2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Tesekkur ederim cevabun icin. Ben de bir hafta takip edicem, suanlik iyi gidiyor. Hepimizin saglikla devam eder insallah ☺☺

Merhabalar. Benimde ilk doğumum olacak rabbim kısmet ederse. Ankara şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama hastane hakkında bilgim yok. Özel oda tutabiliyor muyuz? Eşimiz yanımızda kalabiliyor mu? Doktorları nasıl? Bilginiz var mı?

Kötü olmuş , akşam eve gelince yapsın o zaman :) ne iş yapıyor mahsuru yoksa
Ona da benim gönlüm el vermiyor canım ya zaten tüm gün çalışıyor bir de şurayı burayı temizle demek istemiyorum öyle olunca.
Ben kendim bile akşam eşim gelince ev işi yapmıyorum (çoğunlukla bulaşıkları dahi sabaha bırakıyorum) Birbirimize vakit ayırıyoruz zaten 2-3 saat anca birlikte oluyoruz falan öyle işte..

aling bu arada canım bende magvital kullanıyorum şuan.

Merhaba. Şu ana kadar bir çok doktora muayene oldum hepsi de iyiydi. Sistem güzel,düzenli. Hastalar için 2 kişilik ve tek kişilik odalar oluyor. İsteğe bağlı tek kişi seçiliyor. Tabi şu an durum farklı olduğu için tüm odalar tek kişilik ve refakatçi alınmıyor. Ama haziran sonuna doğru hastaneler de normal işleyişe dönecekmiş. Refakatçi olarak eş kalabiliyor mu bilmiyorum. Tek kişilik odada mümkün olabilir belki ama net bilgim yok açıkcası.
Yalnız hastane benim gördüğüm kadarıyla temiz ve düzenli. Personel de ilgili.

Bende babam için gitmiştim, ferah ve temizdi. Kadın doğum bölümüne gitmedim tabi hiç. Temiz olması yeni olması çok cazip geliyor. Tek kişilik odada çok avantajlı benim için. Annem yok, kv kendi halinde o yüzden eşim kalsın istiyorum yanımda. Teşekkür ederim cevabınız için.

Bana ocean verdi de doktorum extramag die. Eczanelerde bulamadım. İnternetten aldım. O da gelmedi. Dün eczacı da magnimore die bsey verdi. İcmek ve icmemek arasında kararsız kaldım.

Doktorun sana verdiği özel devletin karşılamadığı türden. Bizimkiler sigortalı türü ben çok fazla içeriğine ayrıntısına çok bakmadım magnezyum doktor yazdı diye aldım

Rica ederim. Evet yeni olması da avantaj ve tek kişilik kalma imkanı da olması çok iyi. Ben de her şey normale dönerse tek kişilik oda talep edicem. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…