2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Evet yapılmayan 3,4 kişi var sadece. Doktorların tercihi değişebiliyor bazıları kesinlikle diyor, bazıları açlık tokluk, bazıları beslenme kontrolü yap gerek yok, kimi ise hiç önermiyor

Bu durumda ben de yaptırmayacağım galiba...

Beslenmene dikkat edebilirsin. Ya da evde ölçüm yapabilirsin için rahat etmezse. . Şeker olayı değişik ya. Oğlum da beslenmeme hiç dikkat etmemistim bilgim de yoktu suyum da fazlaydı ama şeker çıkmadı yatkınlık yoksa çıkmıyor galiba.

Suyunun fazla olduğunu doktor mu söylemişti? Ve kaçıncı haftada suyun durumu hakkında bilgi veriliyor?
Benim doktorum sanki çok az bilgi veriyor bana ya, ama seviyorum kendisini

Suyunun fazla olduğunu doktor mu söylemişti? Ve kaçıncı haftada suyun durumu hakkında bilgi veriliyor?
Benim doktorum sanki çok az bilgi veriyor bana ya, ama seviyorum kendisini

Fazla olsaydı söylerdi normal diye dememiş olabilir. Zaten su fazla olunca hemen şeker üstünde duruyorlar . Benim de ilk başta kendi doktorum söylememişti ayrıntı yapan doktor demişti suyun fazla şeker yüklemesi yaptır diye. Sonra kendi doktorum da dedi. Doğuma kadar hep fazlaydı o yüzden baskı çok hissediyordum .
Bazı doktorlar usg yaparken yaptığı herşeyi anlatıyor kimi ise o bilgeleri kendine saklıyor genel iyi deyip geçiyor

Ben henüz almamıştım. Coronadan dolayı sadece online alışveriş yapıyorum. Gidip görmeden almak istememiştim ama şu durumda online alacağım.
bebek arabası marka-model tavsiye eder misiniz hanımlar?
Ben kendi aldığımı söyleyeyim. Joie Litetrax 4 travel sistem.

Arkadaşlar aranızda şeker yüklemesi yaptırmayan var mı? Doktoru önermeyen var mı? İlla yapılması gereken bir şey mi?

Ben yaptırmadım..
Dr hiç bir zararı görülmemiş önerilen bir şey yaptır dedi ama
başka hiç bir konuda beni aydınlatıp tatmin etmediği için
bu önerisi etkilemedi beni.

Sen git ultrasona bakarken suyu iyi, kalp atışı normal diye geçiştir.
Tüm bilgileri kendine sakla, aydınlatma hasta kendini sana bıraksın diye bekle..
Öyle olmuyor işte.

Beslenmeme dikkat etmeye çalışırım yapmam daha iyi diye düşündüm.
Çoğu kişi yaptırıyor ama evet.. :)

Ben kendi aldığımı söyleyeyim. Joie Litetrax 4 travel sistem.
Çoook teşekkürler! Ben de şimdi aldım aynısından. Gri rengini çok beğenmiştim ama stokları tükenmiş. Kırmızı olanı aldım. Sağlıklı mutlu günlerde kullansın bebişlerimiz
Beni de ekstra masraftan kurtardın, bi kahve borcum olsun :)

Kızlar selam, okuyorum hep burayı ama pek yazamıyorum. Nereden nerelere geldik. Ütülemelere geçtik, hazırlıklar bitmek üzere bir çırpıda geçti gerçektende. Hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah. Sağlıkla kavuşalım

Sizlere bir şey sormak istiyorum hangi haftadan sonra doktor randevuları sıklaşıyor? Benim hala covid sebebiyle 6 haftada bir sıklığında gidiyor. 26’da gittimşimdi 12 Haziran’da 32’de gideceğim. Çalışabilir raporu alacağım.Sanıyorum sonrasında artık bir sıklık başlar değil mi?

A April wind bu arabada olan ana kucağını hastane çıkışında kullanacak mısın? Yoksa hastane çıkışı için ayrıca bişey aldın mı/alacak mısın?
Hayırlı olsun canım ☺
Bende siyah veya gri istiyordum şansıma sadece gri kalmıştı öylelikle gri almıştık :)
Ben hastaneye ana kucağı ile gitmeyi düşünüyorum başka bir şey almayacağım.

İnşallah
Randevu sıklığı doktora ve bize göre değişebilen bir durum bir de şuan salgın eşlik ediyor.. Belki 32de sonra 3 hafta sonrasına çağırıp daha sonrasında 2 hafta gibi sıklaştırabilir eğer görünen bir sorun yoksa, benim düşüncem tabi bu.

Teşekkürler canım. Evde o kadar sıkıldım ki belki bir yazlığa kaçma ihtimalim olur mu 3-4 günlüğüne diye düşünüyorum. Tabi ki doktora danışacağım. Ama eğer 3 hafta gibi bir ara varsa randevudan hemen sonra kaçarım. En azından iki çime basayım Bu corona bizi yordu.

Valla Doktorda izin verirse süper olur bence :)
Evde bende çok bunaldım ki öyle çok sert kurallarım yok dışarı konusunda. Eşim erken geldiğinde akşamları yürüyüş yapıyoruz mahalle arasında.
Onu da yapmasam sanırım evde kafayı yerdim.

Ben de taşınıcam inşallah daha belirlemedik ama haziran sonuna diye düşünüyorum. O zamana kadar bitirirsem taşımdıktan sonrası da epey uğraştırıcı olacak diye düşünüyorum

En güzelini yapıyorsunuz. Akıl sağlığımızda çok mühim Ben işim gereği (satışta çalışıyorum) seyahate çok sık giderdim. Her hafta bir iki gün şehir dışındaydım. 7 senedir bu tempoda çalışan biri olarak bu kadar uzun süre aynı şehir ve ev beni çok daralttı. 4 gözle randevu ve çıkış sınırlamasının kaldırılmasını bekliyorum Ama tabi her şeyden önemlisi sağlık. Kısmet

Ben de taşınıcam inşallah daha belirlemedik ama haziran sonuna diye düşünüyorum. O zamana kadar bitirirsem taşımdıktan sonrası da epey uğraştırıcı olacak diye düşünüyorum
Kolay gelsin tüm tasinanlara. Ben hicbisey yapmıyorum şuan icij çünkü taşınınca herşeyi yıkıyorum diğer türlü icime sinmiyor çünkü bidaha bidaha iş cikarmiyim diye de şuan hicbisey yapmamayı tercih ediyorum :)) son zamanlar ben yusuf yusuf doğuma nasıl gittiğimi bilemem artk

Yaa kesinlikle
Özellikle de çalışma hayatından sonra evde oturmak, sosyallikten uzaklaşmak yada kısıtlanmak zorunda olmak kötü oluyor :/
Ama dediğin gibi sağlık olsunda önemli olan tabi o
Yine de akıl sağlığımızı korumak için köşe bucak gece vakitlerinde gezeriz işte
Hatta şuan benim canım tatil köyü havası çekti.

Ahh ahh yarama tuz bastın Deniz kum güneş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…