2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar vergi artışı bizim için hangi ürünleri etkiliyor acaba ? Sadece bebek arabası araba koltugunu biliyorum bizim erki alanımıza giren. Başka ürün varmı acaba ?
Birde ne zaman geçerli olacak acaba ? Joker veya ebebek sitesindeki bebek arabaları zamlanmış mı yoksa daha zam gelmemişmi acaba :)

Erkek bebek bekleyenler sünneti yenidoğan dönemi mi yaptıracaksınız?

Doğum da değil ama 3 aylık gibi aşısının da olmadığı bir ay diliminde düşünüyorum. Doğum da çok önermiyorlar bebeğin daha tam sağlık durumu bilinmediği için. Oğlumda 11 aylıkken yaptırdık ama o bile geç dönem bu sefer daha erken düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba, buradaki güzel annelerimizin bebişlerini Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin .
Benim tecrübeli arkadaşlara Bi sorum olucak tı. Şuan 4 haftalık gebeliği var henüz sadece hcg yi biliyorum daha göremedim bile. Bir buçuk ay sonra eşimin işi dolayısıyla italya'ya gitmemiz gerekiyor
9. Ve 10. Haftalarından sonra bebeğin kontrolleri aksayabilir diye düşünüyorum ve bu kafama takılıyor. O zamana kadar hayatı Bi tarama testi var mı. Siz ce mecbur kalmalı mıyım çocuğumun sağlığı için.

7. Hafta civarı kalp atışı ve kan testleri var :) 11-14 arası da ikili test var, bunlar ilk zamanlardaki önemli testler benim aklıma gelen

Coraspin zaten 32-33 haftada kesilmesi gerekiyor. Kesilmezse kalp damarının kapanmasını engelleyip konjenital kalp hastalığı oluşabiliyor. İğne ise son ana kadar kullanılabilir diye biliyorum. Ben spinal anestezi istediğim için bir gün önce kestik, omurga içinde kanama yapmaması için sanırım.genel anestezi isteseydim son güne kadar yapılabiliyor bir yakınım o şekilde yaptı. Bu iğneler kullanıldığı sürece etkili yani 24 saat sonra etkisi geçiyor.36 da kesmek çok erken geldi bana beni çok stres yaptırırdı sanırım

Geceleri bacaklarıma kramplar gırmeye başladı sonuna kadar böyle mı devam edecek

Erkek bebek bekleyenler sünneti yenidoğan dönemi mi yaptıracaksınız?
Biz oğlumda zayıf doğduğu için cesaret edememiştik, üroloji bölümü de 6 aydan önce önermiyordu. Oradaki yağ doku geri dönebiliyormuş İkinci bir operasyona ihtiyaç duyuyormuş. Sonra çocuk idrar yolu enfeksiyonu oldu 2. ayda bir türlü geçmedi. İğneler iğneler.geçiyor sonra tekrarlıyor ,6 aylık olunca iğnede geçirmedi En son hastanede yattık enfeksiyon nedeniyle orda baskılandı enfeksiyon ve sünnet oldu. Şimdiki erkek olsaydı hemen yaptırırdım sünnet bölgesine masaj yapıp o yağ dokunun geri gelmesi önlenebiliyormuş. Bizimki genel anesteziyle oldu yüreğimiz ağzımızdaydı erken dönemde olsa lokal anesteziyle olabilirdi. Hemen iyileşiyor zaten erken dönemde yaptırmak en mantıklısı

Geceleri bacaklarıma kramplar gırmeye başladı sonuna kadar böyle mı devam edecek
Benim de oluyor ve gün içerisinde de çok ağrıyor. Ağrılar varislerden olabilir gerçi. Ama doktorum kramp için magnezyum verdi. İyi geliyormuş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…