2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Halı yıkamak mı? yormaz mı? dolap neyse de bir de duvar. Maşallah diyelim. ben yere bile eğilemiyorum. Yerleri silmek için. Cam silme desen düşerim diye korkuyorum. benim ilk çocuk bir de. Sanırım biz nazlıyız. Öldürmeyen şey sizi zeyna gibi yapmış ama bu saydıklarınıza sağlıklı insan pert olur. Çok da yormayın. şimdi temizlesek doğuma yine her yer her yerde. Halıları bari yıkatın.

canım doğumdan önce bebek ve çocukla zor olacağı için,biraz ince iş yapılması gerekiyor.daha sonra bu tarz işlere ne zaman nede güç kalıyor çünkü.yani şuan ne yapsak kardır.bir süre istesekte çok detaylı iş yapamayacağız.dün salonumu elden geçirdim ,ama pertim çıktı diyebilirim.evet bizim süremiz çok azaldı bir an önce halledersek herşeyi iyi olacak.benim yatak bile kurulu değil herşeyim kutularda.yıkanacaklar var,valize konulacak eşyalarda eksikler olabilir.bu sebepten artık yavaş yavaş halledebildiğimi halledeceğim kör topal bir şekilde artık.

güle güle iyi günlerde kullanın tatlım.bende bir pike bir nevresim seti aldım.bir takımda kızımdan kalma tac nevresimim var.benimde çok kalmadı tatlım.

canım kendini çok yorma yaa
dün de annem geldi mobilyaları falan hep o sildi ama yeni ya o toz moz bir daha silinmesi lazım bence... sadece ayakta kalmak bile hani getir götür, yardım etmek bile çok ağrıttı belimi
ay kendimi durduramıyorum kaç aydır yattım yattım malak gibi bir heyecan geldi zaman yaklaşınca senin herşey hazırmış bak.ben herşwy kutularda hazır birşey yokaslında çantanın erken hazırlanması gerek ama. bunda yapmadım pek.ağrım çok olunca saldım iyce.dün çok yoruldum resmen ayakta duramıyordum içim bayıldı diyebilirim.ama daha sonrası zor yapacağım onuda biliyorum tecrübeyle sabit

Canım, ben 33. Haftanın içindeyim.Sezeryan olacağım için 38. haftada doğum planlanıyor. Heyecan artmaya başladı .
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..
allah sağsalim nasip etsin hepimize canım.benim sezeryan değilde benimde erken oluyor .kızım 38+2de doğdu meselaçatı muayenesinde suni sancıyla doğurdum.

yap canım yap
bak ben çalışıyorum bir de, sadece hafta sonlarım var.
Eğer çalışmıyorsan yavaş yavaş illaki yaparsın 1 haftada .

yap canım yap
bak ben çalışıyorum bir de, sadece hafta sonlarım var.
Eğer çalışmıyorsan yavaş yavaş illaki yaparsın 1 haftada .
aynen tatlım.yavaş yavaş yaparız.sen işe gidiyor musun hala.ne zaman izne ayrılacaksın nasipse.senin içinde zordur kıyamam

allah sağsalim nasip etsin hepimize canım.benim sezeryan değilde benimde erken oluyor .kızım 38+2de doğdu meselaçatı muayenesinde suni sancıyla doğurdum.
Evet aceleci kuzukardeşi de ona çekmişse senin de az kalmış Her bebek kendi zamanını, kendi doğum şeklini belirliyor derler.. çok doğruymuş

Evet aceleci kuzukardeşi de ona çekmişse senin de az kalmış Her bebek kendi zamanını, kendi doğum şeklini belirliyor derler.. çok doğruymuş
evet canım benimkiler tez canlı.bebek aşağıda plesenta önde erken doğum riskim var.38 hafta benim için iyi bir zaman.bakalım bu sefer normal olabilecekmi.rabbim hepimize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin.

evet canım benimkiler tez canlı.bebek aşağıda plesenta önde erken doğum riskim var.38 hafta benim için iyi bir zaman.bakalım bu sefer normal olabilecekmi.rabbim hepimize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin.
Amin canim benim..Her şey tam yolunda gidecek inşallah. Kendini çok yormamaya, dinlenmeye çalış..Şurda az bir zaman kaldı zaten .

Günayydin ☺ temizlikten konusmussunuz. Ben de yikama ütüleme işlerini bitirdim. Ama daha yerlestirmedim. Temizligi de esimin izinli gunlerine bölüp yavas yavas beraber hallederiz diyorum. Alinacak esya kalmadi gibi, ya da ben bilmiyorum henüz :) Zaman azaliyor, cok tatli heyecanlar bir yandan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…