2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bu sabah uyanmıştım tekrar uyudum. saçma sapan rüyalar gördüm. Doğum yapmışım ertesi günü olmuş. Bakıyorum bebek erkek. Diyorum bana kız demişlerdi ama butun hazırlıkları biz kız olacakmış gibi yapmıştık falan. Bebek zaten 1 günlük ama masallah 5 aylik gibi emin misiniz ben mi doğurdum diyorum. Dun gece tum hastaneyi ayaga kaldirdin diyolar falan. Zaman yaklastikca normal dogum tedirginlikleri başladı herhalde bende ya da korkusu diyelim

Günaydın kizlar
Yürüyüşe başladım bu sabah,tabiki evin içinde ah bu bahar havalarında dışarda yürümek vardı inşallah o günlerde gelecek,artık bir yerden baslayayim dedim,çok hamladim,şimdilik 45 dk ama bir saate çıkarmayı düşünüyorum hafif tempolu şekilde,belki pazartesiden itibaren dışarda da yuruyebilirim,sabah erken çıkarım maske eldiven takip bir saat yürüyüp gelirim insalah

Uzun koridora ihtiyaç yok ki.
Leslie yapabilirsin canım bi bak istersen videolarına.

Yuruyus derken oyle cok bisey canlanmasin tabi gözünüzde ev 130 m2 falandirda ben her odaya girip cikip 15 tur falan atiyorum canim. Etkili oluyor yine. Yoksa oyle yuruyus yapmak nerdeee

Bu arada boynerden aldiklarimdan bi tanesi geldi begendim guzel Malıda iyi. Boyut olarakta iyi

Canim insallah guzel olur hersey Cevremde 3-4 arkadasim 10 dk falan icinde cok rahat dogurdular masallah insallah oyle olur hepimizin dogumu. Benimki sezeryan olucak ama insallah oda kolay olur
Kızlar bi dogumhaneye girdiler bi çıktılar yani kendileri bile bikac dk icinde cok anlamadi

Ben 4 aydır haftanın 4-5 günü 1 er saat yürüyorum. Buna rağmen 8-9 kg almışım. Neyse ki yürüyorum yoksa demek ki 15 i gececektim.

Evde mi bi saat yuruyorsun canim helal olsun valla ben 15-20 turdan sonra gına geliyor

Umarım insallah oyle olur ya hepimizin. daha 3 ayımız var gerçi ama şimdiden stresi sardı

Evde mi bi saat yuruyorsun canim helal olsun valla ben 15-20 turdan sonra gına geliyor
Yok işe gittiğimde bahçede yürüyorum ama orda da alanım cok kısıtlı. Surekli ayni yerde u ciziyorum 1 saat boyunca. Maksat hareket olsun. Ama bu hafta evdeydim yuruyemedim. A April wind leslie ye bakayım bi bugün.

Kızlar tansiyon aletim geldi,şimdi ölçüm yaptim 138 e 82 çıktı yani büyük tansyon neredeyse 14üstelik nabzın 143 atıyor doktora mesaj attım bakalım ne diyecek ama moralim çok bozuldu

Benim kargom gelmedi dün dağıtıma çıktı dendiği halde Bugün zaten yarım gün çalışıyorlar şu saat oldu yine getirmediler
Heyecanla bekliyordum halbuki.
Kızlar tansiyon aletim geldi,şimdi ölçüm yaptim 138 e 82 çıktı yani büyük tansyon neredeyse 14üstelik nabzın 143 atıyor doktora mesaj attım bakalım ne diyecek ama moralim çok bozuldu
Canım 12/8 üstü olsun istemezler genelde. Kan sulandırıcı kullanıyor muydun? Doktoruna danıştığın iyi olmuş. Sürekli takip et sabah akşam ölç mutlaka. Çok yüksek değil tansiyonun ama Doktorun idrar testi ister büyük ihtimal tedbir amaçlı. Nabız yüksek sanki. Benim 100 civarı çıkıyor. Ve senden kayıt altına aldığın ölçüm sonuçlarına göre hareket eder eğer yüksek ise Tansiyon ilacı verir duruma göre hiiiç sıkıntı yapma tıb ilerledi şükür önceden belki sıkıntı yaratan şeyler şimdi hiç öyle değil önlemi alınabiliyor.

