Gitti cnm 1.5 yaşından beri kreslerde okullarda. Harfleri vs biliyor ufak tefek yazıp çizer. Yasa degismese idi geçen sene 1 e yollayacaktim anasınıfı müdürü karsiydi erken gitmesini istemiyorum falan diyordu anda bı test yaptılar onda olması gereken ayın çok ustunde çıkmıştı. Fiziksel olarak da ufak tefek minyon bı çocuk devil kendini ezdirmez yani ogretmeni zaten yapabilir goeusundeydi müdür de test sonucuna göre fiktini değiştirdi giderse zorlanmaz demişti ama yasa değiştiği için snradan gonderemedim. 64 aylık oluyordu geçen yıl. Bu yıl 76 olarak başlayacak işte okula hayırlısıyla. Bakalım ins zorlanmaz bu sene il değiştirdik diyarbakirdan Ankara'ya taşındık anaokulunda ki öğretmeni çok memnundu sınıfın en iyisi diyordu, acaba ben Diyarbakır'daki lere göre ki iyi diye düşünüyordum ordaki aileler ok fazla ilgilenmiyor çünkü ama buradaki ogrtmen de aynı şeyi söyleyince için rahatladı brz. İns üzmez beni okul hayatı boyuncaEvet 1.sınıf için eşin destek olursa çok iyi olur.
Ana sınıfına gitti mi kızın ? Alt yapısı var mı?
Yoksa bile onu bu yaz ufak ufak hazırla
Sayılar, okul öncesine uygun ses çalışmaları, hikaye tamamlama vs..Öyle öyle sorumluluk bilinci gelişir.
1. Sınıfta bir nebze rahatlarsın.
evet yarın gidip görcem inşallah bakalım neler yapıyo sıpa gerçi aşağı yukarı tahmin edebiliyorum da görmeden de hissediyorum karnımı yırtıyo sankiOlsun her hafta görüyor olursunuz bebişi, üzgün emoji yok
aminAmin ..
Bekler canım. Boşuna sana 19 sene sonra süpriz yapmadı. Sağlıkla kucağına gelecek inşallah
Benim velilerimin için de böyle çok 2. 3. Çocuğunu tekne kazıntısı olarak yapan var.
Masallah sanki bebeler onlara enerji katmış gibi ..
Bizde öyle oluruz inşallah
İyi maşallah.. Kardeş daha küçük belli olmaz o da toparlar. Diyarbakırda ki öğretmeni de iyiymiş demek ki..Gitti cnm 1.5 yaşından beri kreslerde okullarda. Harfleri vs biliyor ufak tefek yazıp çizer. Yasa degismese idi geçen sene 1 e yollayacaktim anasınıfı müdürü karsiydi erken gitmesini istemiyorum falan diyordu anda bı test yaptılar onda olması gereken ayın çok ustunde çıkmıştı. Fiziksel olarak da ufak tefek minyon bı çocuk devil kendini ezdirmez yani ogretmeni zaten yapabilir goeusundeydi müdür de test sonucuna göre fiktini değiştirdi giderse zorlanmaz demişti ama yasa değiştiği için snradan gonderemedim. 64 aylık oluyordu geçen yıl. Bu yıl 76 olarak başlayacak işte okula hayırlısıyla. Bakalım ins zorlanmaz bu sene il değiştirdik diyarbakirdan Ankara'ya taşındık anaokulunda ki öğretmeni çok memnundu sınıfın en iyisi diyordu, acaba ben Diyarbakır'daki lere göre ki iyi diye düşünüyordum ordaki aileler ok fazla ilgilenmiyor çünkü ama buradaki ogrtmen de aynı şeyi söyleyince için rahatladı brz. İns üzmez beni okul hayatı boyuncakardeşimiz den o kadar umidimiz yok o daha naif daha çekingen bakalım nolacak bu sene anasınıfna gidecek o da
Ergani deydik cnm 4 sene kaldık geçen yıl bitirdik geldk iste bakalım. Bı dönem kızın konusmasi değişmişti orda büyüdü çocuk 1 yaşında gittik 5 de geldk isteİyi maşallah.. Kardeş daha küçük belli olmaz o da toparlar. Diyarbakırda ki öğretmeni de iyiymiş demek ki..
Benim ilk görev yerim Diyarbakırdısiz neresindeydiniz?
