bana diyosan canım daha bekliyorum hastanede sancım var daha bazen duruyo bazen fena bi şekilde başlıyo ama bi ben hissediyorum çıkmıyo nst de sancı falan açılma da ilerlemiyo o yüzden müdahale edemiyolar doğurtmak için
bana diyosan canım daha bekliyorum hastanede sancım var daha bazen duruyo bazen fena bi şekilde başlıyo ama bi ben hissediyorum çıkmıyo nst de sancı falan açılma da ilerlemiyo o yüzden müdahale edemiyolar doğurtmak için
Ağrı eşiğin yüksek demişlerdi bana da. Normal duzenli sancilari hissetmiyodum. Hissetmem lazımmış. 4-5 cm açılmışim hatta farketmeden. Ama suni rezil biseydi ver coskuyu modunda. Bana sabaha kadar sürecek demeselerdi belki biraz daha direnebilirdim ama saat 11 di. daha sabaha kdar sürer dediler. Hizlandirmadi da bence.
Canım bebeğinin hareketlerini hissediyor musun doğum sancısı olduğunda nst de kalp atışı normal çıkıyordu benim oğlumun ama hareketlerini hiç hissetmemiştim doğum sancısı nda öyle olurmuş
Enteresan gerçekten sanciyi senin hissedip nst de çıkmaması. Arkadaşım hiç sancı hissetmiyordu ama nst de sancısı çıktığı için doğum yapmısti açılması da vardı. Bnm başıma böyle bişe gelmediği için bilemicem ama hissetmedigin halde sancı çıkabiliyor, senin durumun tam tersi şaşırdım bnde. Başka.bi makinaya ki bağlasalar o bozuk mudur nedir
Sseymayaz
onlar daha iyi bilir ama cok ilginc yine de. Nstye su adi her ne ise iletken solusyondan koyuyolar mi? Solusyonsuz 0 sancim cikarken solusyon koyduklarinda 50 cikiyordu.
Bugun ultrasona girdim, her zamanki gibi alakasiz sonuçlar çıkardı. 14 gun once ve 10 gun once de ggirmistim. Hep baglantisiz sonuclar ckiyor. Oynama olma ihtimalini anliyorum ama bu kadar da oynamaz. Bas ve bacak 14 gun oncesinden de kucuk(!) cikmisken, 10 gun once 11 gun buyuk cikan govde bu sefer 2 bucuk hafta buyuk cikti. 3400 gram diyorlar 37. haftadayim. Inanmiyorum. Itiraz ettim, persembe yenileyecegiz. 39. haftaya kadar 4 kilo olmaz insallah. Arkadasimi da bebegin buyuk diye korkutmuşlar, cocugun kafasi gelmis, kiz atak gecirmis panikle. Ben yapamicam cok buyuk istemiyorum demis, acil sezaryene almislar. Buyuk dedikleri bebek de 40 haftalik 3500 kiloluk
başka hastaneye de gitsem aynı olacak canım zaten 2 seçeneğim tek var özele gidemedim hiç gidemem de daha diğeri de devlet hastanesi zaten ora da aynı şeyleri yapcak damar yolu aç serum tak tahlil yap ve bekle tahlillerde hep temiz anlamadım gitti en iyisi taburcu olup evde çekmek açılma olması için uğraşmak
Canım bebeğinin hareketlerini hissediyor musun doğum sancısı olduğunda nst de kalp atışı normal çıkıyordu benim oğlumun ama hareketlerini hiç hissetmemiştim doğum sancısı nda öyle olurmuş
akşama doğru hareket hissediyordum canım onun dışında hep sertlik hissediyorum o da hareketten mi sayılıyor bilmiyorum belim fena ağrıyo karnıma kasıklarıma vuruyo ağrısı sonra anında karnım sertleşiyo taş gibi ve nefesimi kesiyo
Enteresan gerçekten sanciyi senin hissedip nst de çıkmaması. Arkadaşım hiç sancı hissetmiyordu ama nst de sancısı çıktığı için doğum yapmısti açılması da vardı. Bnm başıma böyle bişe gelmediği için bilemicem ama hissetmedigin halde sancı çıkabiliyor, senin durumun tam tersi şaşırdım bnde. Başka.bi makinaya ki bağlasalar o bozuk mudur nedir
34 haftada da böyle olmuştum ve evde çektiğim sancıyla gittiğimde nstde 100 ü görmüştük bu seferki daha ağırdı ağrılar ama sancı görünmüyo bende anlayamadım hastaneler farklıydı değişiyo mu acaba hastaneden hastaneye
akşama doğru hareket hissediyordum canım onun dışında hep sertlik hissediyorum o da hareketten mi sayılıyor bilmiyorum belim fena ağrıyo karnıma kasıklarıma vuruyo ağrısı sonra anında karnım sertleşiyo taş gibi ve nefesimi kesiyo
O sertlik nefes kesilmesi sancı işte canım Allah kolaylık versin daha fazla uzamaz inşallah imkanın varsa hep nst ye bağlı yatma yürü çömelme hareketi yap en kısa zamanda sonuçlanır inşallah
Sseymayaz
onlar daha iyi bilir ama cok ilginc yine de. Nstye su adi her ne ise iletken solusyondan koyuyolar mi? Solusyonsuz 0 sancim cikarken solusyon koyduklarinda 50 cikiyordu.
ultrason bakarken sürdükleri jelden sürüyolar canım yok ona rağmen çıkmıyo 1 2 yerde tek 20 çıkıyo o kadar ama 20 lik bi sancı değil benim hissettiğim eminim
O sertlik nefes kesilmesi sancı işte canım Allah kolaylık versin daha fazla uzamaz inşallah imkanın varsa hep nst ye bağlı yatma yürü çömelme hareketi yap en kısa zamanda sonuçlanır inşallah
yürütmüyolar ki canım kalkıp oturuyorum yürüyorum kızıyorlar uzanman lazım diye doktor gelince şikayet etti beni asistan yerinde durmuyo hep oturuyo ya da ayakta dedi en iyisi taburcu olup evde yapmam tüm bunları
başka hastaneye de gitsem aynı olacak canım zaten 2 seçeneğim tek var özele gidemedim hiç gidemem de daha diğeri de devlet hastanesi zaten ora da aynı şeyleri yapcak damar yolu aç serum tak tahlil yap ve bekle tahlillerde hep temiz anlamadım gitti en iyisi taburcu olup evde çekmek açılma olması için uğraşmak
Sen bilirsin canm, hani ben olsam en azindan baska makina da sanci gorunuyor mu diye bakmak icin giderdim.
O kadar zamandir sanci cekiyorsun hic cikmiyor, ilginc
Tamam bazen sanci varken de acilma olmayabiliyor ama, nst de cikmamasi degisik geldi.
Yoksa tabi ki en iyisini dr lar bilir.
Sen bilirsin canm, hani ben olsam en azindan baska makina da sanci gorunuyor mu diye bakmak icin giderdim.
O kadar zamandir sanci cekiyorsun hic cikmiyor, ilginc
Tamam bazen sanci varken de acilma olmayabiliyor ama, nst de cikmamasi degisik geldi.
Yoksa tabi ki en iyisini dr lar bilir.
olmazsa öyle yaparım canım burdan bi kurtulayım da geçmezse 1 2 gün sonra da diğer hastaneye giderim çünkü 34 haftada çektiğim sancı bundan daha hafifti orda da tavan yapmıştı nstde sancılar