2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Canım sonuna kadar okudum bulduk mesajını görürüm diye düşündüm . Çok üzüldüm inşalllah bulunmuştur. Son durum nedir?
A April wind , ulasimiz , iilay
Bulduuuukkkkkk... Çok sağolun yaaa valla. Eşim kumunu aldı bi de soda kapaklarini cok sever 2-3 soda kapagi aldi eline. Evin onune kumu doktu. Sonra yolda yuruyodu soda kapaklarinin sesini cikara cikara bi miyaav sesi duydum. Dedim burda gel evin onunden geliyo. Arabanin ordan gibi derken sesi bizim minnoşumuzun sesi. Bi gun bi kedin olucak ve onu kaybettiginde miyavlamasindan tanican deseler hayatta inanmazdim, asla. Her kedi miyavlar nasil anlayacaksin ki derdim heralde.
Kostum indim asagi. Evin onundeki minibusun altina girmis. Esim arabanin altina girdi zorda olsa cikardi. Şükürler olsunnnnnnn . Iyi ki varsiniz kizlar sağolun❤ o kadar korkmuş ki. Hemen banyo yaptirdik su an esimin kucaginda en sevdigi battaniyesiyle uyuyor. Resim atabilirsem denicem.

İnanmazsın yazdın mı diye girdim daha bildirim bile gelmemişken şak yazın önüme düştü. Ay çok sevindim. O miyavlamadan tanımayı o kadar iyi biliyorum ki
Ay hadi bununla geçmiş olsun. Kıyamamm ben ona ya. Sağlığı sıhhati yerindeyse de daha İyi güzel haber olamaz Çok sevindim canım bekliyorum resminizi

Ay bayıldım çok güzelll
masum pisi seni

Oy maşallah yaa kiyamam ben ona

bana da erkek dendi o haftada pipi de gösterildi ama 20. haftada kız gibi dedi bi doktor da detaylıda da kesin birşey demediler acaba benim de değişmiş midir bilemiyorum
Size pipisi gösterildiyse erkektir. Benim doktor bak bak dedi ama ben baktım hiçbi şey yoktu. Hatta eşime bence bu kadın uyduruyor, ne gördü de gösterdi. Baktım baktım ben bir şey görmedim valla diye dalga geçmiştim. Belki kordonu gördü bilemiyorum. Baktığı ultrason da yeni gelmiş, kullanmayı bilmiyordu çok. Bir daha da ona gitmedik zaten. Sanmıyorum sizinkinin değişeceğini.

Benim de 2 kızım var. Sevgi pıtırcıklarım.
Maşallah canım. İkinci kediyi çok almak istiyorum ama şuan bebekten ötürü bakabilecek durumda değiliz aşı kum mama masraflarından dolayı. Geçenlerde bir yavru daha alıyordum kiii eşim vazgeçirdi
Her sokakta gördüğüm yavru kediyi alıp yuva olmak istiyorum ama hayatın gerçek şartlarından da tamamen kopamıyorum

ben siteden çıkarken kayboldu demiştin.şimdi girip bakayım bir bulunmuşmu dedim,bulunmuş çok sevindim.❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…