Benim normalde çatı ağrım vardı her zaman. Ama bugünkü doktor bu kadar olmaması lazım dedi alttan muayene etti rahminde genişleme varmış celeston yapıldı bana da sabaha kadar müsade de kalicam ona göre karar verecekler.
Bende bıgün onun ikinci dozunu yaptırıcam benim sağlıklı arkadaş var diye gönderdi evde yaptır dedi. Aynısını bana da söyledi 2 hafta daha dursa razıyım artık. Kasılmalar başladı be sağa ne sola yatamıyorum sürekli kitliyor kendini nefesim daralıyor sağlıcakla doğsalardı bi hayırlısıyla
İyi akşamlar sizce bakım ürünlerinden eksiğim ne ben bulamıyorum aklıma bunlar geldi son alışveriş imizide bugün yaptık.Tavsiye edebilecegınız urunler var mı
kızlar evde çamaşır ve kurutma makinası beraber kullanan varmı ? çamaşır makinam var, ama bebek gelince çok işe yarar diye birde kurutma makinası almak istiyorum. resimde gösterdigim gibi bir dolap alsam alt kısmına çamaşır makinası ve üst kısmına kurutma makinası koysam olurmu acaba ? Eşim sormuş, Üst üste kurulumlarda makineler birbirine bağlantı aparatı ile bağlanmaktadır demişler. ama bana hiç mntıklı gelmedi. resimdeki gibi neden koyamıyorum. biliyormusunuz :)
İyi akşamlar sizce bakım ürünlerinden eksiğim ne ben bulamıyorum aklıma bunlar geldi son alışveriş imizide bugün yaptık.Tavsiye edebilecegınız urunler var mı
kızlar evde çamaşır ve kurutma makinası beraber kullanan varmı ? çamaşır makinam var, ama bebek gelince çok işe yarar diye birde kurutma makinası almak istiyorum. resimde gösterdigim gibi bir dolap alsam alt kısmına çamaşır makinası ve üst kısmına kurutma makinası koysam olurmu acaba ? Eşim sormuş, Üst üste kurulumlarda makineler birbirine bağlantı aparatı ile bağlanmaktadır demişler. ama bana hiç mntıklı gelmedi. resimdeki gibi neden koyamıyorum. biliyormusunuz :)
Kızlar hiç iyi değilim dua edin muayene geldim yatis yaptılar daha çok küçük serum verdiler 2 gündür ağrım vardi ama her zaman olan çatı ağrısı herşey bir anda oldu ınş ameliyata almazlar
Çok geçmiş olsun canım moralini yüksek tut olumlu düşün
Ben kullaniyorum canim birak ust uste ikisi de ayri yerde duruyor, muhtemelen pis suyun cikisini beraber bagliyorlardir ama bir cok modelde baglanti yapilmiyor ve su haznesi gibi bir sey var orada toplaniyor su
Kizlar tek tek okudum. Oncelikle moralinizi bozmamaninizi rica ediyorum. Her sey yolunda gidecek Allahin izniyle. Ben 32 yil once 7 aylik dogmusum hic gelismemis bir ulkede. Kuvoz fln su an bile teknolojileri yok. Tahminimce 30-31 haftalikmisim. Annem biz ay olarak sayiyorduk diyor 2 kiloymusum, bir ay hastanede kalmisim ve 2 bucuk kilo taburcu okmusum. Hicbir sorunum yok cok sukur. 34-35 iyi haftalar masallah. En fazla 1 hafta kuvozde kalsalar kafi gelir. Hicbir sorun olmaz cok sukur.
Ben yeni aldım cnm henuz kullanmadım servis gelip kuracak makinanın üstüne kurdurcam ben hatta banyoda dolap verdi makina için yoktu da üstünde dolap vardı onu söktürdum baska yerde değerlendircem o dolabı da.vestel aldım beb servis dün geldi aparatları yoktu kalmamış kuramadilar sipariş vermişler birkaç güne gelip kuracaklar bakalım. Çamaşırın tozunu tuyunu toplasin diye aldım ben valla evdeki tozu ciddi anlamda etkiliyormus makina
Yeni aldım ama taşınacağım için üstüste taktırmadım. Fakat öncesinde araştırdığım kadarıyla ya aparatla kullanılıyor doğrudan makine üstüne konulmuyor ya da çamaşır mak. üzerine sehpa gibi bir şey konup onun üzerine konuluyor. Bu şekilde dolapta da kullanılır bence sorun olmaz. Acayip toz topluyo çok iyi ve bebek de olunca çamaşır yıkama sirkülasyonunun artacağını düşünürsek özellikle kışın çok faydasını görücez. Çamaşırlar yumuşak çıkıyo.
Tecrübeli oldukları için temmuz annelerine sordum ama cevap alamadım, belki aranızda fikri olan veya benzerini yaşayan vardır.
Adet ağrısı gibi ağrılar ne zaman başlar? Benim adetten iki gün önce ince ince kendini arada hissettiren bir ağrı olurdu ayrıca vajinamda bir gevşeme olurdu. Şimdi bunları hissetmeye başladım erken mi acaba diye sizdeki durumları sormak istedim?
Benım de son iş gunum yarın sonuna kadar dayandım cok sukur ama dun gece bır sancı ile uyandım cantam hazır değil panık oldum cumartesi canta hazırlayacağim inşallah sürpriz yapmaz erken gelmez oğlum
Benım de son iş gunum yarın sonuna kadar dayandım cok sukur ama dun gece bır sancı ile uyandım cantam hazır değil panık oldum cumartesi canta hazırlayacağim inşallah sürpriz yapmaz erken gelmez oğlum
resmen aynı gidiyoruz :)
benimde raporum Perşembe kapanıyor zaten Çarşamba 15 Temmuz :)
son 3 gün diyebilirim o yüzden.
Çantayı da hazırladım sayılır ama ıvır zıvır eksikler kaldı hafta sonu onlara da artık liste falan mı yaparım direkt koyar mıyım bilmiyorum :)
Kesin mi dedi doğuma. Bende yarın gidicem bakacaklar duruma göre kan takviyesi yapacaklar yine sancı kontrol. İnşallah sağlıcakla alıcaz kucağımıza. Bazen diyorum allahım daha beterinden koru beler var ama bu kadar sıkıntıyı çektik enerjim bitti çocuk bari sakin olsun diye ama ne verirse kabulümüz sağlıklı hayırlı olaunda