2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ben 31de gittim doktora almadı nst ye
şimdi 34 te gidicem alır diye tahmin ediyorum.
ben de bugün doktora gittim, 32. haftadayım.
Doktora NST yapacak mıyız diye sordum bir sıkıntı yok genelde tüm doktorlar yapıyor ama sıkıntı olmadığı için gerek duymuyorum dedi :)

Benim doktorum az biraz rahat mı acaba
Bir de bebeğin başı yukarda halen bacakları aşağıda döner mi dönmez mi, neden dönmedi ki diye endişelendim ...

Arkadaslar merhaba,
Hemoroit problemi yasayan var mi?
Benim popom neredeyse kapandı.
Cok canim aciyor.
Doktora da gittim. Krem verip yolluyorlar.
Sizde durum nedir?
Hemoroit değil de çatlak oluştu bende. Demir hapına da başlamadım üstelik. İlk doğumumdan sonra da doğumdan kaynaklı çatlak oluşmuştu doktor krem vermişti. Bugün eczaneden o kremden aldım ki doğuma kadar düzeltebildiği kadar düzelsin. Meyve de yiyorum ama nedense bu gebelik bende sindirim sorunu oluşturdu

Arkadaslar merhaba,
Hemoroit problemi yasayan var mi?
Benim popom neredeyse kapandı.
Cok canim aciyor.
Doktora da gittim. Krem verip yolluyorlar.
Sizde durum nedir?
Ben de de var ama doktora söylemeyı unuttum bu sefer gidince sorcam ilac verır faydası olur belkş

benimde kızım var canım.ikinciside koz

Kızlar merhaba çoğumuzun doğumları birbirine yakın sizdede oluyor mu ? son 3 gündür aşırı sancım oluyor adet sancisi gibi ama baya siddetli uykumdan uyaniyorum agrisindan doktorumda nstye de henuz sokmadı sürekli olmadigi icim sanirim bunu yasayan var mı aranizda valla dogurucam saniyorum sancidan

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar ❤ bebekler kilo alsın diye ek birşeyler yiyormusunuz. Benim çocuklar hep az kiloda doğuyor büyük 2.500 küçük 2.900 doğmuştu çok şükür sağlıkları yerindeydi ama bunun en azından 3 kiloyu geçsin istiyorum varmı önerileriniz.

ben de olmuyor bence bir doktora görünün. çatı ağrısından farklıysa tabi. hareket edip yorulunca ağrı oluyor ama sancı hiç olmadı bende.

Yanlış anlamayın meraktan soruyorum bebeğin kilolu olması neden bu kadar önemseniyor?

Benim de oğlum 2430 doğmuştu, son aylarda muzlu sütler kaşar peynirleri abarttıkça abarttım bebek minik diye ama sadece bana kilo olarak döndü Kağan Kocatepe nin videosunda izlemiştim bebek ana rahmine düştüğünde bellidir doğum kilosu demişti, yetersiz beslenme olur bakımsız hamilelik geçirilirse bunun altında doğabilir ama diğer türlü çok üstüne çıkmaz demişti. Şeker vardır kontrol altında değildir o zaman çok kilolu oluyor ama o kilo da sağlıklı değil. Genetik yani ben ve kardeşlerim de 2500 civarı doğmuşuz ben bu bebeği de minik bekliyorum o yüzden,
İlkindeki gibi yemeyi abartmıycam sağlıklı olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…