2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aynen bende evrene mesaj gönderiyorum erken gelecek diye ilk dogumda 41. haftada dogum yapmıştım

Kızlar denize gitmeyi düşünüyorum sorun olur mu sizce doktora da hiç sormadım önceki kontrolüm de
Denizden bildiriyorum, dalgalı denizde yüzmek de zorlanmak dışında hiçbir sorun yok canım

Yüzmek zaten iyi bişey, bir de mesafeye hijyene dikkat ettik mi baska bir sıkıntı yok canım

Ay ben yuzemiuorim maalesef ya ancak batma çıkma. Neyse o da kar hareket olsun son zamanlarda çok hareketsizim.yurumek için de akşam eşimi beklemem gerekiyor hafta içi. Bir gün çıkıyor bir gün yorgunum diyor o da. Kemiklerim ağrımaya başladı

Ben haftada 4 5 kez calistiriyorum kurutma makinasını. Fiktrelerdr biriken pamuklar tozlar sanki bir süngere dönüşüyor biriktiği yerde. Sesini sevemedim icinde az camasir varsa daha cok ses yapiyor gömlek vs düğmeleri mesela çıt çıt değdiğinde cok rahatsiz oluyorum. Berbaer kuruyabilecek 2 makina çamaşırı birleştiriyorum o zaman daha az ses çıkıyor. Toz anlaminda evin tozu çok fark edilir derecede azaldı. Kışın büyük rahatlık kolaylık .

Denizden bildiriyorum, dalgalı denizde yüzmek de zorlanmak dışında hiçbir sorun yok canım

Yüzmek zaten iyi bişey, bir de mesafeye hijyene dikkat ettik mi baska bir sıkıntı yok canım ☺
Acilma varsa ve bilmiyorsak yine de sorun olmaz mi? kendimi simdiye dek tuttum girmedim denize, bugun yuzeyim diyorum ama hala cekimserim. Endiseliyim.

Dualarim seninle. Erkenden fark edip gitmissin, olumlu dusun. Durdurulabildigini cok duydum.

Hersey yolunda gidecek umarım sen gönlünü ferah tut

Dualarim seninle. Erkenden fark edip gitmissin, olumlu dusun. Durdurulabildigini cok duydum.
Allah razı olsun ❤ fark edilmeyecek gibi değildi ki bildiğin doğum sancısı sanki kasılmalar bel bacak kalça ağrısı çok fenaydı ve hala devam ediyor ilaçlara rağmen durmuyo sancı hep 70 80 çıkıyor

Canım dualarımız seninle insallah güzel haberlerle çıkarsın hastaneden.

S seymayaz geçmiş olsun. inşallah sağlıcakla hakkında hayırlısı olur. içini ferah tut herşey güzel olur dualarımız buradaki tüm arkadaşlarla. Allah herkese hayırlı doğumlar versin

Günaydın. benim de kontrolüm var bugün bakalım. iyice şiştim karnım taş gibi gerildi yuvarlanıyorum yatıp kalkarken. gece şiddetli adet sancısı uykumdan uyandırdı sonra geçti. şimdi de var ama şiddeti az. ben doğum sancısı ile ayıramam da. öyle ritmik giren bi sancı yok bakalım şimdilik. ama adet sancısı da geceki şiddette geçmese yoracak cinsten.

S seymayaz canım geçmiş olsun ınş birşey olmicak bende senin gibiyim kaç gündür bol dua gelecekleri varsa da artık başımıza beraber bende çok ağladım bir anda muayene gittim neler yaşadım gönlünü ferah tut.

Geçmiş olsun canım. Olabildiğince sakin ol kontrol altına alacaklardır ağlayıp üzülmek kasılmayı artırıyor.

iilay en baştaki sayfaya doğan bebeklerimizide not alalim bazen yogunluktan takip edemiyoruz en azından kimlerin kuzuların oldu daha çabuk görürüz.

Allah yardımcın olsun, ben de heran bekliyorum,sancı nasıl olacak onu da bilmiyorum cünkü zaten hep kasılıyorum ayırt edemem diye korkuyorum.. kızım küçük, bırakacak kimsem yokkarakara düşünüyorum şimdiden ne yapacagımı

Benim de dualarim seninle. Icini ferah tut, her sey yolunda gider insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…