Bu erken hisse hepimizde var heralde. Bnm ikiside 38+2 de.dogdu ama sanki bu sefer 36-37 de gelecekmis gibi hissediyorum 37 den snrasi baya baya sıkıyor ondan öyle istiyorum belki de sağlıkla dogsunlar da bakalım, patır patır doğmaya başlarlar bikac haftaya
Ben girdim cnm bı sıkıntı olmadı Dr um da.girebilirsin ıslak kalma sadece dedi. Ben diğer hamileliklerimde de girmiştim. Eğer enfeksiyonun vs , erken doğum riskin yoksa yüzme en faydalı şey gebelikte bütün Dr lar önerir girin diye hatta.
Ay ben yuzemiuorim maalesef ya ancak batma çıkma. Neyse o da kar hareket olsun son zamanlarda çok hareketsizim.yurumek için de akşam eşimi beklemem gerekiyor hafta içi. Bir gün çıkıyor bir gün yorgunum diyor o da. Kemiklerim ağrımaya başladı
Ben yeni aldım cnm henuz kullanmadım servis gelip kuracak makinanın üstüne kurdurcam ben hatta banyoda dolap verdi makina için yoktu da üstünde dolap vardı onu söktürdum baska yerde değerlendircem o dolabı da.vestel aldım beb servis dün geldi aparatları yoktu kalmamış kuramadilar sipariş vermişler birkaç güne gelip kuracaklar bakalım. Çamaşırın tozunu tuyunu toplasin diye aldım ben valla evdeki tozu ciddi anlamda etkiliyormus makina
Ben haftada 4 5 kez calistiriyorum kurutma makinasını. Fiktrelerdr biriken pamuklar tozlar sanki bir süngere dönüşüyor biriktiği yerde. Sesini sevemedim icinde az camasir varsa daha cok ses yapiyor gömlek vs düğmeleri mesela çıt çıt değdiğinde cok rahatsiz oluyorum. Berbaer kuruyabilecek 2 makina çamaşırı birleştiriyorum o zaman daha az ses çıkıyor. Toz anlaminda evin tozu çok fark edilir derecede azaldı. Kışın büyük rahatlık kolaylık .
iyi geceler kızlar hepinizden dua bekliyorum birden sancım başladı hastaneye geldim yatırdılar beni 1 cm açıklık var nst de sancı çıkıyor sürekli ilaçla durdurmaya çalışıyorlar dua edin doğum olmasın çok erken daha çok korkuyorum
Acilma varsa ve bilmiyorsak yine de sorun olmaz mi? kendimi simdiye dek tuttum girmedim denize, bugun yuzeyim diyorum ama hala cekimserim. Endiseliyim.
iyi geceler kızlar hepinizden dua bekliyorum birden sancım başladı hastaneye geldim yatırdılar beni 1 cm açıklık var nst de sancı çıkıyor sürekli ilaçla durdurmaya çalışıyorlar dua edin doğum olmasın çok erken daha çok korkuyorum
Allah razı olsun ❤ fark edilmeyecek gibi değildi ki bildiğin doğum sancısı sanki kasılmalar bel bacak kalça ağrısı çok fenaydı ve hala devam ediyor ilaçlara rağmen durmuyo sancı hep 70 80 çıkıyor
Sseymayaz
geçmiş olsun. inşallah sağlıcakla hakkında hayırlısı olur. içini ferah tut herşey güzel olur dualarımız buradaki tüm arkadaşlarla. Allah herkese hayırlı doğumlar versin
Günaydın. benim de kontrolüm var bugün bakalım. iyice şiştim karnım taş gibi gerildi yuvarlanıyorum yatıp kalkarken. gece şiddetli adet sancısı uykumdan uyandırdı sonra geçti. şimdi de var ama şiddeti az. ben doğum sancısı ile ayıramam da. öyle ritmik giren bi sancı yok bakalım şimdilik. ama adet sancısı da geceki şiddette geçmese yoracak cinsten.
Sseymayaz
canım geçmiş olsun ınş birşey olmicak bende senin gibiyim kaç gündür bol dua gelecekleri varsa da artık başımıza beraber bende çok ağladım bir anda muayene gittim neler yaşadım gönlünü ferah tut.
Allah yardımcın olsun, ben de heran bekliyorum,sancı nasıl olacak onu da bilmiyorum cünkü zaten hep kasılıyorum ayırt edemem diye korkuyorum.. kızım küçük, bırakacak kimsem yokkarakara düşünüyorum şimdiden ne yapacagımı