2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
bende lcw dan kargo bekliyorum hamile t shirtü almıştım uzun sürüyo kargonun gelmesi diye hiç de bakmadım :O
Bana hiç mesaj bilgi gelmedi. Lcw dün kargodan yaşanan sıkıntı nedeniyle 20 TL çek gibi bir mail attı. Benim kargom nerde ki derken kargo takibe bir baktım iadeye düşmüş. Hareketlerde 19.05.2020 tarihinde müşteri kendi alacak diye yazılmış. Sokağa çıkma yasağı varken hem de. Her zaman geldikleri adres olduğu halde de yanlış adres bilgisi düşüp alıcı kaynaklı iade yazmışlar.
Alan varsa kontrol etsin bence

normal ölçümlerde o şekerli solüsyondaki değerler çıkmıyor o zaman.ben o değerler normal yaşantımda da varsa yazık bebeğe diye üzülüyordum.

bana omega 3 vermediler, balık yemiyorum. ceviz de nereye kadar. son 3 aya girdik. artık gözümü kararttım kendim gidip eczaneden omega 3 aldım. kadına özellikle hamileyim bu olur değil mi dedim. olur dedi ama internette açıklamasında özel bir şey yazmıyor. Sizin omega 3leriniz kaç mg acaba ?

Omega 3 ilk 3 ay önemli zeka gelişimi için. Reçete edilebilen de birşey değil zaten. Vitafemin dha imiş benimkisi kaç mg içeriyor bilmiyorum.

Omega 3 ilk 3 ay önemli zeka gelişimi için. Reçete edilebilen de birşey değil zaten. Vitafemin dha imiş benimkisi kaç mg içeriyor bilmiyorum.

"mom to be" diye hamile kalmadan önce bir ay hem omega 3 hem de folik asit kullanmıştım. ama hamileliğin ilk 3 ayında ya da sonrasında vermediler. normalde hiç yemeyen biri olarak elimden geldiğince balık yedim ama düşününce 10 kere anca yemişimdir şimdiye kadar. okuduğum kitaplarda 27. haftada özellikle omega 3 'ün altını çizmişler. son 3 ayda da epey önem arz ediyormuş. ilk 3 ayım öyle geçti en azından artık kullanayım diye düşünüp kendim aldım. dediğiniz gibi dha içermesi gerekiyormuş, benimkinde de var ama mgsi çok geldi birden bana. 750 mg diyor.

Epa dha oranı önemli beslenmede. Bir de günde 1 ya da 2 kullanımına göre fazla olabilir. Tek dozdur belki o.

Bana doktorum 25. Hafta itibariyle Magnezyum, kalsiyum ve omega verdi. Doktorum İngiliz ekolunden geliyor. Sen de Malta’daydin diye hatirliyorum. Kullandigim ilac Osteocare. İcinde 2 cesit ilac var. Beyazdan 2 adet, siyahtan (onega) bir adet iciliyor. Bu haftalardan itibaren Omega cok onemliymis. Ben ilk gunden beri 3 adet ceviz ici, badem yiyorum. İlaveten haftada bir somon yiyordum ama bu aralar somon yiyesim gelmiyor.

Banada doktorum hiç omega 3’ten bahsetmedi ben de sormadım. Ama osteocare son 2 aydır hergün 1 adet kullanıyorum. Doktorum osteocare’ı kalsiyum ve magnezyum için verdi, için de omega3’te var mı acaba ?
Birde osteocare’ın içinde 2 çeşit hap var demişsin. Benim kullandıgım osteocare’ın içinde tek tür hap var, farklı ilaçlarmı ?

Bendeki kutunun üzerinde sadece osteocare yazıyor. Senin gönderdiğin resimdekinde osteocare plus omega3 yazıyor

Kızlar selam...
Şeker hariç sorunu olan yok sanırım aramızda çok şükür Sıcaklar ile bende de ödem başladı, ilk hamileliğimde de çok olmuştu.. Çrşba günü kontrolüm var bakalım ne diyecek dr. Buz kompresi biraz iyi geliyor...
Bu arada gümüş kalkanlardan aldım silver pearl marka o da 999 ayarmış, 149 tl ye aldım... İnş işe yarar bu sefer.. Kızımda çok çektim çünkü
Birde bebek anı defteri aldım henüz elime geçmedi, kızımda 7 yaşına kadar doldurdum. İnanılmaz güzel bir hatıra oldu
İlk hamileliğimde 15 ay evdeydim ama bunda öyle bir şansım zor.. Mecbur pompa alacağım sanırım.. Araştırmalarınız var mı bu konuda? Elektrikli düşünüyorum... Gerektiğinde belki iş yerine bile götürebileceğim...

Selam. Bugün kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırdım. Gitmişken de ultrasona da girdim. 1458 gram olmuş. Sonraki kontrolüm 3 hafta sonra. Görmüş oldum

gözünaydın :) ben rh+ oldugum için (eşim de rh+) bu kan uyuşmazlığı benim için sorun degil diye biliyorum. Dogru biliyorum degilmi ? Çünkü hiç bahsi geçmedi bu konunun doktor randevularında

bebek anı defteri çok güzel bir fikir :) pompa ben de alaccagım herhlade ama daha hiç o konuya gelemedim :) gümüş kalkanda yine hiç bilgim yok maalesef

Ben balık yiyemediğim için 16. Haftadan beri kullanıyorum. Ceviz badem le de destekliyorum ama hayvansal omeganın yerini tutmadığını söylemişti doktorum.
Kullandığım takviye de bu;

Eczanede special yoktu en başta normalini almıştım, ama ondan günde 3-4 tane içmem gerekiyordu gereken miktarı alabilmem için. Bunda 1 tanesi yetiyor.

Evet canim, 2 cesit Osteocare var. Bendeki Omegali olandan. Doktor 25’e kadar bana sadece Pregnacare Ve D vitamini kullandirmisti. 2 haftadir bunlarin yaninda Osteocare ve demir de ilave etti. Bir de Lutinus isimli progesteron vajinal fakat bu erken dogumu engellemek icin kullaniliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…