2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bence zaten dikkat ediyorsunuz siz. Ufak tefek şeyleri günlük yoğunlukta kaçırıyor olabilirsiniz. Uzmandan birebir diyet almak hatta takipte olmak daha mühim. Şekerlerim yüksek çıkınca farklı, düşük çıkınca farklı duruma göre benim diyet.
Belki tam bir diyet listesine uymak daha iyi olabilir. Mesela o akşam tokluk yüksek çıktıysa meyve yemiyorum gibi. Bir çeşit karbonhidrat sayımı benimki ama işin içine nefiste girince olay başkalaşıyor. Kesinlikle konudan bağımsız uzman biri takip etmeli. Yürümek kesinlikle çok iyi ama 34. haftadayım ve eklemlerim ağrıyabiliyor. Şekeriniz yüksekse güvenebileceğiniz bir liman var o da et. Et şekeri yavaş yükseltir. Ama şeker de 60 a düştüyse acil karbonhidrat lazım. Dediğim gibi takiple olacak birşey. Helal olsun ne demek hepimiz aynı durumdayız. amin inşallah, hayır dua edin kolayca sağlıkla doğuralım.

Haklısınız benim durum biraz daha farklı ve çok dikkat ediyorum cidden,sadece karbonhidrat alimimi çok fazla düşürdüm sanırım,birer dilim ekmek eklersem menülerime dengelemis olacağım,seker yüklemesinden sonrada zaten bir şey çıkarsa dahiliye,diyetisyen uzman desteğiyle hallederiz inşallah.

Tekrardan çok teşekkür ederim,uzun uzun cevaplar yazdığınız için

bu temizlik işleri ne zaman bitcek acaba bizde evi boyattık çocuk odasına dolap yaptırdık ev alt üst olmuştu sanki yeni taşınmış gibiydim 2 hamilelik geçirdim birinde taşındım bunda da boya badana dolap bayramdan beridir evle uğraşıyorum bi bitmedi gitti çok şükür zor olanlar bitti ufak tefek dolap içi düzenlemeler kaldı inşallah onları da 1 2 güne hallederim sonra hastane çantası hazırlamaya

temizledik bitti desen de bitmiyooooo cam değişecek bizim de. sineklik takılacak. haliyle onlar da batıracak. hatta camın kenarına eşim boya yapacakmış .bir de aklımda buzdolap temizliği var ama bilemiyorum pis mi kalsa acaba. hastane çantası da hazır aslında da bir iki sipariş bekliyorum onlarla yapayım diyorum şaka maka 34. haftadayım doğurmam inş çantasız falan :)

doğuma kadar yine iş çıkacak biliyorum ben yine durmıycam cam silcem onu yap bunu yap en azından ağır işlerim bitti duvarlar kapılar boyandı temiz halıları yıkattık temizler koltuklar kaldı onu da diğer ay çağırcam yıkatcam inşallah şimdi de boş durmuyorum salon dolaplarını boşalttım makineye attım yıkandı sildim falan buzdolabı temizledim antredeki dolap ve benim elbise dolabım kaldı düzenlenecek en korktuklarım da onlar kıyafet düzenlemeler daha çok yoruyo beni yardımcı olabilecek biri varsa biter ya benim kimsem yok herşeyi tek yaptım eşim camları sildi perdeleri taktı o yani valla bende çantayı hazırlamadan doğurmaktan korkuyorum 2 3 gündür vajinaya bi baskı var ki birde kasıklarımda ağrı var çocuk çıkacak gibi sanki inşallah zamanında gelirler

Sürekli giremediğim için geriye dönüp okurken gördüm. Aynı şikayeti doktoruma söylediğimde kalça kemiğin su toplamış olabilir normal doğum için riskli dedi fiziğe yönlendirdi. Fizik doktoru muayene ettiğinde iç bacakta tendon zedelenmesi olduğunu tespit etti. Yürüsem de yatsam da hep var geçmiyor. 2-3 ay sürer bunlar dedi zaten hamileliğin son ayları kalça kemiklerinin tümü yumuşuyor ve esniyormuş. Bu tip şeyler yaşanması normal dedi.

Riskli bir azalma olsaydı perinatolojiye yönlendirirdi mutlaka korkmayın. Taze sıkılmış Havuç suyu suyun artmasında faydalı oluyor. Bir de şu var. Bebek büyüdükçe su oranının azalması da normal aslında. Krititk seviyeyi geçmesin yeter.

Ben de yaşadım geçtiğimiz haftalarda bol su içtim son kontrolde düzelmiş dedi doktorum. Size de söylemiş bol su için

Uyumaya çalışıyorum saatlerdir ama nefes alabilmek ne mümkünSizler nasıl başediyorsunuz bu sorunla kızlar?

Uyku kaçtımı bu dönemde uyuyamıyorum bende
Çok can sıkıcı bilirim
Az kaldı :)
Yatmadan 3 4 saat önce yemeyi bırakmışsam kısmen işe yarıyor bende işte
Üzgünüm ama tek tavsiyem bu
Kelin ilacı durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…