2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
4 haftada 1 ken, geçen hafta 3 haftaya düşürdük ama umarım 2 haftaya düşer plesanta yaşlanması vs olunca pinpiriklenmedim değil 25 haziranada çok var gerçekten gözümde büyüyor

Evet haklısın öyle yapılabilir

4 haftada 1 ken, geçen hafta 3 haftaya düşürdük ama umarım 2 haftaya düşer plesanta yaşlanması vs olunca pinpiriklenmedim değil 25 haziranada çok var gerçekten gözümde büyüyor

dur bakalım inşallah bir sıkıntı çıkmaz
eğer 4 haftaya falan diyorsa, yani o kadar dayanırsa kuzu zaten baya büyümüş olacak.

ya ben zaten ilk çocuğu küçük olanlara hayretle bakıyorum
bilmiyorum herkes ikinciyi de isteyeceksin diyor ama inan %1 ihtimal bile yok bende

allah allah gerçekten çok enteresan.

torro hayır canım cokta sık degilmis kramp sayısı olur böyle arada ama evet agrisi uzun suruyor maalesef

ya ben zaten ilk çocuğu küçük olanlara hayretle bakıyorum
bilmiyorum herkes ikinciyi de isteyeceksin diyor ama inan %1 ihtimal bile yok bende
Benim de öyleydi işte canım, asla asla diyordum, herkesi de alıştırmışım.. duyan şoka girdi aradan 10 yıl geçince beyin ancak sildi tabii zorlukları

Ay maşallah tek çocuk muydu? Benimkinin de 10 sene olacak arası ve ödüm kopuyorrrrr bu kadar rahata alışıp ara vermişken
Saol canım
Yok büyüğüde var oda 19 yaşında
Bende çok tereddüt yaşadım ne yaparım ne ederim uyum sağlarmıyım bedenim kaldırır mı dedim
Ama hayat bu riski almaya değer dedim
3 kız kardeşiz iki kızım var
Bir evde erkek evlat nasıl olur hiç bilmiyorum
Al sana çifte risk
Büyük kız bu sene üniversiye hazırlanıyor
Bebekten önce ayrı şehirde okumak istiyordu
Şimdi anne ben nereye siz oraya
Kardeşimin büyümesini kaçırmak istemiyorum diyor
Bu sene zaten olanüstü bir yıldı tüm dünya için
Benim içinde apayrı bir yıl oldu
Sende bizim gibi büyütmüşsün
Risk alıyoruz ama herşey güzel olacak diyorum

Evet,aynen silbaştan gibi oldu
Yardım eder inşallah, o belli değil pek:)
Senin kızlar daha minik fakat onlar daha atak olur gibi.Benim 6 yaşında ki kız öğrencim annesine bebek için çok yardım ediyormuş. Ona doğaçlama hikaye anlatıp, şarkılar söylüyormuş seninkiler belki paylaşamaz bile..

Şimdiden sana üç minikle kolaylıklar diliyorum.

Amin ..
Bekler canım. Boşuna sana 19 sene sonra süpriz yapmadı. Sağlıkla kucağına gelecek inşallah

Benim velilerimin için de böyle çok 2. 3. Çocuğunu tekne kazıntısı olarak yapan var.

Masallah sanki bebeler onlara enerji katmış gibi ..
Bizde öyle oluruz inşallah

Çok hevesliler zaten doğsun şöyle yapacaz böyle yapacaz die. Beni 1. Sınıf muhabbeti korkutuyor sadece bebekle yeterince ilgilenebilir miyim acaba kızımla diye ama onun dışında yardım ederler eminim. Büyük kızım 2.5 yaşındaydı kardeşi olduğunda o zaman bile ayağında sallauio uyutmaya hevesliydi bezini mamasını vs kosup getirirdi yardimcimdi :) sağlıklı dogsunlar da hepsi, elbet bı şekilde büyüyecekler...

Evet 1.sınıf için eşin destek olursa çok iyi olur.
Ana sınıfına gitti mi kızın ? Alt yapısı var mı?
Yoksa bile onu bu yaz ufak ufak hazırla
Sayılar, okul öncesine uygun ses çalışmaları, hikaye tamamlama vs..Öyle öyle sorumluluk bilinci gelişir.
1. Sınıfta bir nebze rahatlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…