Yani bana 12 den sonra yeme dedi benim randevu 9 daydi 9 bucuk gibi test yapilmis olsa; hemen hemen ayni aclik saati seninde 2 de yemiş olsan 11 bucukta teste girsen ayni gibi ama doktorunla da paylas sen yine canım.
Yani bana 12 den sonra yeme dedi benim randevu 9 daydi 9 bucuk gibi test yapilmis olsa; hemen hemen ayni aclik saati seninde 2 de yemiş olsan 11 bucukta teste girsen ayni gibi ama doktorunla da paylas sen yine canım.
Gönlünden geçirdiğin şekilde ve zamanda al kucağına inşallah bebeğini. Düşünce gücü cok önemli. O yüzden napıyoruz; "GÜZEL DÜŞÜNÜYORUZ VE GÜZEL OLUYOR" ❤
Gönlünden geçirdiğin şekilde ve zamanda al kucağına inşallah bebeğini. Düşünce gücü cok önemli. O yüzden napıyoruz; "GÜZEL DÜŞÜNÜYORUZ VE GÜZEL OLUYOR" ❤
Günaydınlar herkese dün acilden geldik
Tavuksuyunu kaynattım corbaya dökim derken tüm kaynar su göbegime döküldü acısını düşünmeden ,bebegıme zarar verdim diye cok korktum hmn hastane giittik ilk yanık tedavisine aldılar birinci dereceden derim soyulmuş v ealt tabakasına gelmiş
Hmn kadın dogum acile götürüldüm,cok şükür bebegım iyiydi agladım cok acıdan degil bişey oldu sandım
Ultrasonda bebegımın daha dönmediğini söylediler 27 haftalıgım sizdede aynı mı
Güldüm okuyunca
Yok canım ya 30. Haftadan sonra en azından ilk ihtiyaçlar el altında hazır olmalı yoksa benim gibi sancınız çıktığı bir anda oturup hönkürerek ağlayarak “ama şimdi ne götürecem ki ben” dersiniz Şuan komik ama o an değildi
Tavuksuyunu kaynattım corbaya dökim derken tüm kaynar su göbegime döküldü acısını düşünmeden ,bebegıme zarar verdim diye cok korktum hmn hastane giittik ilk yanık tedavisine aldılar birinci dereceden derim soyulmuş v ealt tabakasına gelmiş
Hmn kadın dogum acile götürüldüm,cok şükür bebegım iyiydi agladım cok acıdan degil bişey oldu sandım
Yaa geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim
Bende dün baş parmağımı yaktım
Daha döner canım hiç takılma zaten daha çok 32-34 gibi dönmüş oluyormuş çoğu. Doğum zamanına kadar vakitleri oluyor.
Miniğimin çantasını 1 hafta önce hazırladıydım. Bu ara kendiminkini hazırlayayım diye uğraşıyorum dün çarşıya çıktım sonra popoma vura vura geri kaçtım. Hiçbişey de alamadım. Bizi hep bu havalar mahfetti diye de şiirsel bi temasta bulunayım. Sabahın köründe iyice saçmaladım. Hep östrojenden bunlar
Miniğimin çantasını 1 hafta önce hazırladıydım. Bu ara kendiminkini hazırlayayım diye uğraşıyorum dün çarşıya çıktım sonra popoma vura vura geri kaçtım. Hiçbişey de alamadım. Bizi hep bu havalar mahfetti diye de şiirsel bi temasta bulunayım. Sabahın köründe iyice saçmaladım. Hep östrojenden bunlar
Bakalım bende hazırlayacağım kendiminkini hemde eksiklerimi net görmüş olurum
Ivır zıvır almam gereken şeyler var gibi hissetmeye başladım
Bu havada valla çarşıya inmeye cesaretim yok benim.
Bakalım bende hazırlayacağım kendiminkini hemde eksiklerimi net görmüş olurum
Ivır zıvır almam gereken şeyler var gibi hissetmeye başladım
Bu havada valla çarşıya inmeye cesaretim yok benim.
Dün gece 4 yıllık evliliğimizde bir ilk oldu, ve ben gece kalkıp salonda uyudum Of ne zor şeymiş uykusuzluk, bir türlü rahat edememe. Şimdi de başımda bir ağrı kaldı korkunç geceden yadigar.
Dün odalar arası taşınma da yapıldı, elimi sürmedim sihirli değnek değmiş gibi oldu
Kızlar şimdiiiii
Yarın burayı 36 derece gösteriyor
Sonrasında hava sıcaklığı düşüyor ve yağışlı gösteriyor.
Şimdi ç. makinesine kazan temizleme yaptırıyorum.
Yarın kıyafetleri yıkayacağım. Hızlı kuruması açısından yarın yıkarım, öbür gün ütülerim diye düşündüm.
Zaten eşimde evde olacak, 81 ilde 4 gün karantina malum, değerlendirmek için aşırı iyi olacak :))
Birkaç makina olarak yıkayacağım. Kurutmalığımda çok yer yok (dışarı çamaşır asmak yasak). Bir posta kurumaya yakınken diğerini atmayı düşünüyorum.
Sanırım ilk yıkama-ütüleme işine ben girişmiş olacağım :)) Ama zaten 30. haftama planlıyordum. 2 hafta erken yapmış olacağım sadece. O sıcaklara bırakmaya hiiiiççç niyetim yok.