2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ayy cnm inşallah bulursun gerçekten hamile hamile.cok zormuş taşınmak eğilip kalkamiyorsn biyeri silmek istiyorusn uzanamiyorsn falan. Normal şartlarda ben 2 günde yerlesirdim biterdi isim smdi hem çocuklar var hem durum malum olmuyor yani. Annemler burdaydi mutfağı salonu yerlestirk hallettj gitmek zorunda kaldılar işleri var bayrama doğru gelcekler. Temizlik olsn bu odaları yerleştirmek olsn annem yaptı saolsn da bitmiyor. Yıka katla yetlestr o bile mesele. Yazlıklar kisliklar hepsi biyerde 5 dk iş yapıp 55 dk dinleniyorum eşim pzrtesi işe başlıyor o zamana kadar biter insallah. Çocukları aşağı parka yolladım az iş yapayım die adam uyumuş ben koli moli tasiyamiyorum mecbur o taşıyacak yine kaldım yani bari yemek yapayım

Benim dikiş yoktu dışarda yapıştırma yaptılar. Bi bant yapıştırdı oraya 7 gün sonra çıkar bantı banyo yap dedi. 2 buçuk ay korse yok ilişkiye girmek yok dedi. Bu sefer ne diyecek bilmiyorum.
Bana bişey dememişti ben kendi kendimi dinleyerek yaptım Bunda da öyle yaparım inşallah gider hemen göbek kilolar

Çalışan anneler, özellikle özel sektör, ücretsiz izin alacak mısınız doğum izni sonrasında? Şimdiden konuşmalı mı konuşmamalı mı kararsız kaldım ben :/

Kızlar hiç iyi değilim dua edin muayene geldim yatis yaptılar daha çok küçük serum verdiler 2 gündür ağrım vardi ama her zaman olan çatı ağrısı herşey bir anda oldu ınş ameliyata almazlar
Kasık ağrın mı var canımbenimde bi kaç gündür var ciğer geliştirici erip gönderdiler.

Canım havuç suyu suyu dengeliyor diyorlar. Bende nts de sancı çoktı hazırlıklı ol dediler bende tetikte bekliyorum Allah yardımcımız olsun

Çalışan anneler, özellikle özel sektör, ücretsiz izin alacak mısınız doğum izni sonrasında? Şimdiden konuşmalı mı konuşmamalı mı kararsız kaldım ben :/
Ben alacağım, halen daha iş yağdırıyorlar, çok kızıyorum. Şimdiden yolunu yapıyorum ücretsiz iznin.

Kasık ağrın mı var canımbenimde bi kaç gündür var ciğer geliştirici erip gönderdiler.
Benim normalde çatı ağrım vardı her zaman. Ama bugünkü doktor bu kadar olmaması lazım dedi alttan muayene etti rahminde genişleme varmış celeston yapıldı bana da sabaha kadar müsade de kalicam ona göre karar verecekler.

Kızlar hiç iyi değilim dua edin muayene geldim yatis yaptılar daha çok küçük serum verdiler 2 gündür ağrım vardi ama her zaman olan çatı ağrısı herşey bir anda oldu ınş ameliyata almazlar
Neden yatış yaptılar ki problem mi var. Gönlünü ferah tut insallah hersey yolunda gidecek

Erkekler iyi ki hamile kalmıyo valla. Yoksa tırnaklarını oynatamazlardı. Ben şu an kolilemeleri tek başıma yapıyorum ama dediğin gibi normalde 2 günlük işken şimdi hafta oldu bitmiyo. Kolaylık olsun diye kışlıkları ayırdım koliledim. Yorgan ve battaniyeleri yıkanacakları yıkadım hurçladım, poşetledim. Ama yok bitmiyo. Birini yapıyosun 2 saat yatıyosun

birden nasıl azalmış acep suyun ?
şimdi artık herkes tetikte zaten Ağustos başında bebeklerini bekleyen anneler
Sen de üzme kendini, hep diyorum bıktı artık forumdaki kızlar
1.400 Kg ve 7 aylık doğmuşum ben maşallahım var, birazcık sabır sadece. Dualarımız seninle...

Ben alacağım, halen daha iş yağdırıyorlar, çok kızıyorum. Şimdiden yolunu yapıyorum ücretsiz iznin.
ücretsizden sonra devam edecek misin canım ?

Canım biliyorum çok zor bi durum ama Allahtan herzaman hayırlısını istemek lazım. Hepimiz evlatlarımızı hastanede küvezde bırakmak yerine karnımızda taşıyıp günü geldiğinde sağlıkla doğurup alıp eve gelmek istiyoruz ama. Bazen istediğimiz gibi gitmiyor. Allah korusun karnında durup bebeğe birşey olmasındansa bi kaç gün küvezde kalması daha iyi diğer taraftan bakınca. Benim kızımda 2 günlükken ateşlendi 3 gün hastanede kaldı ve beni yanına almadılar eve yolladılar çok zor bi süreç ama sonunda sağlıkla kavuşmak olunca insan yinede şükrediyor. İnşallah bebeğine sağ salim kavuşursun Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın hiçbir anneyi babayı evlatlarıyla imtihan etmesin. Sürekli ağlayıp stres yapma bebeğide etkilersin. Allaha sığın verende O sahibide O. Bol bol dua et Allaha emanet olun güzel haberlerle gel inşallah

Evet ücretsizden sonra yarı zamanlı gibi seçeneklerle devam etmeyi planlıyorum, ama kısmet tabii

Kuzum 24 saatte bile olabilir dedi .
Birde zaten haftamızdan ufak gidiyorduk arayı da aslında azalmıştık ama doktorumuz riske atmak istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…