2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
nst için daha erken degilmi ? kaçıncı haftada başladınızki ?

Aslında 32. Hafta sonrası ama benim kasılmalar vardı doktor da riske atmayalım deyince çekildi. Oğlum da da 26. Haftada cektirmistim ilk. Şimdi de 29 da başladık.

Ütüyü oturarak yaptığım halde yoruldum ve terledim, minik minik herşeyy.

Hem son zamanlara hem sıcaklara bırakmayın kızlar ciddi diyorum. Son ayında ütü yapıp söylenen olursa valla acımam kendin kaşındın derim

Minicik oldukları için ütülemek vakit alıyor ben bir de çoğunlukla içten ütülemeye gayret ediyorum sonuçta tenlerine değecek olan yer orası diye. Bir de baskıları yazıları solmasın vs diye tabi. Aynı zamanda aylarına göre ayırıyorum.
Kenarada dolaba yerleştireceğim şekilde koyuyorum.
Gün içinde gide gele gide gele bitiririm artık ütüyü. Gerçi acelem yok haftasonuna yaysam bile sorun olmaz.
Hastane çantasını da hazırlayacağım ütüden sonra.

Güzel haberlerin için çok sevindim umarım bu şekilde herşey yolunda gitmeye devam eder. Bakalım bende aynı şekilde diyetteyim bayram sonrası görüşmem var benimde umarım bizde haftamızı yakalamış oluruz Bende diyeti uygularken hep diyorum diyet uğruna inşAllah gelişim geriliği yaşamayız diye. Tabi bunu da zaman gösterir. Hayırlısıyla sağlıklarıyla bir doğsunlarda daha ne olsun zaten

Ilk zaman için koy al için kenarlar engel olabilir tam baş kısmında kenarlar. Ilerisi içinde eni 80 dar gelebilir.
teşekkür ederim. koy-al kısmı benimde kafamda soru işareti, ama şeklini çok begendim. ben standart beşik olsun istemiyorum. montesori olsun istiyorum. montesori'de çatısı tam kapalı olmasın birde fazla yüksek olmasın diye hayal ediyorum. eni 80cm konusunda ise zaten genelde 75-90cm arasında degilmi, ben mi yanlış düşünüyorum :)

Eklentiler

• resim.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 29
Neler yaptınız neler yazdınız okumadım daha ben de endokrinologdan yeni geldim. şeker ölçüm cihazı aldım. ilk ölçümü de yaptım hatta. açlık 77 1. saat tokluk 105 çıktı ama öğlen yediğim 6 yemek kaşığı kısır sadece. kendimi halsiz hissediyorum eskiden bunu açlığa bağlar şekerim düşmüş zannıyla yerdim. şimdi takip edeceğim bakalım. öğlen kısır yemesem zararlı bişiler yesem demek ki çok rahat 140 ı geçecek. inşallah bu şekilde üstesinden gelebilirim. günde 6 ölçüm istiyorlar. Allah tan gerçekten acıtmıyor iğne

Ya küçükken 70 ama 2 yaş sonrası yetersiz geliyor . Dönerken sıkıntı. Tek kişilik 90 oluyor ideal .

Ya küçükken 70 ama 2 yaş sonrası yetersiz geliyor . Dönerken sıkıntı. Tek kişilik 90 oluyor ideal .
Benim oglanin yatagi 90 cm arada bizide yaninda istiyor o zaman diyorum keske 100 olsaydi
2 yasina kadar dedigin gibi 80 iyidir ama sonra en az 90 mantikli haklisin canim

Ben yataktan bağımsız yorum yapayım, bu marka için şikayetvar da ciddi şikayetler görmüştüm, alacaksanız da iyice bir araştırın derim :)

Benim oglanin yatagi 90 cm arada bizide yaninda istiyor o zaman diyorum keske 100 olsaydi
2 yasina kadar dedigin gibi 80 iyidir ama sonra en az 90 mantikli haklisin canim

Bizim ki şuan benimle yatıyor bende diyorum keşke 200 olsaydı yine sığmıyor ben köşe de

