nst için daha erken degilmi ? kaçıncı haftada başladınızki ?
Güzel haberlerin için çok sevindimÖnemli olan sağlik canm , sabahtan beri o hastane bu hastane gezdim ama islerimi hallettim smdi evime geldim :) endokrin insuline baslatmadi gecen haftaya oranla bu haftaki degerler daha guzel diye, 1 hafta daha diyet yapip kontrole gidecegim yine, kadin dogumcum da suyu biraz azalmis dedi ust sinirda yine ama çap olarak 1 cnm kuculme var bu da cok guzel bir gelisme bizim icin diyetle daha da asagiya inebilir dedi. Gelisimi 1.5 hafta ondeydi suan tam haftasinda 2 gun oynuyor sadece , diyet ise yaradi sanirim .Boyu 34 cnm, kilosu 860 grm olmus, ultrasonda poposu asagida oturur pozisyondaydı gunde kac kere donuyor belli degil, doktorum yeri genis suyu fazla olunca cok doner dedi :) en azindan gecen haftaya oranla daha olumlu seyler soylediler. Kontrolleri sıklaştirip 2 haftada bire indirdi doktorum bakalim yakin takip devam ediyor surecimiz;
Yanlis hatirlamiyorsam sizde diyet yapiyordunuz umarim bir an once diyet etkisini gosterir guzel gelismeler yasanir; tabikife en onemlisi saglik hep dedim ve diyorum bu durum bebisin sagligini etkilemesin baska bir sey istemiyorum diye.
teşekkür ederim. koy-al kısmı benimde kafamda soru işareti, ama şeklini çok begendim. ben standart beşik olsun istemiyorum. montesori olsun istiyorum. montesori'de çatısı tam kapalı olmasın birde fazla yüksek olmasın diye hayal ediyorum. eni 80cm konusunda ise zaten genelde 75-90cm arasında degilmi, ben mi yanlış düşünüyorum :)Ilk zaman için koy al için kenarlar engel olabilir tam baş kısmında kenarlar. Ilerisi içinde eni 80 dar gelebilir.
teşekkür ederim. koy-al kısmı benimde kafamda soru işareti, ama şeklini çok begendim. ben standart beşik olsun istemiyorum. montesori olsun istiyorum. montesori'de çatısı tam kapalı olmasın birde fazla yüksek olmasın diye hayal ediyorum. eni 80cm konusunda ise zaten genelde 75-90cm arasında degilmi, ben mi yanlış düşünüyorum :)
Benim oglanin yatagi 90 cm arada bizide yaninda istiyor o zaman diyorum keske 100 olsaydiYa küçükken 70 ama 2 yaş sonrası yetersiz geliyor . Dönerken sıkıntı. Tek kişilik 90 oluyor ideal .
Bize 29 mayıs denmişti, bekliyoruz bakalım odayı boşalttık :)torro eşyalar geldi mi senin de?
Ben yataktan bağımsız yorum yapayım, bu marka için şikayetvar da ciddi şikayetler görmüştüm, alacaksanız da iyice bir araştırın derim :)teşekkür ederim. koy-al kısmı benimde kafamda soru işareti, ama şeklini çok begendim. ben standart beşik olsun istemiyorum. montesori olsun istiyorum. montesori'de çatısı tam kapalı olmasın birde fazla yüksek olmasın diye hayal ediyorum. eni 80cm konusunda ise zaten genelde 75-90cm arasında degilmi, ben mi yanlış düşünüyorum :)
Benim oglanin yatagi 90 cm arada bizide yaninda istiyor o zaman diyorum keske 100 olsaydi
2 yasina kadar dedigin gibi 80 iyidir ama sonra en az 90 mantikli haklisin canim
Ben midemin altında çok hissediyorum kalbimi sıkıştırıyor bazen baş aşağıydı en son acaba dedm kafa yukarı mı çıktı ama siz kasıklarda hissediyormuşunuzŞeker yüklemesi yapıldı ama sonuçlarım çarşamba gününe kaldı en geç sonuç alan ben olcam sanirim1126 gr olmusuz şuan ters duruyormuş kafa yukardaymis ama daha erken dedi omega 3 verdi ben söyledim aa sana vermedim mi ben dedi iyi ki konuşuldu çok teşekkürler kızlar balık yemem için de ısrar etti ayağım sismisti tansiyon olctu sıkıntı yok dedi son olarak da altta batmalar oluyordu idrar enfeksiyonundan suphelendi tahlil istedi çünkü rahim boyu 3.90cm mis bu da erken doğum gözükmüyor demekmiş amma yazdım ama belki benim gibi skntilari olupta bilgilenenler olur diye uzattım kusura bakmayin
Benimde belime kalçama ağrılar giriyor yürütmüyo hatta kalçaya giren ağrı. oldukça hareketliyim her gün mutlaka Az da olsa hareket yapıyorum yürüyorum ama yinede oluyor.KKızlar 2 gün önce filan belime birden bı avri girdi koltuktan zor kalktım. Ayağımın üstüne basamiyorum yuruyemedim geri oturdum. Ara ara oluyor amanilk olduğunda çok fenaydı azcik yavaş yavaş hareket edince açıldı brz sonradan. Eşim de kızıyor 2 aydır yatmaktan hamladin iyice diyegerçekten idari izne çıkalı sıfır hareket gibi bişey, yaptığım bir yemek temizlik bile yapmıyorum tasincam diye ustunkoru gecistiriyorm. Kasılma filan yok henüz bnde bebek hala ters çünkü rahmine doğru tekmeleri hissediyirum çok canım acıyor artk donse diyorum sizin ağrı sızı durumlarıniz nsl
KKızlar 2 gün önce filan belime birden bı avri girdi koltuktan zor kalktım. Ayağımın üstüne basamiyorum yuruyemedim geri oturdum. Ara ara oluyor amanilk olduğunda çok fenaydı azcik yavaş yavaş hareket edince açıldı brz sonradan. Eşim de kızıyor 2 aydır yatmaktan hamladin iyice diyegerçekten idari izne çıkalı sıfır hareket gibi bişey, yaptığım bir yemek temizlik bile yapmıyorum tasincam diye ustunkoru gecistiriyorm. Kasılma filan yok henüz bnde bebek hala ters çünkü rahmine doğru tekmeleri hissediyirum çok canım acıyor artk donse diyorum sizin ağrı sızı durumlarıniz nsl
Aynen kalçaya giren bı abri işte basamiyorsun üstüne öyle.fena biseydi. Ters bı hareket mi yaptım ondan mı oldu diyorum ama artk bu saatten snra herşey normal bizim için heraldeBen midemin altında çok hissediyorum kalbimi sıkıştırıyor bazen baş aşağıydı en son acaba dedm kafa yukarı mı çıktı ama siz kasıklarda hissediyormuşunuz
Benimde belime kalçama ağrılar giriyor yürütmüyo hatta kalçaya giren ağrı. oldukça hareketliyim her gün mutlaka Az da olsa hareket yapıyorum yürüyorum ama yinede oluyor.
Benim bide tam kaburga altında hele bide yemek yedimmi orası taş gibi oluyor vuruyor ordan bide nefesi zor alıyorum kalbim çarpıntı yapıyor var mı acaba böyle olan 3 haziranda doktora socağım iyicw bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?