Dualarımız seninle inşallah bebeğınve sen sağlıklı olun inşallah durdururlar Rabbim yar ve yardımcın olsun stres yapma hastanede sın kötu bir şey olmasına izin vermezlersağol canım son durum aynı sancı çıkıyo hala kusuyorum durmadan gelip alttan muayene ediyolar serumlar haplar derken geçiyo saatlersanki dayanmıycak gibi ama inşallah dayanır canım hayırlısı olsun hakkımızda
Şimdi son durum nasıl sancı çıkıyor mu hala canım,neden karantinadalar,canım bak haftan gerçekten fena değil korkma bol bol oku,inşallah bekler 1-2 hafta daha kilosuda az değil,35.haftasında dün biyakınım suyu gelince doğum yaptı bebeği sağlıklı doğdu küveze girmemiş bile,bende kaçkez doğumdan döndüm,hakkında hayırlısı olsun inşallahİnşallah canım ya inşallah daha erken en azından 1 2 hafta daha dursa çok üzülmem de doğum çantam bile hazır değildi oğlumla eşim evde tek karantinadalar aklım onlarda çok stresliyim
Canim arkadaşım daha yeni 35 haftalık doğum yaptı bebisi kuvoz de bile kalmadı, korkma.iyi geceler kızlar hepinizden dua bekliyorum birden sancım başladı hastaneye geldim yatırdılar beni 1 cm açıklık var nst de sancı çıkıyor sürekli ilaçla durdurmaya çalışıyorlar dua edin doğum olmasın çok erken daha çok korkuyorum
Canım gözünaydın,inşallah iyisinizdirİyi geceler öncelikle canlar, Ben bebeğime 6Temmuzda şükür kavuştum.
35. haftamdaydım..
Biraz üzücü, biraz zorlu bir yolculuktu benim için..
Dilerim hepiniz sağlıkla, zamanında bebeklerinize kavuşursunuz
Güzel haberlerinizi burdan okumayı çok isterim. Sağlıcakla kalınız..
Hayırlısı olsun canım kazasız belasız sağlıklı doğsun da ama korkutuyo beni hiç durmuyo çok kasılıyoCanim dualarımız seninle korkma bende bak haftaya bekliyorum 35 haftalik duramamis annesini istiyor minik
sağol canım inşallahDualarımız seninle inşallah bebeğınve sen sağlıklı olun inşallah durdururlar Rabbim yar ve yardımcın olsun stres yapma hastanede sın kötu bir şey olmasına izin vermezler
çıkıyo canım sancımŞimdi son durum nasıl sancı çıkıyor mu hala canım,neden karantinadalar,canım bak haftan gerçekten fena değil korkma bol bol oku,inşallah bekler 1-2 hafta daha kilosuda az değil,35.haftasında dün biyakınım suyu gelince doğum yaptı bebeği sağlıklı doğdu küveze girmemiş bile,bende kaçkez doğumdan döndüm,hakkında hayırlısı olsun inşallah
Kaç kilo doğdu canım benimki 2320 gr 45 cm çok minik yaCanim arkadaşım daha yeni 35 haftalık doğum yaptı bebisi kuvoz de bile kalmadı, korkma.
Dualarımız seninle
Sakinliğini korumaya çalış canım bu durumda,zor evet ama yapabilirsin Allaha teslim ol hakkında hayırlısı olsun canım oğlun babasıyla emin ellerde düşünme şimdi kuzum daha çok stres yapma,kilosu iyi korkma çabucak toparlar doğsa bile,hastanede emin ellerdesin sen zaten,bize yaz gelişmeleriçıkıyo canım sancımeşimin iş yerinden arkadaşı covid testi pozitif çıkmış haberleri olmadan eşim onu hastaneye bırakmıştı bizde belirti yok ama tedbir amaçlı karantinadaydık 2300 gr az canım ya çok küçük ama bakalım yine zaman neyi gösterecek Rabbim korusun yavrularımızı hakkımızda hayırlısı olsun
Sancın kaç çıkıyor canım en fazlaHayırlısı olsun canım kazasız belasız sağlıklı doğsun da ama korkutuyo beni hiç durmuyo çok kasılıyo
Bende kasilma yok suyu azalmis birazda zayif 34+2 ydi dun 2 kiloyu geçmiş dedi 1 hafta kuvezde kalacakmış pzt randevum var gun verecek korkma kuzum anne karnında riske atmaktan sa disarda 1 hafta bakalim kucagina verelim dedi bnm doktorum.kilo alımımızda yavaştı bizimHayırlısı olsun canım kazasız belasız sağlıklı doğsun da ama korkutuyo beni hiç durmuyo çok kasılıyo
