2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar benim oğlan da bir kaç gecedir sürekli uyanıp anne diye sesleniyor buradayım annecim hadi uyuyalım diyip iki pışpışlıyorum uyuyor, bir kaç kez tekrarlıyor bu olay gece boyu. Ses vermezsem anne diye bağırmayı sürdürüyor sonra da ağlıyor.Gün içinde de sürekli yanında olucam WC ye gitmek bile çok zor. Hiç ayrı falan da kalmadık hep yanındayım. 21 aylık oldu iki yaş sendromu mu acaba? Kara kara düşünüyorum doğuma gidince ne yapacak şimdiden babaanneye alıştırayım diyorum arada orda uyusak falan çünkü doğum zamanı mecbur bırakıcaz oraya ama korona zamanı da gidip kalmak kadıncağız da diyaliz hastası haftanın 3 günü gidiyor, dışarıyla teması oluyor mecburen, ya da babası da gelmeyecek doğuma. İki gün beni göremeyecek psikolojisi nasıl etkilenir, of of çıkamadım içinden

Günaydın

Geçti canım o, 4 gün falan yürüyüşe çıkmadım ama daha önce yaşamadığım için topal kalacam gibi gelmişti. çok değişik birşey bu hamilelik insan vücudunda olmayan şeyler olunca kalıcı olacak sanıyor. Yeni gündem ödem dün akşam ayak bileklerim hafif şişmişti tabi ben bunu baya taktım gitgide daha da şişerse diye. sabah birşey kalmamış şükür. ama uzanmam lazım gün içinde onu anladım. ayak bileklerimin şişmesinden daha kötüsü baya ağrı da olmuştu yaşayan olursa diye yazıyorum altına yastık koyup uzanınca ağrı da geçiyor. Dediğim gibi hiç yaşamadığım şeyler olunca insan ürküyor.

çocuk psikolojisinden hiç anlamam ama 2 yaş da anlatsanız anlar mı acaba. Kardeşini getirmeye gideceğiz sen de bizi bekle deseniz falan. birden bilmeden pat diye gidince travma olur mu ki çocukta. zor bi durum. bana birşey dememişlerdi küçükken, babannemlerdeydim. travmam olsa hatırlardım sanırım. oyuncak getirdiklerini anımsıyorum annen hastaneye bebek almaya gitti dediler ve annemler dönünce kardeşin sana bunu getirdi hediye dediler. ama ben 3.5 yaşındaydım daha büyükmüşüm.

Çok küçük daha 2 yaşında bile değil, şimdi söylüyorum karnımı açıyorum bak kardeşin burda vs diye ama anlamıyor. Komik geliyor karnım ona gülüyor, hediye olayını yapıcaz, eline telefon verecekler video falan izleyerek oyalarlar gündüz sorun çok olmayabilir de asıl derdim gece nasıl geçecek

görüntülü konuşun siz olmazsa babası bir şekilde oyalanır inş

Evet.. sadece bebek hareketleri nasıl diye sordu ve günde 15 bardak su dedi.. 2 hafta sonra da görüşelim dedi standart olarak..

Kan iğnesi olup da sonuç alan var mı aranızda. Girip bakamadım yazılanlara geçmişte yazılmış olabilir ama ben demir tedavisi oluyorum kanım 8.1 e düşmüş.

Kan iğnesi olup da sonuç alan var mı aranızda. Girip bakamadım yazılanlara geçmişte yazılmış olabilir ama ben demir tedavisi oluyorum kanım 8.1 e düşmüş.

Kızlar özellikle yemek yedikten sonra veya işte çalışırken bazen çok oturuyorum farkında olmadan karnım inanılmaz gerilip sertleşiyor. Sizde de oluyor mu? Özellikle son bir haftadır inanılmaz yaşıyorum bu durumu. 32+6’dayım.

evet canım aynen öyle oluyor
arada biraz dolanmak şart

Evet canım oluyor. Ben de 29. Haftadan beri yaşıyorum.Bol bol su için,çoğunlukla da bacaklarınızı koltuğa uzatarak oturun.O zaman biraz rahatlıyor .

Kızlar aranızda daha önce sezeryan olan var mı sezeryan olacağım ben duş kac gün sonra alınabilir malum salgın hastalık var hastaneden gelir gelmez yıkanıp temizlenebilir miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…