisi bu ikisi tabi ama humana stell tea di galiba ismi ben ondan almayi düşünüyorum yine. Cunku 3 aya kadar ne sut getirtebilirsek o kar oluyo sonra artmasi icin pek bisey yapilmiyor terbiye oluyor o 3 ay icinde goguslerimiz. Ondan sonrasinda ne kadar sut uretmeye alismissa o kadar geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…