2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım o bende de olmuştu. Neden olduğunu anlayamadık doktorum çok ayakta durdu isen yorgunluktan dır belki dedi. Öyle olduğunda hemen ayaklarımı havaya kaldırıp uzanıyorum. Geçmiş olsunn

ah canım yaa çok geçmiş olsun, insan çok korkuyor da neyse ki bir sıkıntı yokmuş şükürler olsun ben de tale gidecektim güya bayramda gidiyorduk, iptal oldu malum pandemi... hep aklıma geliyordu ya gelmez gelmez tatilde başıma gelirse diye ayy seni de allah korumuş.

herkese iyi bayramlar kızlaaar
Hafiften bunalımlar, tedirginlikler yaşayan var mı aranızda?
Bende oluyor zaman zaman canım.
Bazen sebepsiz bir öfke yada hüzün geliyor, bir iki cemkirip, ağlıyorum geçiyor

En çok da doğuma giderken oğlumu anneme mi eşime mi bıraksam diye düşününce stres oluyorum.
Bir de oğluma hamileyken böyle birşey yoktu, bunda bazen sebepsiz çarpıntı geliyor, nefesim yetmiyor gibi oluyor.
Doğum anında da panik olup nefes alamazsan diye korkuyorum

bende de buna benzer durumlar var, çarpıntı gibi değil de içimde bir sıkıntı... yine sen daha şanslısın canım yaa bir çocuğun daha var daha deneyimlisindir, ayy şurda bebeleri tartışacağımız günleri görelim

Deneyimliyim kuzum o konu da sıkıntım yok, doğumdan korkmak vs değil benimki.
Of of ilk hamileligim de ne ağlardım..
Bir keresinde manav çilekleri sectirmedi diye bile ağlamıştım
Bunda öyle saçma sapan duygusalliklarim yok, anlık oluyor.
Doğumum da çok güzel geçmişti, hiç negatif bir anım da yok, ama yine de evde bir evlat bırakacak olmak farklı bişey.
Şimdiden bir an önce doğurup inşallah hızlıca ona dönerim diye düşünüyorum.

Bir de ben oğlum doğduğundan beri çalışmadım, dolayısıyla uzun süre kimseye birakmadim en fazla iki üç saat.

Şimdi anneme bırakırsam nasıl olur bilemiyorum, ben annemle gitsem eşim baksa oğluma bu sefer de benim de eşime ihtiyacım olur diyorum.
En son şey dedim, eşimle gideriz, doğum olunca eşim eve döner, annem gelir falan diye kuruyorum kafamda

İnşallah hepsi gelsin geçsin, tatlı anılar olarak kalsın

Arkadaşlar Kan sulandırıcı iğne kullanan var mı ?

Bgn vajinamda zonklama/sancıma hissediyorum ara ara. Özellikle idrarım geldiğinde ya da zonklamayla birlikte idrar yapma ihtiyacım oluyor. Korktum biraz
Sürekli olan bir şey değilse sıkma canını ..Haftalar ilerledikçe hepimiz farklı durumlar yasiyoruz .Benim de kasıklarımda ağrı yoktu şimdi gece uykumu bile bölüyor.Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi düzelir.

Bgn vajinamda zonklama/sancıma hissediyorum ara ara. Özellikle idrarım geldiğinde ya da zonklamayla birlikte idrar yapma ihtiyacım oluyor. Korktum biraz

Ya ben onu özellikle aşağı sa hareket yaptığında hissediyorum. Baskıdan idrar da geliyor hareketten can da acıtıyor. Ama idrar enfeksiyonu da olabilir .

Kızlar mide yanması yaşayan var mı.
Mide yanması yaşamaktan iştahım bile gitti, su içsem cayır cayır

Bende iki gündür sol kasıktan göbek hizasına doğru yani sanırım tam olarak sezaryen kesisinin atıldığı çizginin sol başı diyebilirim, o bölge de iğneleme gibi 2-3 saniye süren bir his oluşuyor gün içinde ara ara. Rahatsız edici bir his 29. Haftadayız bu sekilde bir sızı iğne ağrısı gibi birşey hisseden varmı. Kasık ağrısı değil yanlıs anlamayın kasıktan biraz daha içeri doğru sabit tek bir bölgede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…