2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İnşallah canım bi gelseydi alsaydım kucağıma bende onu istiyorum ama açılma ilerlemiyo nst de pek sancı çıkmıyo çok karışık durum
Eve gönderiyorlarsa açılma için egzersiz yap olmazsa. Merdiven inip çıkma, çömelme kalkma, yer silme, hurma yeme falan. En azından bu kadar sancın varken açılma da sağlanmış olur.

Eve gönderiyorlarsa açılma için egzersiz yap olmazsa. Merdiven inip çıkma, çömelme kalkma, yer silme, hurma yeme falan. En azından bu kadar sancın varken açılma da sağlanmış olur.
aynen bende öyle düşünüyorum hastane ortamında yapamıyorum odalar 2 kişilik başka hasta da var evde daha rahat yaparım inşallah işe yarar

Plasenta cok ilginc, sasirtti beni.
Neyse sagsalim kavusmussunuz sukur
Bir de anafikir sanirim epidural iyidir epidural alin mi diyorsun yani

Epidural iyi olmuş
Gözün aydın canım ..Sağlıkla büyüt kuzuyu

Hadi canım sende sağlıkla kucağına al inşallah

bir benim heralde daha gelme diyen :)
Benim de içimden bir ses 40. haftayı bekleyeceğiz diyor ve sonra sezeryan gibi..
Çarşamba doktora gideceğim bakalım

Kızlar benimde sabahtandır pıhtı pıhtı yeşil akıntım başladı çok yoğun. Birde aşırı kaşıntım oldu. Doktorumu aradım yarın kontrol vardı bugün gel bakalım dedi. Muayeneye geldim bekliyorum bakalım ne diyecek

Güzel haberlerle inşallah..

Benim de hep oluyordu oglumda,enfeksiyon cikiyordu canim
Surekli fitil kullaniyordum
İnsallah sende sorun yoktur..

Ağrı eşiğin yüksek demişlerdi bana da. Normal duzenli sancilari hissetmiyodum. Hissetmem lazımmış. 4-5 cm açılmışim hatta farketmeden. Ama suni rezil biseydi ver coskuyu modunda. Bana sabaha kadar sürecek demeselerdi belki biraz daha direnebilirdim ama saat 11 di. daha sabaha kdar sürer dediler. Hizlandirmadi da bence.

Sağolun kızlar evet mantar olmuş fitil verdi. Birde bende miyom vardı büyümüş bebeğin yerini daraltıyormuş o yüzden kanala giren bebek tekrar yukarıya çıkmış. Çok tehlikeli bi pozisyonda duruyor bebek ani hareket yapma dönmeye çalışırsa kordonu dolar kendine dedi. Ağustos 20 sinde alacaktı 16 sında yatış yapıcam hastaneye 17 sinde sabah 6 da alıcam bebeği dedi. Kanım çok düşük olduğu için bigün önceden yatışını yapıp özel bi ilaç yapıcam sana kan için dedi. Normalde son kontroldü bu bayramdan sonra bi daha gel göreyim dedi. Birde çok az kilo almış iri bi bebek bekleme ilk kızın gibi küçük olacak buda dedi. 35+2 yiz bugün 2.340 gr olmuş boyuda 46 cm. Sağlıklı olsunda kiloyu takmıyorum Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah hepimizi. Dua edin kızlar banada inşallah kazasız belasız kavuşurum yavruma

Hadi ya. Aman dikkat et. Bi sıkıntı olmasın da 3 5 gün erken gelsin. Sağlıkla gelsin inşallah

İnşallah sağlıkla kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…