2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok geçmiş olsun canım, benim de oğlum da ilk aylarda lekelenme tarzında olmuştu.
Sonra vajinal muayene olurken de hafif oluyordu, dinlenmene bak, korkma, herşeyine bakmışlar, birşey olsa çıkardı.

Geçmiş olsun. Bir sıkıntı görünmesiyse bir daha da tekrarlamaz inşallah.

Ben deneme yaptim, meyve suyu ve pilav yedigim öğünler yuksek cikti. Doguma kadar hep dikkatli gitmeliyiz. Ve yuruyus gercekten cok guzel düsürüyor sekeri.

O kadar korktum ki yüksek çıkar ve fena hissederim diye ne pilav ne pide ne meyve suyu yemedim. yürüyüş olmasa da evin iki uzak odası arasında 2-3 tur yemekten sonra iyi oluyor gibi. direk yatınca yükseltir. 140 ın altında mı olması yeterli oluyo size ne dediler?

AA geçmiş olsun canım umarım bir daha olmaz
Dinlen bol bol, doktorunu dinle sözünden çıkma ☺

Evet canım vajinal kanamaydı. Peçete ile sildiğimde gelecek kadardı. Sana da çok geçmiş olsun
Benim de peceteyle sildigimde 2-3 minik damla gelecek kadardi kanamam. Muayene sonrasi doktor vajinal olmayabilecegini soyledi. Cok sukur korkulacak bisey yoktu. Hemsire kabiz olup olmadigimi sorguldi. Belki senin de boyle biseydir. Ama insan gercekten korkuyor. Insallah bir daha boyle bisey yasamayiz

Yürüyüş güzel ama yürüyecek yer yokki istanbulda
malesef ben yasak olmadığı günlerde sakin saatlerde evin yakınlarında yürüyorum 15-20dk.

bana açlık 90 altı, tokluk 125 altı olsun, dedi. yüksek çıkarsa düşürmek için yürüyüş yap, dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…