2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kesinlikle ikinma hissini aliyor canim,ebe bana sanci gelince ikin dediignde mesela gelmiyor ki sanci neye gore ikinayim demistim
Ona ragmen cok rahat dogurmustum.
Bana da suni sanci vermislerdi ama benim acilmam uzun surmustu.
Sabah 9 da verdiler sanciyi, oglen 3 de dogurmustum.

Kasintiyi es geçme kolestaz

Eryaman ben mersinliyim usumem çok normal üşüyorum demiyelim de terlemiyorum da yani gayet rahat bnm icin şuan, bizim oranın nisan mayıs ayları böyledir anca
Yakınmışız Etimesgut ben deNemden dolayı diyorsunuz ama kuru havada sıcak da fena oluyor

Yakınmışız Etimesgut ben deNemden dolayı diyorsunuz ama kuru havada sıcak da fena oluyor
Nem.cok fena canım ya banyodan çıkıyorsun üstünü giyinmeden yapış yapış. Ben Diyarbakır'da 4 sene oturdum 48 derecede çarşı pazar gezdigimi biliyorum banamisn demiyordum terlemedikten snra.sorun yok gölgesi serin oluyor ama Mersin öylr mi derece 30 olur hissedilen 60

Gene gece uyku yok. Çok terliyorum ve enterasan başım terliyor. Ayaklarım falanda terliyor ama kafam yüzüm resmen su. Yastık çarşafı sırılsıklam oluyor

Kızlarrr ilk aylarda göbüşler çıkmaya başlarken hep göbüşlerimizi çekip atıyorduk. Şimdi göbüşler kocaman oldu hiç foto atmıyoruz. Hadi herkes göbüşünün resmini çekip atsın. Bakalım ne kadar büyümüşler Moral olur doğuma yakın

Bunuda bayrama denk getirebilirsin
Ciddi anlamda bayram beni endişelendiriyor
Kizlar ya bayrama denk gelirsek

Merhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı bebeğin boynunda kordon vardı takipteydik çok şükür açılmış Şimdi kordon elinde habire oyun oynuyo maymuncuk ben burda 8 dönüyorum ama sağlıkla doğacagı günleri görürüz inş Bu ay hiç kilo almamışım Cuma gene kontrolüm var. Ay sonunda alırız diye düşünüyoruz

Kızlar aranızda ogrermen olan var mı? Yaz tatili döneminde 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alınabilir mi
Merhaba 32. Haftadan sonrası yaz tatiline denk geliyorsa aktarım yapılmıyor maalesef. Yönetmelikte açık belirtilmemiş ama sonrasında personel başkanlığına sorulduğunda resmi yazı yayınlamışlar. Fiilen çalışılmayan döneme denk gelen süre ertelenmez diye. Ama mesela sizin 33 ve 34. haftalarınız 1temmuzdan önceye denk gelmişse sadece o 2 haftayı aktarabilirsiniz.

Hala çanta hazırlamayan var mı? Bir türlü fırsat bulup hazırlayamadım, pompa biberon steril edilecek kıyafetler ütülenecek, nasıl büyüyor gözümde

Günaydın. Psikolojim bozuldu resmen her an doğuracakmışım gibi tetikteyim. Rüyalarıma giriyor.

Hala çanta hazırlamayan var mı? Bir türlü fırsat bulup hazırlayamadım, pompa biberon steril edilecek kıyafetler ütülenecek, nasıl büyüyor gözümde
Ben dün kısmen hazırladım ama daha bitmedi. Bebeğin eşyaları tamam pompa biberon ben de daha koymadım. Kendi eşyalarımda eksikler var. İnsallah bu hafta tamamlicam.

Gunaydin Dün oda takımı geldi sonunda.
Kızlar benim kaburgam ağrıyor bebek midemin oralarda hissediyorum yukarı doğru kaburgamı zorluyor sanki.
Benimde oralarda ayakları var baş aşağı konumdalar ya bende en çok oralarda hissediyorum bide mide tarafım raş gibi oluyor dayıyor heralde ayakları

Peki 38. Hafta okul açılıyor, ve ben okula gitmeyecem ama hangi belge ile bunu anlatacam ? Yani 37. Hafta gelince bir rapor mu alacam dokyordan hamiledir ve okula gidemez diye ?

Anladım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…