Ben de maden de üç sene kaldım,ergani çok yakındı gider gelirdik,alışveriş yapardık ordaErgani deydik cnm 4 sene kaldık geçen yıl bitirdik geldk iste bakalım. Bı dönem kızın konusmasi değişmişti orda büyüdü çocuk 1 yaşında gittik 5 de geldk isteşive kaymisti bı dönem
Ben de Bismildeydim .. 2 sene kaldım ama çok güzel zamanlar geçirdik orda. Bende İstanbula gelince yolda yürümeyi unutmuştumErgani deydik cnm 4 sene kaldık geçen yıl bitirdik geldk iste bakalım. Bı dönem kızın konusmasi değişmişti orda büyüdü çocuk 1 yaşında gittik 5 de geldk isteşive kaymisti bı dönem
Maden e pikniğe , orda biyerin suyu çok güzel su doldurmaya bile giderdik :))Ben de maden de üç sene kaldım,ergani çok yakındı gider gelirdik,alışveriş yapardık orda☺
Ohooo sana iş kalmaz ki ben diyeyim, kızlar bakar kardeşlerineSaol canım
Yok büyüğüde var oda 19 yaşında
Bende çok tereddüt yaşadım ne yaparım ne ederim uyum sağlarmıyım bedenim kaldırır mı dedim
Ama hayat bu riski almaya değer dedim
3 kız kardeşiz iki kızım var
Bir evde erkek evlat nasıl olur hiç bilmiyorum
Al sana çifte risk
Büyük kız bu sene üniversiye hazırlanıyor
Bebekten önce ayrı şehirde okumak istiyordu
Şimdi anne ben nereye siz oraya
Kardeşimin büyümesini kaçırmak istemiyorum diyor
Bu sene zaten olanüstü bir yıldı tüm dünya için
Benim içinde apayrı bir yıl oldu
Sende bizim gibi büyütmüşsün
Risk alıyoruz ama herşey güzel olacak diyorum
Soğuk su diyorlar orayaMaden e pikniğe , orda biyerin suyu çok güzel su doldurmaya bile giderdik :))
Benim kızım Aralık 2014 doğumlu. Geçen sene kreşe gitti bu sene de yarım dönem malum. Bu sene 1.sınıfa başlasa mı ana sınıfı mı olsa düşüncelerdeyim. Bu sene başlarsa 1.sınıf yoğunluğuna ablası da yardım eder diyorum. Büyük kızım da bu sene 7.sınıf seneye sınav telaşı olacak. Off bebek de geliyo. Beynim çarşamba pazarı olduGitti cnm 1.5 yaşından beri kreslerde okullarda. Harfleri vs biliyor ufak tefek yazıp çizer. Yasa degismese idi geçen sene 1 e yollayacaktim anasınıfı müdürü karsiydi erken gitmesini istemiyorum falan diyordu anda bı test yaptılar onda olması gereken ayın çok ustunde çıkmıştı. Fiziksel olarak da ufak tefek minyon bı çocuk devil kendini ezdirmez yani ogretmeni zaten yapabilir goeusundeydi müdür de test sonucuna göre fiktini değiştirdi giderse zorlanmaz demişti ama yasa değiştiği için snradan gonderemedim. 64 aylık oluyordu geçen yıl. Bu yıl 76 olarak başlayacak işte okula hayırlısıyla. Bakalım ins zorlanmaz bu sene il değiştirdik diyarbakirdan Ankara'ya taşındık anaokulunda ki öğretmeni çok memnundu sınıfın en iyisi diyordu, acaba ben Diyarbakır'daki lere göre ki iyi diye düşünüyordum ordaki aileler ok fazla ilgilenmiyor çünkü ama buradaki ogrtmen de aynı şeyi söyleyince için rahatladı brz. İns üzmez beni okul hayatı boyuncakardeşimiz den o kadar umidimiz yok o daha naif daha çekingen bakalım nolacak bu sene anasınıfna gidecek o da
Ben 32 de gittim almadi. Sonraki randevum 35+2 de. O zMan alacakmışbenim doktorum 32ye kadar ayda bir, 32den sonra 2 haftada 1 dedi. nst'e 32den sonra baglayacakmış.
siz ilk nst'e kaçıncı haftada girdiniz ?
Gitsin bnce cnm tabi gelisimini sen daha iyi bilirsin de bnce yıl kaybetmesin. Olabilse ben geçen yıl yollayacaktim işte istwge bağlı dilekçe ile gonderiliyordu sistem değişince kaldık. Ama.her işte bı hayır varmis göndersem de bu yıldan bişe anlamayacakmisiz. Tekrar 1 den baslatirdim muhtemelen. Korona herşeyi alt üst etti, bı kurtulaydik hayırlısıyla...Benim kızım Aralık 2014 doğumlu. Geçen sene kreşe gitti bu sene de yarım dönem malum. Bu sene 1.sınıfa başlasa mı ana sınıfı mı olsa düşüncelerdeyim. Bu sene başlarsa 1.sınıf yoğunluğuna ablası da yardım eder diyorum. Büyük kızım da bu sene 7.sınıf seneye sınav telaşı olacak. Off bebek de geliyo. Beynim çarşamba pazarı oldu
Evet haitlamayamadim adınıSoğuk su diyorlar oraya
Hemoroid değil de demir ilacı kullanmalı kabızlık yaşıyorum çok zorlanıyorum ki hayatımın hiç bı döneminde böyle olmadım diğer gebeliklerim doğum snrasi da dahil. Bu gidişimde ilacimi degistirtcem daha önceki yıllarda kullandiklarim problem yaratmamisti bu ii gelmedi.Arkadaslar merhaba,
Hemoroit problemi yasayan var mi?
Benim popom neredeyse kapandı.
Cok canim aciyor.
Doktora da gittim. Krem verip yolluyorlar.
Sizde durum nedir?
Benim de böyle başladı.Hemoroid değil de demir ilacı kullanmalı kabızlık yaşıyorum çok zorlanıyorum ki hayatımın hiç bı döneminde böyle olmadım diğer gebeliklerim doğum snrasi da dahil. Bu gidişimde ilacimi degistirtcem daha önceki yıllarda kullandiklarim problem yaratmamisti bu ii gelmedi.
Bende de var bu sorun baya dışarıda 2-3 tane içeri de gitmiyoArkadaslar merhaba,
Hemoroit problemi yasayan var mi?
Benim popom neredeyse kapandı.
Cok canim aciyor.
Doktora da gittim. Krem verip yolluyorlar.
Sizde durum nedir?
Geçmiş olsn cnm kayısı erik dut meyveler ye bol bol. Faydası olur nispetenBenim de böyle başladı.
Tam 7. Aya girmiştim, demir haplarindan kabızlık basladi, ne yaptıysam geçmedi ve basur memeleri çıkmaya başladı. İlacı 3 kere değiştirdik. Doktor kanin düşük kullanman lazım dedi. Ama artik içmiyorum. Her düzenli içtiğim hafta bir tane şişliğim oldu. Bugün 4. Çıktı ve zorluyor.
Bezdim, ağlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?