2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun.. benim dönmüş ama doktor son andaki durumu önemli dedi belki başka pozisyon alır dedi şimdilik erken gibi

Valla yeter haa. Bak isyanım geldi şu an
O zaman Halil Sezai den isyeeaaann şarkısı bize gelsin
teşekkür ederim canım
Günaydın kizlar nihayet ikili rakamlara düştük bizde. Tabi bide sezeryan olcagi icin dusecek❤
Yaa evet Az kaldı aaz

çok çook geçmiş olsun :)

tiroit o kadar yaparmiki yaaa ? kilo alma konusunda her bünye farklıdır sonuçta, fazla takma bence bebekte bir sorun yoksa

ah canım yaa çok geçmiş olsun, aynı şeyi sürekli ben de düşünüyorum ya göbeğim yanarsa diye bu aralar biliyor musun. neyse ki bişey olmamış. umarım canın da yanmıyordur canım. hem sana hem bebeğe çok geçmiş olsun

İnş teyzesi inş hedef 39 inş geliriz ogünlerede hep birlikte

Gunaydin canim. Benim seker tarama icin aksine tok olmak gerekiyordu. İlk gun kahvaltiyi 4 saat once yapmistim diye ertesi gun gittim tekrar. Cok sorun olacagini sanmam.

İnsallah 39-40’da doguracagiz. Cok guzel haberlerini bekliyorum canim. Hava sicak, kendini cok yorma

Cok cok gecmis olsun canim, Allah acil sifa versin. Bir an evvel yanigin iyilessin insallah. Elimden gelen bir sey olur mu, cok uzuldum

Ay buraya girdikce stres oluyorum bebek çantası hazırlayan bile var bende ise sadece hastane cıkış seti besik puset hic bir sey yok evden çalışmasam gunduz gider alırdım cogu seyı bi de son aya bıraktım bu virus yuzünden ya erken gelırse neyse kı hastane cıkış setımız var ama onuda daha yıkamadım

Sleepy de indirim varmış özellikle ıslak mendil alınabilir koli olarak.
Benim yeterince ıslak mendil stoğum var ama alıp almama konusunda çok kararsız kaldım yinede.

ay bu arada sleepy demişken pedini denemeyen varsa mutlaka denesin.
Yumuşacık, performansı da gayet iyi.
Ben denemek için almıştım sonra vazgeçemedim kendisinden

Eklentiler

• 3691EC89-6632-43F3-9A4C-B12DC83AEF27.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 51
Niye stres oluyorsun ki
Daha hiç alışveriş yapmayanlar bile var.
Eninde sonunda yapılacak bunlar ha 2 hafta önce ha 5 hafta sonra farketmez

ilk adım önemli hastane çıkışı tamamsa gerisi de zamanla benim de kargo dün gelmiş kocam iş yerinde unutmuş daha kavuşamadık.

çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Şeker sonucum çıktı 75 lik yüklemede açlık 59 1. saat 218, 2. saat 161 buna göre gestasyonel diyabetim. Benim gibi olanlarda süreç nasıl işliyor? Ne gibi riskler var?

Şeker sonucum çıktı 75 lik yüklemede açlık 59 1. saat 218, 2. saat 161 buna göre gestasyonel diyabetim. Benim gibi olanlarda süreç nasıl işliyor? Ne gibi riskler var?

Açlık ne kadar düşük çıkmış halbu ki. Çok bilgim yok düzene girer inşallah

Çok geçmiş olsn

Gecmis olsun canim. Benim aclik 70, 50 gr tarama testi 1 saat tokluk 144 cikti. Doktorum 2 hafta diyet verdi. Karbonhidarat, pastane urunleri ve meyve yasak. Her gun yumurta, yogurt ve kirmizi et sart. Bir de koyu yesil yaprakli yesillikler. 3 hafta sonra yeniden 50 gr tarama yapilacak.

Bebegin onden gidiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…