2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Magnezyum sadece kasılma değilde bu ağrılar içinde iyi. Ama ben kullandigim halde yaşamıştım o tutulmaları. Mesela şuan vücut olarak hiç şikayetim yok ama kasılmalarım oluyor. O yüzden başladım

Bnde içeyim bari hergun olmasa bile 2-3 güne bı içsem bile olur. İlaç içmeyi hiç sevmiyorum, unutuyorum da. Hayatım boyunca en çok ilacı hamileliklerimde kullanıyorum heralde zorunlu

olabilir gerçekten bende magnezyum tam sınırda çıktı daha bugün aldım suda eriyen magnezyum kasılıp kalma durumu falan çok kötü bakalım fark görecekmiyim

Bnde içeyim bari hergun olmasa bile 2-3 güne bı içsem bile olur. İlaç içmeyi hiç sevmiyorum, unutuyorum da. Hayatım boyunca en çok ilacı hamileliklerimde kullanıyorum heralde zorunlu

Bende sevmiyorum oğlum da daha fazlaydı da şimdi tiroit ,multivitamin ,d3 damlaydı sadece. Kasılma olayına magnezyuma başladım. Şuan fazla diye sabah akşam içiyorum. Demir verdi ama daha tahlil yaptırmadım başlamadım. Kendi doktorum yoktu birde başka doktora gittim ben kasılma için fitil verdi içime sinmedi bi okuyayım dedim son 3 ay kullanılmaz diyor. Doktoruma yazdım o da kullanma 3 ay kullanılmaz dedi

olabilir gerçekten bende magnezyum tam sınırda çıktı daha bugün aldım suda eriyen magnezyum kasılıp kalma durumu falan çok kötü bakalım fark görecekmiyim

Suyu da bol iç. Bana oğlum da öyle demişti doktor. Kasılma için burada sana serum vereceğiz onun yerine 3 litre iç demişti. Şimdi sabah akşam magnezyum öğlen maden suyu içiyorum.

Bnde geçen haftaya kadar sadece ocean mummy kullanıyordum geçen hafta feramat demir ilacına da başladım işte. Magnezyum da smdi içtim bakalim. Eşim çok ilaç kullanır 2 vujenbir ağrı kesici içer mutlaka bnde yılda 1 defa ya içerim ya içmem. Son 4 yıldır hiç ilaç içtiğimi hatırlamıyorum hatta. Hasta olsam bile doğal yollarla atlatırız genelde.bi tek dişler sakat bnm her dişimde kanal tedavisi desem yalan olmaz. Olmayanlar da ara sıra ağrır işte bı o zaman kötü olurum. Heralde bu doğumdan snra da bı diş daha kaybederim gibime geliyor kızlarda her ikisinden snra da 1 tane.cekilde kurtaramadı. İmplant için para.biriktirmeye başlasam smdiden iyi olcak

Ayy diş benim de kanayan yaram. Birde küçük çürükte dolgu ileri de ağrır diye ailem hep çekime götürduydu. Dolgu kanal dolu geçen 1 sene abartısız diş gel git sürdü. Temizleme ,kanal, dolgu . En son implant yapılacaktı 2 kere randevu aldım ama panik atak oluştu yaptiramadim. Eşim de kafa sağlığından önemli değil dedi. Bıraktım böyle giderse 40 yaşda takma dişlerle gezerim
Bende 1 senedir doğala yöneldim oğlumda bi ara gereksiz yanlış teşhisle çok ilaç verildi sonra doğal tedavilere yöneldim. Eskiden aman ne cekeyim baş ağrısı deyip ilaç alırdım sonra katlanmaya başladım eve ağrılarda olmamaya başladı. Hamileliğin başında bi ara 3 gün olmuştu direndim içmedim. Eşim de hiç sevmez ilaç iç derim içmez ama oğlana dayanamaz 37,5 ateş görsün surup ver der

Canım implant kanal tedavisinden daha kolay bı işlem hicbiseyi yok korkmana gerek yok. Ben bir alt bir üst aynı anda iki tane yaptırmıştım. Şişiyor bikac gün ama ağrısı sızısı çok değil dolgudan kolay diyebilirim. ilk gün buz uyguluyorsun surekli snra zaten bişey kalmiyor

sen atlattın arkadaşım şükür.. darısı bizlerin başına.. valla bizlerin ütüleri bile geriyoken şimdi minik minik hiç gözüm yemiyo.. 3 4 haftaya bende yıkar ütülerim nasipse.

Biliyorum hatta daha zorlarını da yaptirdim ama bende panik atak olmuştu. O süreçte bi boğulma olayı yaşamıştım. 2 Ay sonra bu implant olayı bi anda bilinç altı yaptı. Yoksa mantıken bende diyorum da yok olmuyor. Seneler önce implant olayıyla alakalı enfeksiyon vakası okumuştum tesadüfen. Sonra hop ortaya çıktı bilinç altından. Maalesef mantık işey yaramıyor . Randevu günü yaklaşırken dişlerimi sıkmaya başladım geceleri . Hatta bir kere nabzımi alamadım esimi uyandirdimyasiyor muyum diye anlatırken çok saçma ama gerçekten benim için kötü süreçti travma üstüne geldiydi

Geçmiş olsn cnm

Ben şu an kızlarımda 80 lik kullanıyorum. Alışınca sıkıntı olmuyo ama yanına yatacaksanız biraz dar oluyo tabi.

Ay ne güzel. Ben de detarjanı bekliyorum kargoda. Gerçi hala kıyafet alıyorum bi taraftan tek tük. Yavaştan başlamak en iyisi. Bayram sonrası bir hızlanma olur sanıyorum hepimizde.

Ay ne güzel. Ben de detarjanı bekliyorum kargoda. Gerçi hala kıyafet alıyorum bi taraftan tek tük. Yavaştan başlamak en iyisi. Bayram sonrası bir hızlanma olur sanıyorum hepimizde.
Ooof oof tasincam taşınmadan hiç bı iş yapamıyorum. 15 Haziran'da adam çıkar bnde Haziran sonuna kadar tasinirim diye umut ediyorum, bakalım siz ütü mutu dedikçe gözümde büyüyor isler. A dan Z ye herşey elden geçecek normal zamanda sorun degilde bu halimle gözüm kesmiyor

Arkadaşlar aranızda şeker yüklemesi yaptırmayan var mı? Doktoru önermeyen var mı? İlla yapılması gereken bir şey mi?

Ben yaptırmadım ama hastaneye gidemediğimden. Doktorum beslenmene dikkat et dedi .
Benim açlık ve 1 saatlik tokluk şekerine bakıldı. Doktorum sonuçların normal, şeker yüklemesine gerek yok dedi. Ama çok istersen yaptırabilirsin dedi. Burda okuduğum kadarıyla çoğu kişi yaptırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…