2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende öyle yapacağım canım. Dolabımız gelmişti . Kızımın eşyalarını yerleştirdim. Oğluşun tarafı duruyor boş. Bayramda yıkar ütülerim bende.

Hangi sitedeymiş canım indirim. Bende hiç ıslak mendil yok.

Bende öyle yapacağım canım. Dolabımız gelmişti . Kızımın eşyalarını yerleştirdim. Oğluşun tarafı duruyor boş. Bayramda yıkar ütülerim bende.
Benimde pertim çıktı
Herşeyi döktüm. 2. Postayı atıcam şimdi.
Dolabını silmiştim ilk geldiğinde ama yine sildim şimdi çamaşırları temiz olacak diye.
İlk yıkadıklarım anca kurudu. Ara ara bulutlandı hava, yarın yağış geleceği baya belli. Ütüyü rahatça yaparım artık

Ay Burada da hava serinledi. Öyle mutluyum ki. Piştim isilik oldu kollarım fln bir haftadır

Bakayım bezine ve ıslak mendiline.
Ya pedi bana aşırı doğal geldi ilk yoğun günlerde koruyuculuğu konusunda şüpheliyim.
Islak mendilini yıllardır kızımda da kullanıyorum. Bezi de denicem inşallah

Bu arada LCW den kargo beklerken hiç evime uğramadan iadeye çıktığını öğrendim
Canım sıkıldı

Ay Burada da hava serinledi. Öyle mutluyum ki. Piştim isilik oldu kollarım fln bir haftadır
yaa :/
Daha da serinleyecek inşallah O zaman bi nefes alırız Mayıs ayı mı Ağustos mu belli değildi zaten kaç gündür.
Bakayım bezine ve ıslak mendiline.
Ya pedi bana aşırı doğal geldi ilk yoğun günlerde koruyuculuğu konusunda şüpheliyim.
Islak mendilini yıllardır kızımda da kullanıyorum. Bezi de denicem inşallah
Banada öyle geldi canım. Ben çalışırken mecbur orkid kullanıyordum diğerleri güven vermiyordu. Sleepy aldım son adet dönemimde kullandım bir daha test edemedim ama olsundu

bugüne kadar öyle birşey denmedi önden gitmiyor ya da kilolu değil fakat araştırdığım kadarıyla son 3 ay bebeğin çok kilo alması sözkonusuymuş. ben evde diyet yaparken iyiyim fakat yüklemeler beni çok kötü etkiliyor. nacizane görüşüm tek seferde keşke 75 lik yapsalar da iki iki uğraşmasak. 50 lik tanı koydurmuyor tarama testi. doktor bilir ama 50 lik yüksek çıkınca ne yapacak 100 lük mü isteyecek. yarın endokrinoloğa görüneceğim sanırım. korona sürecinde hastaneye gitmeyi istemezdim inşallah o da 100 lük yap demez. senin bence diyetle düzelir hafif bi yükselme olmuş ama ben olsam garanti olsun der 75 lik yaptırırdım. çünkü yüklemelerde baya bi fenalık geliyo bana şekerim yükseldiğinden. inşallah bebeğe bi zarar etmiyordur. diyet kısmıyla sorunum yok kendim hallederim de şu yüklemeler olmasa....

Canım sıkıldı
bende lcw dan kargo bekliyorum hamile t shirtü almıştım uzun sürüyo kargonun gelmesi diye hiç de bakmadım :O

Canım sıkıldı
Kötü olmuş ya. Direk iade gibi mi olacak acaba ?
Bende kedimin kumunda sorun yaşadım 3 kere gönderttirdim adama. Ne mesaj ne kargocu hiç bir şey olmadan iadeye gitti durduk yere hemde 2 kere. Artık son gönderdiğinde ups ile gönderince ulaştı.

Benim saglik sorunumdan dolayi yukleme yapilmiyor canim, 50’lik yapilmak zorunda. İsin asli 50 gr bana etki etmedi. Gayet normaldim.

Kendin kilo aldin mi?

Benim saglik sorunumdan dolayi yukleme yapilmiyor canim, 50’lik yapilmak zorunda. İsin asli 50 gr bana etki etmedi. Gayet normaldim.

Kendin kilo aldin mi?
normalsen sıkıntı yoktur baya hissedilir bi fenalaşma oluyo bende. hamilelik öncesi obez değildim ama kilolu gruptaydım. dün eve tartı aldım ölçtüm 7 kilo almışım. çok değil. bi yandan da herşeyde bi hayır var GD çıkmasa yiyip kilo alabilirdim son 3 ay fazlasıyla şimdi korkuma yemem diye düşünüyorum ama zorlu bi süreç yemesen şeker düşüyor yesen yükseliyor ve bu oynamalar baya bi halsizlik yaratıyor.

İsin asli ben normalde zaten tatli yemem. O kadar sekerli solusyon ictigim halde fenalasmadim da. Kilo alimin da normal gorunuyor.

Her iste bir hayir vardir diyelim. Bebegin gelisimi icin saglikli beslenmek zorunda hissederiz en azindan.

Az az, sık sık yersen halsizlik olmaz belki. Ben de 1 haftadir dikkatli gidiyorum. Aldigim 1,5 kiloyi Verdim. 67 ile baslamistim, ayniyim. Boyum kisa ama 1,58 filanim...

bende lcw dan kargo bekliyorum hamile t shirtü almıştım uzun sürüyo kargonun gelmesi diye hiç de bakmadım :O

Kontrol et bence. Bende uzun sürüyor diye beklenti yoktu ama yasak varken sipariş vermiştim dün cıktı kargo bugün teslim oldu

Şeker sonucum çıktı 75 lik yüklemede açlık 59 1. saat 218, 2. saat 161 buna göre gestasyonel diyabetim. Benim gibi olanlarda süreç nasıl işliyor? Ne gibi riskler var?
beni dahiliye doktora yönlendirdi. ölçüm cihazı alıp ölçmemi istedi. yürüyüş önerdi ve diyetisyene randevu aldırdı. benim sınırda yüksek çıkmış, olumsuz konuşmadı. şuanda da ölçümler yapıyorum, normal çıkıyor.

çok acıtıyo mu ölçüm cihazı? sizin kaç çıkmıştı yüklemede?

çok acıtıyo mu ölçüm cihazı? sizin kaç çıkmıştı yüklemede?
50lik yüklemede açlık 112, tokluk 147 çıktı. açlığı yüksek bulmuşlardı. ama ne ondan önceki nede sonraki hiçbir ölçümde öyle yüksek çıkmadı.
ölçüm cihazı acıtmıyor. işaret ve yüzük parmağına yapıyorum özellikle de kenarlarından deliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…