2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ayyy 48 gün kaldı diyor .çok heyecanlıyım.minik kızımı görmek için sabırsızlanıyorum.bir heyecan sardıki beni sormayın.bu arada daha doğum temizliği yapmadım.valizimi hazırlamadım.temmuzun başında herşeyi halletmeyi planlıyorum.varmı benim gibi olan

Bende henuz temizlik yapmadim valizde hazirlamadim canim ama 34.haftaya geldigimde coktan hazirlamis olurum valizi. Temizlik icinde kardesimi bekliyorum o gelip halledicek. Temizlikci abla alcaktim ama bu virus ortaminda cekiniyorum tanimadigim birini cagirmaya

Günaydınn ben de daha hazırlamadım valiz. Ama kıyafetleri Yıkayıp ütüledim. Temizlik de yapılmadı. Artık yapamam da öyle detaylı. Evi süpürüyorum heryerim ağrıyor. Bde bi agirlik var uzerimde artik hersey zor geliyo sanki. Bebek odasi mobilyalarini da silsem bi ütülenen kıyafetleri yerlestiricem ama. Onu bile yapamadim.

ay bende alamadım tatlım hastalık nedeniyle annem gelsin istedi ama bel fıtığı var ona kıyamam eşimle halledicez artık bir şekilde.zaten misafir almayacağım evime o sebeple çokta önemsemiyorum.

benim yıkanacakları sağolsun annem yıkadı ütüledi.bir kısımda bende yeni alınan var .onları ben yıkayacağım.yatak falan daha henüz açmadım toz olur diye.işler gözümde büyüyor.perdeler yıkanmalı halılar silinmeli nasıl yapılacak bilmem

bu arada benim nuvita marka emzirme sütyenlerim geldi içinde hediye yoktu.ama penyesi gayet iyi.fiyat performans açısından beğendim.açıkçası emzirme sütyeni uzun süre kullanılmadığı için çok fazla para vermeye değer görmüyorum.zaten zayıflanılıyor.gögüsler küçülüyor.ve hepsi elinizde kalıyor.kızımdan tecrübe edindim.uygun fiyat bandında ürün baktım o sebeple.english home bebek nevresimleride geldi gayet güzel ve sevdiğim soft renkler.daha henüz yıkamadım ama kalitesini beğendim alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

ay bende alamadım tatlım hastalık nedeniyle annem gelsin istedi ama bel fıtığı var ona kıyamam eşimle halledicez artık bir şekilde.zaten misafir almayacağım evime o sebeple çokta önemsemiyorum.
Bende misafir olarak kimseyi kabul etmiycem canim zaten ailelerden uzakta yasiyoruz. Komsu falan kabul etmem, arkadaslarda bu surecte gelmez herkes akli basina insanlar ama eve dip kose el degmeyeli aylar aylar oldu o yüzden derin temizlik bana mecbur. Mutfak dolabi ici bosaltilip temizlencek, camlar kapilar silincek, tuvalet banyo komple evdeki herseyi cekip altlari supurulup silincek +halılar ve perdeler gönderilcek. Evde bi tek biz kalcaz yerimizde suan dusunuyorum baya pislik icinde yasiyomusuz meger plesantadan dolayi bana temizlik agir is yasak. Hos oncesinde de pek yapmiyodum. Yemek bulasik isi bende sadece digerleri eşimde.

Günaydın,
Sırtüstü yatınca nefes alamıyorum uyanıyorum
Soluma yatınca sol kolum sol bacağım uyuşuyor, sağıma yatınca sağ kolum sağ bacağım uyuşuyor. Düzenli dönüyorum. Öyle bir uyuyorum. Yorgun argın uyanıyorum.

bu arada birşey sorucam.cepteşok uygulamasından alışveriş yapan varmı acaba?ben bikaç ay önce bebek ürünleri gelmişti şoka.biberonlar vardı nukun 20 tlye almamıştım.sonra baktım internetten 50 tl o biberonlar.heryere sordum yok bulamadım tabi bidaha.bulsam yedekli alıcaktım.cepte şok uygulamasında bana yakın mağazada var görünüyor .ama gidip sorduğumda yok diyorlar.alsammı siteden kararsız kaldım.

benimde aynıları bende öyleyim valla canım.yalnız değilmişim en azından,

Gunaydin. Herkes ayni dertten muzdarip ben de ancak sabah daldim. Iyi ki birkac saat uyuyabildim. Zombi panda gibi dolaniyorum sonra.

Ben daha alisveris listemin yarisini aldim. Onlari tamamliyicam da yikayip utuleyip yerlestiricem. Canta yapicam... 9 gun sonra tasiniyorum. Insallah hepsi ardindan halledilicek.

Benim ailem de şehir dışında hersey bana bakıyor sanki. Ablam yardım ediyor genelde ama o da hamile. Bir de kendi çocuğu da var. Yapacak bir şey yok ya. Olur bir şekilde. Cam falan silemem yani. Dediğin gibi yağmur yağıyor sürekli. Ay kim gelcek zaten. Boşver.

Ben direkt marketten aldım nuk biberon ve emziği ama çok zaman oldu. Şuan olduğunu sanmıyorum mağazada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…