2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yalancı kasılma dönemlerine de geldik değil mi? Çabucak bitsin inşallah.

Ben kasılmayı nasıl ayırt edebilirim henüz bilemiyorum, o kendini hissettiriyordur herhalde.
Valla bende merak ediyorum kasılma derken göbekteki gerilmemi kasıklarda mı hissediyorsunuz acaba biz yeni momları bilgilendirin

Yalancı kasılma dönemlerine de geldik değil mi? Çabucak bitsin inşallah.

Ben kasılmayı nasıl ayırt edebilirim henüz bilemiyorum, o kendini hissettiriyordur herhalde.
Canım rahim tümden semsert olup bi tarafa toplanıyor. 30-40 saniye sürüyor.
O sırada da his olarak şiddetine göre rahatsızlık veriyor, yolunda olmayan birşey olduğu bariz belli oluyor.
Ayrıyetten nefes alış-verişi zor oluyor, sıkıntı basıyor, terleme oluyor.
Bende etkileri bu şekilde.
Sıkma canını artık daha hızlı büyüyolar onun belirtisidir belki. Olacak bu kasılmalar biliyosun
Öyle canım. Arada olması sorun değilde sabahtan baya 10-15 dakikada bir yokladı ister istemez gerildim bende.
Günümüz aynı bende de kasılma ve sertleşmeden geve uyandım kaç kez.
Yaa :/ Başladık desene aksiyonlara.

Ben de bu gece saat 3’den sabah 7’ye kadar uyuyamadım kasılmalardan. Bi taraftan rahmim kasılıyor, bi taraftan bebek tekmeliyor...

Kızlar bebisinin tekmesi canını acıtan var mı hiç.
Benim kız çok fena tepişiyor, dün gece o kadar coştu ki, ayak parmaklarima kadar sizlatti acısı
Böyle bişey yasayaniniz var mı, oğlum da hiç böyle olmazdı.

kızlar şu yatagı begendim sanki montesori tipinde. ne dersiniz, yorumlarınızı alabilir miyim ?

Eklentiler

• resim.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 38
Benim oğlan çok uysal Dışarıda da öyle olacağını Ümit ediyorum o yüzden bu durumdan çok memnunum
Ama can acıtan sertlikte olabilir Hareketleri. Keza ilk oğlumda öyleydi. Sürekli hareketliydi, can yakıcı ve sert hareketleri vardı. Kıpır kıpırdı sürekli. Onlarında şuan iki ayrı birey olduğunu unutmamak lazım. Senin Bu biraz daha aktif bi bebek demek ki :)

Hayatımızın şakası olur canım daha da aktif bir bebek olması.
Çünkü oğlum hiperaktif
Canları sağolsun diyim her zamanki gibi üstün sabrimla, ne diyim

Hayatımızın şakası olur canım daha da aktif bir bebek olması.
Çünkü oğlum hiperaktif
Canları sağolsun diyim her zamanki gibi üstün sabrimla, ne diyim
Dışarısı için demedim canım kendin dedin ya hani oğlumda böyle yaşamadım diye
Bende diyorum ki demek ki kızın anne karnında daha aktif/veya sert hareketli bir bebek. Anne karnında da olsa iki ayrı bireyler diyorum:)
Yoksa anne karnıyla direk dışarısı birbiriyle orantılı ve kesinliği olan bir durum değil. Ben kendi adıma öyle olmasını Ümit ettiğimi söyledim sadece. Yanlış anladın :)

Ayy kızımla oynarken feci bir tekme yedim karnıma ya inş bişey olmamıştır

Olmamıştır canım. Geçen akşam nst çekmek için ebe bebeğin konumunu kavramak için o kadar kurcaladı ki karnımı o an aklıma oğlumun da bazen darbeleri oluyordu ebeninkilerin yanında hafif kalırmış dedim.

Umarım anne karnındaki hareketliliği ile, dışarıdaki hareketleri bağlantılı değildir, hatta umarım birazcık tersidir

Amin dersem olmaz şimdi.
seninki tersi olsun benimki olmasın inşallah diyorum
Haklısın canım.
Herşeyden once canları sağolsun, sağlıklı olsunlar
Ama mumkunse de her an yürek çarpıntısiyla yasatmasinlar
Oğlumu daha öz annemin evinde bile yarım saat bırakabilmisligim yok
Ancak bizim evde birakabiliyorum, demir parmaklıklı, herşey çocuğa göre düzenlenmiş şekilde.
Kaç tane okul baktım, içime sinen olmadı gönderemedim, tam bir okula yazdırdım, onda da bir hafta gitti Corona çıktı
Bakalım bu sıpa nasıl olacak

nst için daha erken degilmi ? kaçıncı haftada başladınızki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…