Hayırlı akşamlar güzel anne ler ❤ bende aynı durumdayım sizlerle çatı ağrısı mahvediyor geceleri sağa sola dönmekten wc gitmekten artı birde çocuklara uyanmaktan uykuları haram bana tabi birde sıcaklar var. Gündüz temizliğe başladım hali felan yıkama duvar dolap silme çok yoruyor valla hayırlısıyla bir bitirebilseydim 35w kadar herşeyimi rahatlicam daha ne çanta var ortada ne eşya. Valla son çocuk zor oluyor diğerlerinde bu hafta da herşeyim hazırdı bunda çok ağırdan aldım.
Halı yıkamak mı? yormaz mı? dolap neyse de bir de duvar. Maşallah diyelim. ben yere bile eğilemiyorum. Yerleri silmek için. Cam silme desen düşerim diye korkuyorum. benim ilk çocuk bir de. Sanırım biz nazlıyız. Öldürmeyen şey sizi zeyna gibi yapmış ama bu saydıklarınıza sağlıklı insan pert olur. Çok da yormayın. şimdi temizlesek doğuma yine her yer her yerde. Halıları bari yıkatın.
doğum temizliği ne canım?
bizim mobilyalar dün geldi, eşyaları yerleştirdik ne eksik çıktı az çok. şimdi doğum çantasını hazırlamayı planlıyorum bugün çok az kaldı toparlanmak lazım
canım doğumdan önce bebek ve çocukla zor olacağı için,biraz ince iş yapılması gerekiyor.daha sonra bu tarz işlere ne zaman nede güç kalıyor çünkü.yani şuan ne yapsak kardır.bir süre istesekte çok detaylı iş yapamayacağız.dün salonumu elden geçirdim ,ama pertim çıktı diyebilirim.evet bizim süremiz çok azaldı bir an önce halledersek herşeyi iyi olacak.benim yatak bile kurulu değil herşeyim kutularda.yıkanacaklar var,valize konulacak eşyalarda eksikler olabilir.bu sebepten artık yavaş yavaş halledebildiğimi halledeceğim kör topal bir şekilde artık.
Canım güle güle kullansın. Ben de English home dan sipariş vermiştim. Nevresim takımı,pike, battaniye hepsi dün geldi yıkadım.Almayan arkadaşlara tavsiye ederim.Gercekten renkler ve kumaş kalitesi güzel. Benim de alacak pek bir şeyim kalmadı şimdilik
güle güle iyi günlerde kullanın tatlım.bende bir pike bir nevresim seti aldım.bir takımda kızımdan kalma tac nevresimim var.benimde çok kalmadı tatlım.
canım kendini çok yorma yaa
dün de annem geldi mobilyaları falan hep o sildi ama yeni ya o toz moz bir daha silinmesi lazım bence... sadece ayakta kalmak bile hani getir götür, yardım etmek bile çok ağrıttı belimi
ay kendimi durduramıyorum kaç aydır yattım yattım malak gibi bir heyecan geldi zaman yaklaşınca senin herşey hazırmış bak.ben herşwy kutularda hazır birşey yokaslında çantanın erken hazırlanması gerek ama. bunda yapmadım pek.ağrım çok olunca saldım iyce.dün çok yoruldum resmen ayakta duramıyordum içim bayıldı diyebilirim.ama daha sonrası zor yapacağım onuda biliyorum tecrübeyle sabit
güle güle iyi günlerde kullanın tatlım.bende bir pike bir nevresim seti aldım.bir takımda kızımdan kalma tac nevresimim var.benimde çok kalmadı tatlım.
Canım, ben 33. Haftanın içindeyim.Sezeryan olacağım için 38. haftada doğum planlanıyor. Heyecan artmaya başladı .
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..
Canım, ben 33. Haftanın içindeyim.Sezeryan olacağım için 38. haftada doğum planlanıyor. Heyecan artmaya başladı .
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..
ay kendimi durduramıyorum kaç aydır yattım yattım malak gibi bir heyecan geldi zaman yaklaşınca senin herşey hazırmış bak.ben herşwy kutularda hazır birşey yokaslında çantanın erken hazırlanması gerek ama. bunda yapmadım pek.ağrım çok olunca saldım iyce.dün çok yoruldum resmen ayakta duramıyordum içim bayıldı diyebilirim.ama daha sonrası zor yapacağım onuda biliyorum tecrübeyle sabit
evet canım benimkiler tez canlı.bebek aşağıda plesenta önde erken doğum riskim var.38 hafta benim için iyi bir zaman.bakalım bu sefer normal olabilecekmi.rabbim hepimize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin.
Dün saba burada konuştuk haftalardır yatıyorum. Dün kalkıp ben de resmen mutfak dolaplarını sildim. ama hala bavul hazır değil. Onu da bu ay içinde hazırlarım artık. 35+2 de randevum var. Doktor erken doğum riski yok dedi diye herhalde bi rahatlama var üzerimde.
evet canım benimkiler tez canlı.bebek aşağıda plesenta önde erken doğum riskim var.38 hafta benim için iyi bir zaman.bakalım bu sefer normal olabilecekmi.rabbim hepimize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin.
Günayydin ☺ temizlikten konusmussunuz. Ben de yikama ütüleme işlerini bitirdim. Ama daha yerlestirmedim. Temizligi de esimin izinli gunlerine bölüp yavas yavas beraber hallederiz diyorum. Alinacak esya kalmadi gibi, ya da ben bilmiyorum henüz :) Zaman azaliyor, cok tatli heyecanlar bir yandan da