4.5 kilo bence gayet normal. Benim doktorum da diyor 15 kilo ile doğum gayet ideal diye. Ben de haftada yarım kilo kadar almaya başladım artık. Bebek de alıyor çünkü 100-200 gram arası. Süt verirken çok kilo gidiyorlar diyorlar. Benim ilk tabii ama sen daha iyi bilirsin Evde kalmaya devam edersek hepimiz hızlıca kilo alacağız
Ben doğumdan sonra kiloları verip emzirirken fazlasını almıştım. Hem süt yapsın diye yiyordum sürekli hem de kan şekerim düşüyordu sanırım emzirme sonrası hemen tatlı bir şeyler yiyordum, gece yarısı tahin pekmez götürüyordum güya süt yapacak halbuki su içsem daha çok süt yapacak ama. Neyse ek gıdaya geçiş sonrası boğazı kontrol edip spora başladım da çoğunu verdim
Ben doğumdan sonra kiloları verip emzirirken fazlasını almıştım. Hem süt yapsın diye yiyordum sürekli hem de kan şekerim düşüyordu sanırım emzirme sonrası hemen tatlı bir şeyler yiyordum, gece yarısı tahin pekmez götürüyordum güya süt yapacak halbuki su içsem daha çok süt yapacak ama. Neyse ek gıdaya geçiş sonrası boğazı kontrol edip spora başladım da çoğunu verdim
4.5 kilo bence gayet normal. Benim doktorum da diyor 15 kilo ile doğum gayet ideal diye. Ben de haftada yarım kilo kadar almaya başladım artık. Bebek de alıyor çünkü 100-200 gram arası. Süt verirken çok kilo gidiyorlar diyorlar. Benim ilk tabii ama sen daha iyi bilirsin Evde kalmaya devam edersek hepimiz hızlıca kilo alacağız
Emzirmek muthis kilo verdiriyor canim+uykusuzluk. Ben sey diyodum artik dogum kilosu kalan insanin cocugu cok usludur+emzirmiyodur+gece uykusu uyuyodur emen bi cocukla uykusuzlukta eklenince kilo kalmasi cok zor oluyor. Ben dogum yaptıktan 30 gun falan sonra soylemezsem kimse dogum yapmis kilosu kalmis demezdi mesela ki 17 kilo almistim. 56 dan 73 e
Biraz da doktorun yaklaşımı etkili bazı doktorlar hiç sevmiyor kiloyu. Bazıları daha ılımlı. Ama vücut kitle endeksi önemli zayıf olanların 16 kiloya kadar normal görürlerken kilolularda 11 kilo yeter diyebiliyorlar
Benim sorunum tamda bu Bblossom-
misali birşey yapınca tepsinin yarısını kendim yiyorum diyor ya ahahah tam benim durumu özetliyor bende öyleyim. Midemi boş bırakmıyorum asla.
Bu yediklerim yetmezmiş gibi bir de vitamin olsun diye tok olsam bile havuç ile mevsim meyveleri yiyorum birer tane
Selamlar. Benim tetanoz agrisi hafifler gibi olsa da kolumda dirsekle omuz bolgesinde bir yanma var surekli ve gecmiyor.
Sizde de asi sonrasi soyle bir sey oldu mu? O sarimtrak renkli bolge de elimi surdugumde hafiften bombeli. Sanki asi orada kalmis da dagilmamis gibi. Eki Görüntüle 2625201
Yok canim, ilk dozda hicbir sorun yasamadim. Bu sey dun gece cikti. Asidan 5 gun sonra yani.
Bu defa kendi hemsirem yapmadi, izinliymis. Bir erkek hemsire yapti ve bana sorun yasarsan lutfen sikayet etme, herkes beni sikayet ediyor demisti. Ben de saka yapiyor sanmistim.
Kargomda gelmedi zaten.
2 ye kadar dağıtım yapıyorlardı sanırım ctesi günleri?
Halbuki hem dün hem bugün mesaj geldi dağıtıma çıktı, kod geldi kargonuzu alırken bu kod ile alabilirsiniz diye Ne sinir ya.
Neyse gelmez artık heralde, kaldı pazartesiye. Bende uyuyayım yine birşeyler yedim ağırlık çöktü
Emzirmek muthis kilo verdiriyor canim+uykusuzluk. Ben sey diyodum artik dogum kilosu kalan insanin cocugu cok usludur+emzirmiyodur+gece uykusu uyuyodur emen bi cocukla uykusuzlukta eklenince kilo kalmasi cok zor oluyor. Ben dogum yaptıktan 30 gun falan sonra soylemezsem kimse dogum yapmis kilosu kalmis demezdi mesela ki 17 kilo almistim. 56 dan 73 e
Benim tam ters olmuştu 55ten gerçi son 10 kiloyu da 2 ayda aldım bebek kilo alsın diye zorla yedim 71e çıkmıştım doğumdan sonra 65e indim, 2 ay sonra 75dim gerçi kayınvalidem görümcem sağolsun iyi bakıyorlardı bana süt olsun süt olsun diye yedim de yedim. Ek gıdadan sonra spora başladım ama hepsini veremeden 63 ile hamile kaldım, şimdi 2,5 kilo almışım bakalım bunda kaç kiloyla gidicem doğuma
Yok canim, ilk dozda hicbir sorun yasamadim. Bu sey dun gece cikti. Asidan 5 gun sonra yani.
Bu defa kendi hemsirem yapmadi, izinliymis. Bir erkek hemsire yapti ve bana sorun yasarsan lutfen sikayet etme, herkes beni sikayet ediyor demisti. Ben de saka yapiyor sanmistim.
kızlar oğluma minicity den sipariş vermiştim 2 yaş için çoğu olur da ikisi biraz küçük gibi şimdi iade etsem dedim bu şartlarda zor. eşim de dedi kardeşi giyer iyi dedim kızım erkek Fatma modunda dolaşacak bu gidişle bir de bunu aldım kızıma çok tatlıydı dayanamadım
Ben mustela kullandım ilkinde çatlağım olmadı bunda da mustela kullanıyorum. Tavsiye ederim ama genetik ne yaparsan yap olabiliyor düzenli nemlendirin diyorlar, çatlamama nedeni krem mi genetik mi bilemiyorum bende
Ben doktoruma sordum mustela yi önerdi 16 haftadan beri kullanıyorum 22.haftadayim şimdilik bir şey yok,ama çok erken zaten ileriki haftalarda belli olir artık ise yarayıp yaramadığı
Kumaşı %100 pamuk
Ama hani bazen elleriz yumuş yumuş olur ya öyle değil zıbını tulumu falan. Ama sertte değiller. Sadece battaniyesi öyle yumuşak türden. Bilemedim Ama kötü değil kesinlikle.
Dikişleri güzel sağlam tulumun Çıtçıtları da keza öyle sorunsuz.
Renk ve baskı güzelliği çok iyi capcanlı
Ben beğendim
He bir de hastane çıkışı diye geçiyo fakat kalıbı çok küçük değil öyle. MmorfySSahinys