Dualarımız seninle inşallah vaktini bekler bebekiyi geceler kızlar hepinizden dua bekliyorum birden sancım başladı hastaneye geldim yatırdılar beni 1 cm açıklık var nst de sancı çıkıyor sürekli ilaçla durdurmaya çalışıyorlar dua edin doğum olmasın çok erken daha çok korkuyorum
Ağırlığı haftası için gayet iyi, benim oğlum 38+6 da 2430 gr doğmuştu gayet sağlıklıydı, ne küvöze girdi ne sarılık oldu hiç üzülme. Ciğer geliştirici de yapmışlardır doğum olursa da hemen toparlar kuzucuk , stres yapıp onu da üzme annesi, her şey güzel olacak inşallahTeşekkür ederim inşallah durur daha erken şimdi doğmasını istemiyorum çok küçük 2300 gr daha
Senide bilmiyordum canım,ne kadar ölçtüler suyunu kuzum,hakkında hayırlısı olsun inşallah,benimde doğumum erken olacak plasenta previadan ama en azından 34-35 i bekliyoruz bizdeBende kasilma yok suyu azalmis birazda zayif 34+2 ydi dun 2 kiloyu geçmiş dedi 1 hafta kuvezde kalacakmış pzt randevum var gun verecek korkma kuzum anne karnında riske atmaktan sa disarda 1 hafta bakalim kucagina verelim dedi bnm doktorum.kilo alımımızda yavaştı bizim
Canım sen 2hafta dolunca gitmelisin bence dr da öyle demiş,son haftalarda biraz daha sıklaşıyor kontroller ne olur ne olmaz diye,3.5hafta uzun bence randevuyu değiltirebiliyorsan değiştir derimGeçmişler olsun herkese Rabbım emanetini kendi korur içinizi ferah tutun olanda hayır vardır. Karnimizda olup ileriki haftalarda Allah korusun bir şey olmasındansa iki hafta kuvozde kalsın bisicik lmaz kucağımıza alır sarıp sarmalarız hemen. Süreç bitiyor çok heyecanlıyım ben de.
Ancak sizi gördükçe doktor 2 hafta sonra gel demesine rağmen 3 buçuk hafta sonraya randevu aldım. Nasılsa iyi diye. 23 temmuzda randevum. Aceba 2 hafta dolunca gitsem mi kontrol için ihmalkarlik olur mu beklemem. Bende belirti sancı bisi yok çok şükür 23 temmuzda 34+2 olacak. Hareketleri normal olduğu sürece sorun olmaz diye düşünüyorum ama bilemedim ne dersiniz.
Sakın sakın. Ağlamak yok bebeğini de düşün. Anne psikolojisi çok önemli. Her şey olacağına varır. Kendini sakinleştir. Aksi bir durum olursa zaten müdehale ederler. Ama bebiş illa ki doğarsa da demek ki benim zamanım geldi diyor sana. Ama önce kendini motive et, durumu kabul et. Güzel olacak, güzel sonuçlanacak inşallah.İnşallah canımçok korkuyorum daha önce hiç başıma gelmemişti böyle birde oğlum evde aklım onda ağlamaktan helak oldum
Çok sorun olacağını sanmıyorum. Zaten sancı ağrı veya farklı bir durum hissetsen de hemen gideceksin. Ama için rahat etsin dersen bir hafta öne çekebilirsin. Sakıncalı bir durum yoksa bu sancı olayının ilk kısımlarını hastanede değil de evde karşılamak daha iyi hatta. Fazla müdehale çok yoruyor çünkü ve strese sokuyor.Geçmişler olsun herkese Rabbım emanetini kendi korur içinizi ferah tutun olanda hayır vardır. Karnimizda olup ileriki haftalarda Allah korusun bir şey olmasındansa iki hafta kuvozde kalsın bisicik lmaz kucağımıza alır sarıp sarmalarız hemen. Süreç bitiyor çok heyecanlıyım ben de.
Ancak sizi gördükçe doktor 2 hafta sonra gel demesine rağmen 3 buçuk hafta sonraya randevu aldım. Nasılsa iyi diye. 23 temmuzda randevum. Aceba 2 hafta dolunca gitsem mi kontrol için ihmalkarlik olur mu beklemem. Bende belirti sancı bisi yok çok şükür 23 temmuzda 34+2 olacak. Hareketleri normal olduğu sürece sorun olmaz diye düşünüyorum ama bilemedim ne dersiniz.
Hadi bakalım, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşKontrolden geldik. 2650 gram olmuşuz. .Nst de doğum sancılarımız 5 dk da bir var çıktı. Ben 1 haftaya falan mı doğar dedim dr 1 hafta yok bile dedi. çatı muayenesine aldı. Orada normal doğuramayacağım açığa çıktı ve pazartesi sezeryan planladık. Bizde haberler bu. Şu an tatlı bir telaştayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?