Benim ailem de şehir dışında hersey bana bakıyor sanki. Ablam yardım ediyor genelde ama o da hamile. Bir de kendi çocuğu da var. Yapacak bir şey yok ya. Olur bir şekilde. Cam falan silemem yani. Dediğin gibi yağmur yağıyor sürekli. Ay kim gelcek zaten. Boşver.
Gunaydin. Herkes ayni dertten muzdarip ben de ancak sabah daldim. Iyi ki birkac saat uyuyabildim. Zombi panda gibi dolaniyorum sonra.
Ben daha alisveris listemin yarisini aldim. Onlari tamamliyicam da yikayip utuleyip yerlestiricem. Canta yapicam... 9 gun sonra tasiniyorum. Insallah hepsi ardindan halledilicek.
Arkadaşlar ben en son 28 haftalıkken gitmiştim doktorum 32 de çağırdı, sizlerden de erken doğum riskleri okuyunca acaba bu hafta gitmeli miydim diye düşündüm.
Beni de 27 de gördü 32 de çağırdı bu hafta cuma inşallah.insan tedirgin oluyor bende de gece adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor baya kötüydü dun geceama sabrediyorum bakalim
Günaydın kızlar ben salgından dolayı ilk tetanoz aşımı 28.haftalikken yaptırdım şimdi 2.dozu yaptircam 32deyim şu an ama 30dan sonra kasılmaları arttırabilir diye duydum sizden hiç bu haftalarda yaptıran oldu mu
Beni de 27 de gördü 32 de çağırdı bu hafta cuma inşallah.insan tedirgin oluyor bende de gece adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor baya kötüydü dun geceama sabrediyorum bakalim
Gunaydin. Herkes ayni dertten muzdarip ben de ancak sabah daldim. Iyi ki birkac saat uyuyabildim. Zombi panda gibi dolaniyorum sonra.
Ben daha alisveris listemin yarisini aldim. Onlari tamamliyicam da yikayip utuleyip yerlestiricem. Canta yapicam... 9 gun sonra tasiniyorum. Insallah hepsi ardindan halledilicek.
ayyy 48 gün kaldı diyor .çok heyecanlıyım.minik kızımı görmek için sabırsızlanıyorum.bir heyecan sardıki beni sormayın.bu arada daha doğum temizliği yapmadım.valizimi hazırlamadım.temmuzun başında herşeyi halletmeyi planlıyorum.varmı benim gibi olan
doğum temizliği ne canım?
bizim mobilyalar dün geldi, eşyaları yerleştirdik ne eksik çıktı az çok. şimdi doğum çantasını hazırlamayı planlıyorum bugün çok az kaldı toparlanmak lazım
benim yıkanacakları sağolsun annem yıkadı ütüledi.bir kısımda bende yeni alınan var .onları ben yıkayacağım.yatak falan daha henüz açmadım toz olur diye.işler gözümde büyüyor.perdeler yıkanmalı halılar silinmeli nasıl yapılacak bilmem
canım kendini çok yorma yaa
dün de annem geldi mobilyaları falan hep o sildi ama yeni ya o toz moz bir daha silinmesi lazım bence... sadece ayakta kalmak bile hani getir götür, yardım etmek bile çok ağrıttı belimi
Benim ailem de şehir dışında hersey bana bakıyor sanki. Ablam yardım ediyor genelde ama o da hamile. Bir de kendi çocuğu da var. Yapacak bir şey yok ya. Olur bir şekilde. Cam falan silemem yani. Dediğin gibi yağmur yağıyor sürekli. Ay kim gelcek zaten. Boşver.
Aynen sol tarafında içerde aşağıda bir kemik ağrısı regl ağrısıyla beraber ilk kızımda hiç yaşamadım böyle bişey.gece uyku arasında oflaya puflaya uyudum .gerçi onda prenses gibiydim kendime bakıyordum şimdi az önce balkon camlarını sildim saatlerce sandalye tepesinde
bu arada benim nuvita marka emzirme sütyenlerim geldi içinde hediye yoktu.ama penyesi gayet iyi.fiyat performans açısından beğendim.açıkçası emzirme sütyeni uzun süre kullanılmadığı için çok fazla para vermeye değer görmüyorum.zaten zayıflanılıyor.gögüsler küçülüyor.ve hepsi elinizde kalıyor.kızımdan tecrübe edindim.uygun fiyat bandında ürün baktım o sebeple.english home bebek nevresimleride geldi gayet güzel ve sevdiğim soft renkler.daha henüz yıkamadım ama kalitesini beğendim alacak arkadaşlara tavsiye ederim.
Canım güle güle kullansın. Ben de English home dan sipariş vermiştim. Nevresim takımı,pike, battaniye hepsi dün geldi yıkadım.Almayan arkadaşlara tavsiye ederim.Gercekten renkler ve kumaş kalitesi güzel. Benim de alacak pek bir şeyim kalmadı şimdilik
Aynen sol tarafında içerde aşağıda bir kemik ağrısı regl ağrısıyla beraber ilk kızımda hiç yaşamadım böyle bişey.gece uyku arasında oflaya puflaya uyudum .gerçi onda prenses gibiydim kendime bakıyordum şimdi az önce balkon camlarını sildim saatlerce sandalye tepesinde
Hayırlı akşamlar güzel anne ler ❤ bende aynı durumdayım sizlerle çatı ağrısı mahvediyor geceleri sağa sola dönmekten wc gitmekten artı birde çocuklara uyanmaktan uykuları haram bana tabi birde sıcaklar var. Gündüz temizliğe başladım hali felan yıkama duvar dolap silme çok yoruyor valla hayırlısıyla bir bitirebilseydim 35w kadar herşeyimi rahatlicam daha ne çanta var ortada ne eşya. Valla son çocuk zor oluyor diğerlerinde bu hafta da herşeyim hazırdı bunda çok ağırdan aldım.
Günaydııın dün evimi tasıdım kızlar tansiyonun akşam yükseldi biraz haliyle çok bişey yapmasam bile ayakta kaldım çok yoruldum halılsrı yıkamaya vermiştim Bugün gelicekler yarın da yatak koltuk temizletmeye şirket çagırdım otomatik hersey temizlencek inş Kuzımın çok eksiği yoktu zira abisinden kalan epey bişeyler var sadece hastane için biraz hazırlık yaptım haftasonu herşeyi netten aldım bu hafta gelirler çantayı hazır ederim diye düşünüyorum çünkü zaten 40 haftayı tamamlamayacagım ben riskli gebelik grubundayım