2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar kramp yasayanlar magnezyum ilaci kullaniyor mu? Buyuk olcude azaltiyor. Ben oğlumda hic kullanmamıştım oluyodu kramp bi anda ve cok zorluyordu. Simdi baya arada oluyo 18.haftadan beri magnezyum kullaniyorum
16. haftadan beri kullanıyorum ben de, hiç aksatmadım. Benim son bir kaç haftadır bu 3. oldu aslında çok sık sayılmaz değil mi? Ama bütün gün süren ağrısı yetiyor işte.

Kızlar selam, kendi doktorumdan başka bir doktora gittm plesantan yaşlanmaya başlamış dedi bende gördüm beyazlıklar vardı ama bu ilerleyen haftalarda normal dedi korkutacak bir şey demedi bebeğim gelişimi önde zaten.
kendi doktorumada geçen hafta gitmiştim ama hiç bir şey dememişti biraz baktım yazılana çizilene 31 in sonundayım ama erken olmuş diyorlar böyle 5 6 hafta dayanıyormuş bebek beslenemiyormuş sonra şimdi kendi doktoruma nasıl sorcam bilmiyorum sana güvenmedim başka doktora güvendim böyle dedi mi diycem

Ben de şimdi kontrolden çıktım. Sağda yerleşmiş dedi ki zaten ben de hareketleri hep sağda hissediyorum. Daha erken ama baş geliş. Tam 30.haftadayım ama sıpam 31 çıkıyo. Kaç kilo aldın dedi dr. 10 dedim tamam güzel daha fazla alma dedi. 10 iyiymiş az olanlar yeyin öğleden sonra da kan idrar sonucunu göstericem.

Şehir dışındaydım, acil bi ağrı oldu gibime geldi, doktora gitmiş bulundum dersin

Sorucaksın tabi, ne var bunda. Kesin ben de bu gereksiz ayrıntıya takılırdım seni anlıyorum ama sağlık bu, ister gücensin ister alınsın. Bebeğimi görmek istedim, eve daha yakındı falan dersin laf arasında olmadı. Ben de merak ettim, buradan bize de haber ver. Mühim bir şey değildir inşallah.

benimde 10 aynımışız senle
Gün yaklaştıkça işin ciddiyeti sarmaya başladı valla, naaptık biz deyip geziyorum evde kızım çok zor bir bebekti, 5 yaşa kadar kök söktürdü, şimdiyse o kadar sakin bir çocuk.. bakalım bu nasıl olacak.. seninki kız miydi erkek miydi canım?

Hanımlar bu arada doktor kontrolü sıklığınız 2-3 haftaya düştü mü yoksa hala ayda 1 mi?
Ben en son 32 +0 da çalışır raporu almak için gittim bir de 31 de gitmiştim eşim her zaman göremiyor diye bana 2 hafta sonra gel 34 de tekrar gel dedi 36 dan sonra her hafta gelmen lazım dedı bir de son iki sefer de nst bağladı cok baskı hissediyorum vajinal bölgede ondan galıba sizede mi böyle oldu yoksa benım doktor mu cok cağırıyor

Hanımlar bu arada doktor kontrolü sıklığınız 2-3 haftaya düştü mü yoksa hala ayda 1 mi?

benim 2ye düştü, sende gebelik şekeri olduğu için seni 2 haftada bir görmek isterim dedi doktor. (Gerçi ben her hafta hastanedeyim, 25+5 haftalıkken bebeği hissetmiyorum diye hastaneye gittim, gidiş o gidiş hep bir şeyler çıktı, kan verme, şeker falan. istisnai bir durum )

Ben sizden 1 ay gerideyim. Bir sonraki randevu için konuşmamıştık, 1 ay sonra giderim diyordum. Ama dünkü hamilelik imzasında “artık doktorunuz sizi 2 haftada 1 çağırıyor olmalı” yazınca kafaya dank etti, hemen randevu aldım. KK sağolsun

Bende de şeker çıktı (şeker gibi bi insan olduğum için) ama dün baktım, en yakın randevusu son görüşmemizden 3 hafta sonraya tekabül ediyor. Artık randevuları hemen almalıyım sanırım. İnş güzelce atlatırız şu şeker belasını.

kızlar ağrı ve kasılmalarımız için parol içmektense şiddetle kiraz yemeyi öneriyorum.. bu gece çok rahat deliksiz uyudum valla..

ay ben çok çılgınlarcasına kiraz yiyorum yaa
ve camış gibi uyuyorum
gerçekten belki de ondandır, ondan ve işte çalışıp yorulmaktan

Gece uyumaz sabah uyanmaz bı ben. Sabah ezani okunuyordu hala dönüp duruyodum yatakta rüyamda doğum yaptığını gördüm ama daha çok küçük 30 haftalık 35 olsn cigerleri gelişsin bari diyorum onu hatırlıyorum. Burda biri doğum yapmış yazmis SF ya bnde hemen arkasına yazıyorum bnm de erken doğum riskim var hastanede tüm şu an die. Dr bakıyor en fazla 1 gün tutabiliriz yarına doğar bu çocuk diyor falan. Snra uyanmisim

Ben 30 dayım. Az önce sonuçlarımı gösterdim. 2 hafta sonra tekrar gel dedi.
Kan hapı verdi bu arada doğuma kadar kullanacaksın dedi. Benden önceki bir hamilenin de sanırım doğumu yaklaşmıştı yorgunluktan bitene kadar yürüyeceksin sakın yatma yoksa senin doğumun çok zor olur dedi artık farklı bir durumu mu vardı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…