Nabız acaba yürüyüşten sonra olctugum icin mi yiksek çıktı bilemedim bir de stres yaptim galiba bakalım doktorum iki gün sabah akşam ölçüm yap pazartesi gireyim demiş

Nabız acaba yürüyüşten sonra olctugum icin mi yiksek çıktı bilemedim bir de stres yaptim galiba bakalım doktorum iki gün sabah akşam ölçüm yap pazartesi gireyim demiş
Hemen sonra ölçtüysen etkiler ama 10/15 dakika geçtiyse sanmam. Stres yapacak hiçbir şey yok canım alt üstü sınırda çıkmış
Takip gerektiriyor sadece.
Teyzem 18-20 tansiyonla 8 aylık doğum yaptı günde 5 tane ilaç içiyordu Ki onun öğrendiği andan itibaren vardı gebelik tansiyonu. Bu haftalardayken ödemden 30 kilo almış gibi gözüküyordu son zamanlar artık nefes alamaz duruma gelmişti. Baya ağır geçirdi ama bir sıkıntı olmadı sende içini ferah tut

Daha önce kullandığınız yada cok iyi oldugunu duyduğunuz dogum sonrası için korse öneriniz var mı

Daha önce kullandığınız yada cok iyi oldugunu duyduğunuz dogum sonrası için korse öneriniz var mı
Ben sadece çarşafla sardım o da az bi süre çünkü nisanda doğum yaptım ve sezaryendi
Korse takmayı bırak ilk belki 20 gün yan bile yatamadım He acıdığından mı hayır, içim hoş oluyordu. O koca karın birden indiği için ve rahim tam eski boyutuna dönmediği için organlarım yer değiştiriyor gibi bir his oluyordu yan yatınca. Yüzüstü yatmak zaten hayal 1 ay kadar sırt üstü yattım ne birşey takması
O his geçene kadar zaten yaz gelmişti bu seferde bana afakanlar bastı. He göbek kaldı mı dersen hayır kalmadı. Sarkık oldu mu dersen hayır olmadı. Ancakkkk bir yumuşaklık kaldı. Eski formunda olmadığı çok belliydi.
Benim tecrübem bu şekilde. Alsaydım da kullanamazmışım yani.

Biraz da genetîk galıba sarkık olmaması sanslısınız valla ne güzel

Biraz da genetîk galıba sarkık olmaması sanslısınız valla ne güzel
Olabilir Belki çok kilo almamamın da etkisi olmuştur. 5 kilo ben almıştım bebek 3,4 idi. Su plesanta meme dokusu derken kiloyu kendime almamışım zaten. Doğumdan sonra hamile kaldığım kilodaydım. Keşke bu seferde öyle olsaydı kilo konusu
Bu Arada o yumuşaklığı da eşim çok seviyor nerene dokunsam yumuşacıksın diyor

I Ne guzel ya bebegın kilosu da iyiymiş bebek almış sadece size kilo kalmamış ben daha şimdiden 6 kilo aldım son ayları düşünmüyorum o yuzden iyi bir korse bulup yazın dogum yapsam da kullanmam lazım genetigim pêk İyi degıl bû Konuda

Uzun koridora ihtiyaç yok ki.
Leslie yapabilirsin canım bi bak istersen videolarına.
Leslieyi biliyorum ama sanırım ben de o enerji yok.. sadece yürüyüş yapabiliyorum spor niyetine.. o da öyle tempolu fln değil sadece yürümek için yürüyordum.. eşim de benim tam tersim... adam bisikletçi arada koşuya çıkıyordu... şimdi bisiklete gidemiyor diye milyon para verip eve düzenek aldık evde bisiklete biniyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…