2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar aranızda daha önce sezeryan olan var mı sezeryan olacağım ben duş kac gün sonra alınabilir malum salgın hastalık var hastaneden gelir gelmez yıkanıp temizlenebilir miyim acaba
Ben hastaneden geldiğim gbi yıkanmıştım. Doktorum eve gider gitmez yıkan koruyucu bandı çıkart yara açık kalsın sabah akşam batikon ve pamuk ile pansuman yap çabuk iyileşr demişti.
Bende hastaneden gelip direk duşa girdim. Sonra bandı çıksrttım hayatıma devam ettim. Ama kuzenimin doktoru bandı bir hafta tutturtmuş nedenini bilmiyorum herşeyde olduğu gbi bu durumdada doktorlarım yönlendirmeleri farklı sanırım

Kızlar aranızda daha önce sezeryan olan var mı sezeryan olacağım ben duş kac gün sonra alınabilir malum salgın hastalık var hastaneden gelir gelmez yıkanıp temizlenebilir miyim acaba
Hastaneden eve geldikten 4 gün sonra yıkanmaya izin vermişti doktorum.2 gün de hastanede kalmıştım. Nerdeyse 1 hafta sonra yıkanabilmiştim ve ohh be dediğimi hatırlıyorum Pansuman vs yapmaya da gerek yok demişti, bant vardı onu ne zaman çıkardım hatırlamıyorum şimdi, banyo yapacağım zaman çıkardım heralde

2 kere sezeryan oldum eve gelir gelmez yikandim. Bence sütun gelmesi için ve hijyen için kesinlikle yıkanmak lazım.

Kimse sosyal mesafeye uymaz oldu maske desen takan azaldı inşallah dogumalarımıza kadar vaka sayısı artmaz hastaneler bu virus hastaları ile korkulacak yere gelmez

Virüsten önce bir arkadaşım doğum yaptı özelde, akşam saatlerinde doğurdu. Ertesi sabah hasta bakıcı banyo için gelip su geçirmez bant yapıştırıp yıkamış.

Virüsten önce bir arkadaşım doğum yaptı özelde, akşam saatlerinde doğurdu. Ertesi sabah hasta bakıcı banyo için gelip su geçirmez bant yapıştırıp yıkamış.
Bende bir araştırayım daha önce duymamıştım su geçirmez bant çok teşekkür ederim kafama takiyorum hastane pisliği ile evde duramam

Kan iğnesi olup da sonuç alan var mı aranızda. Girip bakamadım yazılanlara geçmişte yazılmış olabilir ama ben demir tedavisi oluyorum kanım 8.1 e düşmüş.
Ben gebelikten önce 4 aylık serum tedavisi (ferrinjet) aldım ve hem miktar hem değer olarak yükseldi. Doktorum bu tedavinin kan naklinden bile daha hızlı sonuç verdiğini söyledi. Şu an durum ne bilmiyorum bende çocukluğumdan beri kansızlık sorunu var. Ama gebelikte kullanılabiliyorsa doktorunuza bu ilacı bir sorun derim

Kan iğnesi olup da sonuç alan var mı aranızda. Girip bakamadım yazılanlara geçmişte yazılmış olabilir ama ben demir tedavisi oluyorum kanım 8.1 e düşmüş.
Bu değer çok çok düşük hele doğumdan sonra çok zorlanırsınız baş dönmesi halsizlik gibi . Benim değerim 10un biraz üzerinde günde iki kez kan hapı kullanıyorum

Ben iki kez sezeryan oldum ikisinde de bir hafta sonra banyo yapmıştım

Ben iki kez sezeryan oldum ikisinde de bir hafta sonra banyo yapmıştım
İşte doktorların önerileride farklı farklı oluyor. En iyisi doktorumuz ne önerir ise o şekilde hareket etmek yinede. Ben cuma doğum yaptım , pazar yıkanmış oldum mesela. Yaramda hep açıktı :

benim de öyleydi zorlamazsan birkaç güne geçer inş

aynen istanbul da dün sıcaktı
hiç uyuyamadım yaa.
Sol taraf ağrısı bende de var, napalım normal diyip geçiyoruz. Başladı son düzlük

Günaydınlarr.. Her geçen gün büyüdüğümü hissediyorum resmen, tarifsiz duygular da başladı. Panik mi desem, heyecan mı desem, ne değişikmiş

Salı günü de taşınıyoruz inşallah ama evde bir çöp bile toplu değil, onun stresi sardı. Yarın da doktor kontrolü var onun da heyecanı ayrı.. Duygular duygular.

Bu arada 31+2 olacak yarın, çalışır raporunu verir mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…