2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Böyle böyle yolda yürümeyi unutacağız..Dilerim her şey en kısa zamanda düzelir.

Günaydın kizlar
Ben gecen gun 32 gun sonra ilk defa dışarı çıkmıştım detaylim icin o kadar farkli gelmistiki.. 32 gun boyunca esim ve oğlumdan baska bi yuz gormedim saka gibiydi ya.. insallah biter bi an once.
22+1 im 5.5 kilo falan aldim ama yürüyüş sansim olsaydi bu kadar almazdim bence.
Bu arada hamurisi hamurisi diyordum dun canimin cektigi seylerden birini yaptim ve tepsinin yarisini yedim nasil rahatladım anlatamam tabi sonrasinda evde yürüyüş yaptim ve 1 fincan sut ictim. Sekerin yükselmesini engellemek amaciyla insallah faydasi olmustur. Haftada 1 yiyince de seker cikmaz herhalde yaa

Ya bu nasıl tatlı bir şey İki kedi annesi olarak eridim suratına
Ah o masumiyeti yok mu zaten. Dünkü stresten sonra toplamaya basladi yavas yavas. üstünü giydirdim uyuyor. Severken öldürücem. Çok korktum buldugumda dovucem dedim ama dovemedim. Şimdi anliyorum kucukken kayboldugumuzda annemiz bizi niye dovuyomus

Eklentiler

• 20200425_095034.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 40
Kıyafetini yerim ya Geçenlerde sokaktan bulduk biz de bi tane misafir bebek. Araba vurmuş kaçmış. Hafif iç kanama ve bacaklar tutmuyor tabii. 2 ay baktık ona iyileştirdik, sonra sahiplendirdik. 1 hafta ağladım arkasından bunlar sessiz bebek yemin ediyorum bunları bu kadar seviyorsak ben evlat sevgisini düşünemiyorum

Ay hic sorma tatlımm.. O kadar değişik bisey ki bana dun neden agliyosun bu kadar diyo ailem. Minnoşun kucukluk resmini attim dun anneme. Azda olsa anladi bence. Ya bi de sessiz kul onlar. Bi yeri acısa şuram acıyo diyemez ki.. ay hep kadınız ve anaç olduğumuzdan oluyor bunlar. Valla yavrularimizi bende dusunemiyorum. Acaba evhamli bi anne mi olurum

Biz günün büyük çoğunluğunda uyuyoruz peki siz?
Bir iki kendini hatırlatıp inzivaya çekiliyor resmen totosunu sevdiğim
Urasta hiç böyle değildi, derler ya bebekler Anne karnında özellikle küçük haftalarda gününün %80ini uyuyarak geçirir diye. Bunu şimdi anlayabiliyorum fakat urasta hiç öyle değildi aşırı aktifti hiç uyumuyordu ya da uyurken bile hareket ediyordu Şimdi tam tersi. Bir iki pıt bitiyor saatlerce ses yok
Arada bariz bir fark var gibime geliyor. İyi mi kötü mü bilmiyorum
Siz ne sıklıkta hissediyorsunuz? Uyuduğu zamanları ayırt edebiliyor musunuz?
Tek tesellim doğunca da böyle uslu ve uykucu olması ihtimali

Anne karnında nasılsa öyle olur derler canım dua et de öyle olsun :) Benimkinin belli saatleri var, daha şimdiden disiplinli bir erkek o Sabah 7 gibi başlıyor. Öğlen 2-3 gibi. Akşam 7 gibi ve tekrar gece 12'ye doğru :) Sanırım gerisinde uyuyor. Sese pek tepki vermezdi, dün annemle görüntülü görüşürken tekmelemeye başladı, şaşırdım Beni sallamıyor ama anneme tepki veriyor

Evet genelde belli bir saatleri var aynı dediğin gibi ve yazdığın saatlere yakın bizimde.
Hatırlıyorum da bu haftalarda bile bazen canım yanardı. Şimdi anca hissediyorum ,çok naif hareketleri
Senin yine annene tepki veriyormuş. Benim eşime tepki veriyor Sanki o taşıyor bak yine aklıma gelince sinirlendim

Gün içinde koştururken benim hareketimden uyuyor sanırım. Ne zaman oturayım ya da gece uzanayım uyumak için sessizlik ve hareketsizlikten pat pat vuruyor durmadan emir beyim ❤
Kızım anne karnında daha hareketsizdi hissesiyordum tabi ama daha az , şimdi kini hem daha erken hemde daha yoğun hissediyorum. Zeynebin attığı minnak tekmikse emir bariz tekmeliyor

Hahah benimki hiç naif değil vallahi altta kalanın canı çıksın modunda uçuruyor beni Yan yatıyorum mesela film izlerken. Hoşlanmıyor pozisyonumdan sallıyor tekmeyi. Sıkıyorsa yat öyle. Değiştirene kadar vuruyor. Aslan burcu olacak çocuk anne karnında da aynı demek ki Canım eşine tepki vermesi o kadar mantıklı ki en azından her gün duyuyor görüyor. Ben annemi aylardır görmüyorum başka şehirde. Vallahi kanıma dokundu

O zaman denk gelmiş
Bu ihtimal en iyisi bak. Diğer türlüsü çok sıkıntı oluyor

Bende erkenden hissedince dedim yandık sanırım aşırı hareketli olacak
Doktor bile çok hareketli diyor ultrasonda ama ben o kadar hissedemiyorum sanki ya da bilmiyorum belki son zamanlara göre kıyaslama yaptığımdan bana öyle geliyorda olabilir. Bakalım birkaç haftaya sonumuz ne olacak

Benimki de cok tekmeliyor. Ozellikle gece 1 e dogru basliyor. Doktor da zaten yandınız siz iceride cok eglenceli bisey var demisti neresine bakmak istese orasini kapatiyordu detaylida

Günaydın kızlar bebek arabası bakmaktan kör oldum dün. Yoykonun city ve luxury modeli arasında kaldık. Gidip bakmamak be kötü. Luxury heybetli duruyor ama city de çok mu dar küçük acaba hiç bilmiyorum

kız nasıl bir evde yaşıyorsun ki yürüyüş yapabiliyorsun... en uzun yerim koridor orda da 10-12 adım anca... ben de 21+0 da tartıldım 3.9 kg almışım yuvarla 4 de... yürüyüş yapabilseydim keşke...

benim yeğenimle konuşurken ya da arkadaşımın çocuğuyla konuşurken tekmeliyor... çocuklara karşı özel ilgisi var sanırım benimkinin :)

Ben 4 aydır haftanın 4-5 günü 1 er saat yürüyorum. Buna rağmen 8-9 kg almışım. Neyse ki yürüyorum yoksa demek ki 15 i gececektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…