2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Teşekkür ederim inşallah Rabbim sağsalim kavuşmayı nasip etsin

sağol canım sana da geçmiş olsun. İnşallah durur bu sancılar ve zamanında gelirler daha çok erken çok küçük korkuyorum

Geçmiş olsun canım. Olabildiğince sakin ol kontrol altına alacaklardır ağlayıp üzülmek kasılmayı artırıyor.
Teşekkür ederim canım ama düzelmiyo bi türlü 15 20 dk duruyo sonra yine başlıyo nasıl olacak bu şekilde bilmiyorum

Geçmiş olsun canım inş yoluna girecek

benim de kasılma hep vardı alışmıştım önemsemiyordum ama bu çok fena oldu doğum sancısı gibiydi belimden kalçama ve bacağıma vuran bi ağrı uyuşma oldu benim de oğlum var evde eşimle tek ve biz karantinadaydık kayınvalidem de gidip bakamıyo oğluma aklım hep orda

Bu dönemleri en güzel şekilde atlatacagız inşallah..sabır...

Korkma canım Allah yardımcınız olsun. İnşallah durdururlar. Doğarsada inşallah sağlıklı doğar tez vakitte alırsın kucağına. Dualarımız seninle stres yapma sende bol bol dua et

Korkma canım Allah yardımcınız olsun. İnşallah durdururlar. Doğarsada inşallah sağlıklı doğar tez vakitte alırsın kucağına. Dualarımız seninle stres yapma sende bol bol dua et
Teşekkür ederim inşallah durur daha erken şimdi doğmasını istemiyorum çok küçük 2300 gr daha

İnş bebeğin zamanın da sağlık bir şekilde doğar

Canım dualarım seninle beni biliyorsun bende kaç kez kanamadan hastanede yattım üstelik doğumhane bölümünde çünkü her gittiğimde doğum başlar diye düşünüldü ve aynen 1cm açıklık var bende,durdururlar kuzum durmazsa sağlıkla kucağına alırsın hayırlısıyla,dualarımdasın canım

Teşekkür ederim inşallah durur daha erken şimdi doğmasını istemiyorum çok küçük 2300 gr daha
Canım 35 haftalık doğanları kolay kolay küvezde bile tutmuyorlar. 2 kilo üstünüde aynı şekilde. İnşallah durdururlar ama doğarsada fazla kafaya takma stres yapma inşallah sağlıkla kavuşursunuz.

Seymacım geçmiş olsun.
Son durum ne? Nasılsın canım?
Oğlun dayanabiliyorsa biraz daha dayansın ama dayanamazsa da artık bebişler büyüdü hiç korkma. İnşallaah zamanında sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun.

İnşallah canım ya inşallah daha erken en azından 1 2 hafta daha dursa çok üzülmem de doğum çantam bile hazır değildi oğlumla eşim evde tek karantinadalar aklım onlarda çok stresliyim

Canım 35 haftalık doğanları kolay kolay küvezde bile tutmuyorlar. 2 kilo üstünüde aynı şekilde. İnşallah durdururlar ama doğarsada fazla kafaya takma stres yapma inşallah sağlıkla kavuşursunuz.
İnşallah hayırlısı olsun artık bakalım neler olacak

sağol canım son durum aynı sancı çıkıyo hala kusuyorum durmadan gelip alttan muayene ediyolar serumlar haplar derken geçiyo saatler sanki dayanmıycak gibi ama inşallah dayanır canım hayırlısı olsun hakkımızda

Canim dualarımız seninle korkma bende bak haftaya bekliyorum 35 haftalik duramamis annesini istiyor minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…