2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gitti cnm 1.5 yaşından beri kreslerde okullarda. Harfleri vs biliyor ufak tefek yazıp çizer. Yasa degismese idi geçen sene 1 e yollayacaktim anasınıfı müdürü karsiydi erken gitmesini istemiyorum falan diyordu anda bı test yaptılar onda olması gereken ayın çok ustunde çıkmıştı. Fiziksel olarak da ufak tefek minyon bı çocuk devil kendini ezdirmez yani ogretmeni zaten yapabilir goeusundeydi müdür de test sonucuna göre fiktini değiştirdi giderse zorlanmaz demişti ama yasa değiştiği için snradan gonderemedim. 64 aylık oluyordu geçen yıl. Bu yıl 76 olarak başlayacak işte okula hayırlısıyla. Bakalım ins zorlanmaz bu sene il değiştirdik diyarbakirdan Ankara'ya taşındık anaokulunda ki öğretmeni çok memnundu sınıfın en iyisi diyordu, acaba ben Diyarbakır'daki lere göre ki iyi diye düşünüyordum ordaki aileler ok fazla ilgilenmiyor çünkü ama buradaki ogrtmen de aynı şeyi söyleyince için rahatladı brz. İns üzmez beni okul hayatı boyunca kardeşimiz den o kadar umidimiz yok o daha naif daha çekingen bakalım nolacak bu sene anasınıfna gidecek o da

amin
hadi bakalım gelsinde görelim neye benziyor kerata

İyi maşallah.. Kardeş daha küçük belli olmaz o da toparlar. Diyarbakırda ki öğretmeni de iyiymiş demek ki..
Benim ilk görev yerim Diyarbakırdısiz neresindeydiniz?

İyi maşallah.. Kardeş daha küçük belli olmaz o da toparlar. Diyarbakırda ki öğretmeni de iyiymiş demek ki..
Benim ilk görev yerim Diyarbakırdısiz neresindeydiniz?
Ergani deydik cnm 4 sene kaldık geçen yıl bitirdik geldk iste bakalım. Bı dönem kızın konusmasi değişmişti orda büyüdü çocuk 1 yaşında gittik 5 de geldk iste şive kaymisti bı dönem

Ergani deydik cnm 4 sene kaldık geçen yıl bitirdik geldk iste bakalım. Bı dönem kızın konusmasi değişmişti orda büyüdü çocuk 1 yaşında gittik 5 de geldk iste şive kaymisti bı dönem
Ben de maden de üç sene kaldım,ergani çok yakındı gider gelirdik,alışveriş yapardık orda

Ben de Bismildeydim .. 2 sene kaldım ama çok güzel zamanlar geçirdik orda. Bende İstanbula gelince yolda yürümeyi unutmuştumAksamları özellikle karşıdan karşıya geçerken gözüne far tutulmuş tavşan gibi oluyordum

hay Allah iyiliğini versin. Bizde çok güzel bı 4 yıl geçirdik doğuda gezmedigim yer kalmadı bu arada, hala komsularimi özlerim. Otobüste ağlaya ağlaya dönmüştüm ordan dönerken... Muavin sabaha kadar baba peçete yetiştirmekten yorulduydu

Ohooo sana iş kalmaz ki ben diyeyim, kızlar bakar kardeşlerine inş canım inş her şey çok güzel olacak

Benim kızım Aralık 2014 doğumlu. Geçen sene kreşe gitti bu sene de yarım dönem malum. Bu sene 1.sınıfa başlasa mı ana sınıfı mı olsa düşüncelerdeyim. Bu sene başlarsa 1.sınıf yoğunluğuna ablası da yardım eder diyorum. Büyük kızım da bu sene 7.sınıf seneye sınav telaşı olacak. Off bebek de geliyo. Beynim çarşamba pazarı oldu

Gitsin bnce cnm tabi gelisimini sen daha iyi bilirsin de bnce yıl kaybetmesin. Olabilse ben geçen yıl yollayacaktim işte istwge bağlı dilekçe ile gonderiliyordu sistem değişince kaldık. Ama.her işte bı hayır varmis göndersem de bu yıldan bişe anlamayacakmisiz. Tekrar 1 den baslatirdim muhtemelen. Korona herşeyi alt üst etti, bı kurtulaydik hayırlısıyla...

Arkadaslar merhaba,
Hemoroit problemi yasayan var mi?
Benim popom neredeyse kapandı.
Cok canim aciyor.
Doktora da gittim. Krem verip yolluyorlar.
Sizde durum nedir?

Arkadaslar merhaba,
Hemoroit problemi yasayan var mi?
Benim popom neredeyse kapandı.
Cok canim aciyor.
Doktora da gittim. Krem verip yolluyorlar.
Sizde durum nedir?
Hemoroid değil de demir ilacı kullanmalı kabızlık yaşıyorum çok zorlanıyorum ki hayatımın hiç bı döneminde böyle olmadım diğer gebeliklerim doğum snrasi da dahil. Bu gidişimde ilacimi degistirtcem daha önceki yıllarda kullandiklarim problem yaratmamisti bu ii gelmedi.

Benim de böyle başladı.
Tam 7. Aya girmiştim, demir haplarindan kabızlık basladi, ne yaptıysam geçmedi ve basur memeleri çıkmaya başladı. İlacı 3 kere değiştirdik. Doktor kanin düşük kullanman lazım dedi. Ama artik içmiyorum. Her düzenli içtiğim hafta bir tane şişliğim oldu. Bugün 4. Çıktı ve zorluyor.
Bezdim, ağlıyorum...

Geçmiş olsn cnm kayısı erik dut meyveler ye bol bol. Faydası olur nispeten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…