Şeker yüklemesi yapıldı ama sonuçlarım çarşamba gününe kaldı en geç sonuç alan ben olcam sanirim 1126 gr olmusuz şuan ters duruyormuş kafa yukardaymis ama daha erken dedi omega 3 verdi ben söyledim aa sana vermedim mi ben dedi iyi ki konuşuldu çok teşekkürler kızlar balık yemem için de ısrar etti ayağım sismisti tansiyon olctu sıkıntı yok dedi son olarak da altta batmalar oluyordu idrar enfeksiyonundan suphelendi tahlil istedi çünkü rahim boyu 3.90cm mis bu da erken doğum gözükmüyor demekmiş amma yazdım ama belki benim gibi skntilari olupta bilgilenenler olur diye uzattım kusura bakmayin

Kızlar bende bugün kan şeker idrar testi yaptırdım. 50lik yaptılar şekeri, sonra 1 saat sonra tekrar kan aldılar ben muayenemi olup eve geldim. Drla görüştüm herşey normal dedi çok sevindim bu beslenmeyle beklemiyordum açıkçası ama açlık tokluk kaç vs pek anlamıyorum sormadım da herşey normal deyince

KKızlar 2 gün önce filan belime birden bı avri girdi koltuktan zor kalktım. Ayağımın üstüne basamiyorum yuruyemedim geri oturdum. Ara ara oluyor amanilk olduğunda çok fenaydı azcik yavaş yavaş hareket edince açıldı brz sonradan. Eşim de kızıyor 2 aydır yatmaktan hamladin iyice diye gerçekten idari izne çıkalı sıfır hareket gibi bişey, yaptığım bir yemek temizlik bile yapmıyorum tasincam diye ustunkoru gecistiriyorm. Kasılma filan yok henüz bnde bebek hala ters çünkü rahmine doğru tekmeleri hissediyirum çok canım acıyor artk donse diyorum sizin ağrı sızı durumlarıniz nsl

Ben midemin altında çok hissediyorum kalbimi sıkıştırıyor bazen baş aşağıydı en son acaba dedm kafa yukarı mı çıktı ama siz kasıklarda hissediyormuşunuz
Benimde belime kalçama ağrılar giriyor yürütmüyo hatta kalçaya giren ağrı. oldukça hareketliyim her gün mutlaka Az da olsa hareket yapıyorum yürüyorum ama yinede oluyor.
Benim bide tam kaburga altında hele bide yemek yedimmi orası taş gibi oluyor vuruyor ordan bide nefesi zor alıyorum kalbim çarpıntı yapıyor var mı acaba böyle olan 3 haziranda doktora socağım iyicw bakalım

Magnezyum kullanıyor musun. Hamlasmaktan öte o kilitlenmeler son aylarda oluyor . Ben sandalyeden kalkamamıştım oturup ağlamıştım eşim kaldırınca 3,4 adım sonra düzelmiştim. Ara ara oluyordu öyle. Benim kasılmalar var sabah akşam magnezyum başladım

Aynen kalçaya giren bı abri işte basamiyorsun üstüne öyle.fena biseydi. Ters bı hareket mi yaptım ondan mı oldu diyorum ama artk bu saatten snra herşey normal bizim için heralde seninki doğum pozisyonuna dönmüş o zaman kaburgalar dan hissediyorsan tekmeyi. Bnm ilk kızım çok hareketliydi çok sık yer değiştirdi her kontrolde farklı çıkardı 6 yaşında şuan hala totosjnhn üstünde 2 dk duramaz eli dursa ayağı durmaz o dursa çenesi durmaz hiperaktif. Bakalım bu nasıl olcak çok fazla hareket etmiyor yer değiştirdiğini hissederdim kasılma.filan da olmuyor çünkü, ama.guclu tekmeleri var gece coşuyor sabaha kadar uyutmuyor

Magnezyum yazdırdım canım ama.daha hic kullanmadim kasima olmuyor diye. İlk hamileliğimde bacağıma vs çok kramp giriyordu onda 12-13. Haftalarda başlamıştım magnezyuma bunda herhangi bi sikayetim yok. Son kan tahlilinde demir değerlerim azalmış demir hapına da yeni başladım daha zaten 1 haftadır kullanıyorum. Magnezyum da içeyim olmazsa bikac kere oldu ağrı o yüzden çok önemsemedim ama olunca fena oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…