Peki 38. Hafta okul açılıyor, ve ben okula gitmeyecem ama hangi belge ile bunu anlatacam ? Yani 37. Hafta gelince bir rapor mu alacam dokyordan hamiledir ve okula gidemez diye ?
Günaydın midem kızıyor, kaburgalarım benim de acıyor. bebek aşağı inecek o zaman rahatlar deniliyor. gece de taş gibi oldu karnım uyurken. Neden Taş gibi oluyor ki?
Sağlık Ocağına gittim ebe göğüs ucumu sordu çıkık mı diye siz de bi bakın isterseniz
Günaydın Kızlar :)
çantayı bende kısmi hazırladım, steril edilecekler kaldı bir de benim pijamalar falan konacakta şimdiden koyarsam kırışıcak askıda tutmayı planlıyorum açıkçası hazır şekilde, sonuçta evden çıkmaya bir vaktimiz olacak değil mi alırız :)
Günaydın midem kızıyor, kaburgalarım benim de acıyor. bebek aşağı inecek o zaman rahatlar deniliyor. gece de taş gibi oldu karnım uyurken. Neden Taş gibi oluyor ki?
Sağlık Ocağına gittim ebe göğüs ucumu sordu çıkık mı diye siz de bi bakın isterseniz
Merhabalar. Bugün 34+ 0 iznimin başlamasına son 2 gün. ben yüzmeye karar verdim, gebeliğin ilerleyen haftalarında birsakıncası yoktur değil mi ? kim ne derse desin şüpheyi atamıyorum içimden.
34. Hafta ve bu hafta 35 her gun yuzuyorum. Suda 1 saat kalıyorum. Cikinca bikinimi değiştiriyorum. Bol gunes kremi sürüyorum ama yine de karardim. Suda cok hafif hissediyorum. Gece de yorgunluktan sabaha dek uyuyorum. Doktorum izin vermişti. Sancim falan da olmadı. 17sinde doktor kontrolum var. Bakalim ne diyecek.
Ben 11 buçuk kilo almışım 15 olur o galiba rahat. Bu arada göbek deliği bir yerden sonra içeride kaldı benim normal midir hanımlar. Yani göbek büyüyor ama göbek deliği içeride oyuk kaldı
Günaydın kızlarr. Bende sağlık ocağından geldim şimdi. Kan verdim bide oğluşumun kalp seslerini dinlediler. Maşallah çok iyiyiz. Ama felaket sıcak sabah olmasına rağmen. Aç karnına sıcakta yürüdüm tansiyon yerlerde. Hemen yattım klimanın karşısına
çantayı bende kısmi hazırladım, steril edilecekler kaldı bir de benim pijamalar falan konacakta şimdiden koyarsam kırışıcak askıda tutmayı planlıyorum açıkçası hazır şekilde, sonuçta evden çıkmaya bir vaktimiz olacak değil mi alırız :)
Yaaa uyumak umuduyla yataga girdim ama yşne uyku yok
Çok terliyorum. Gece bi uyanıyorum yastık sırılsıklam olmuş. Normal mi veya sizde de oluyormu ? Son 1 aydır her gece aynı.
Simdiye kadar hic terledigimi hatirlamam, aksine cok üşüyen biriyimdir , gecenn sene bu zamanlarda pikeyle uyuyordum o derece; şimdi oturdugum yerde heryerimden su akıyor, gece 2 kere kiyafet degistirdigim oluyor hatta, carsaf yastik sırılsıklam. Doktora sordugumda cok normal vucutta cift kan dolasimi var dedi
Günayydın bugun hava serin ☺
Ben de cantayi bugun hazirlicam. Gecen gun sut pompasini steril etmistim, bebek kiyafetlerine karar vermistim. Bugun de yerlestiririm insallah ☺
Ben dün yıkadım kıyafetlerini, bugün ütülerim diye düşünüyorum. Bez de almamıştım dün hoşgeldin bebek aldım kargodan onu bekliyorum. Ben biberon koymicam. Ama pişik kremi, alt silme pamuğu vs eksiklerim var hala.
Gunaydin Evden çıkmaya bazen vakit bile olmuyor emin olun ilk oglum da kontrole gitmistim acil sezeryana alındım herşeyim hazırdı ama tabi kontrol diye yanıma almamıştım ben ameliyata eşim eve evde yakın değildi o zaman çok kötü bir Durumdu.