2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
çok geçmiş olsun inşallah bi sorun olmaz sağsalim kavuşursunuz

Amin canım benim sen nasılsın eve çıktınmı hastanedemisin hala. Sancın ne alemde gelmiyomu küçük kuzumuz daha. Hayırlısıyla bi doğsaydı inşallah
sancım oluyo canım daha ama nst de çıkmıyo açılma da ilerlemiyo hala tutuyolar hastanede doktor yok şuan asistanlar durumu bildirip ona göre ya tutacaklar ya gönderecekler daha belli değil durum

sancım oluyo canım daha ama nst de çıkmıyo açılma da ilerlemiyo hala tutuyolar hastanede doktor yok şuan asistanlar durumu bildirip ona göre ya tutacaklar ya gönderecekler daha belli değil durum
Yaa Allah yardımcın olsun hayırlısıyla en kısa zamanda gelir inşallah bebişin. Suni sancı neden vermiyorlarki doğumu hızlandırsalar boşuna sancı çektiriyorlar sana

Yaa Allah yardımcın olsun hayırlısıyla en kısa zamanda gelir inşallah bebişin. Suni sancı neden vermiyorlarki doğumu hızlandırsalar boşuna sancı çektiriyorlar sana
Amiinn inşallah ya. Bilmiyorum ki alttan muayene ediyorlar 3 cm açıklık var ilerlemiyo bebeğin kafası da geride hiç ele gelmiyo diyorlar ama onlar zorladığı zaman sanki sert birşey geriye kaçıyormuş gibi hissediyorum o ne oluyo anlamadım

Valla bende hiç normal doğum yapmadım bilmiyorumki. İlk kızımda sancıyla gittim bebek aşağı inmemiş 2 cm açılman var dediler suni sancı verdiler açılmam olmadı bebekte çok yukardaydı. Kalp atışları bozuldu hemen sezeryana aldılar kordon dolanmış boynuna. Pek bi tecrübem yok normal doğumla alakalı. Bekletiyorlarsa vardır bi bildikleri inşallah çok uzun sürmez biran önce kavuşursunuz bebişinle ne diyeyim sancı çekmekte kolay değil Allah yardımcın olsun

yaa benim duruma benzer şeyler yaşamışsın korkmaya başladım şimdi sezeryan istemiyorum korkuyorum sezeryandan

yaa benim duruma benzer şeyler yaşamışsın korkmaya başladım şimdi sezeryan istemiyorum korkuyorum sezeryandan
Sen de devlette idin Di mi canım ben de devlete gidiyorum yazdıklarını dikkatle okuyorum tecrübe olur. Özel Hastaneden farklı işliyor durum sanırım açılma olmadı hemen suni daya yapmıyorlar her aşamayı doğal haline bırakıyorlar son noktaya kadar. Devleti tercih etmemdeki en büyük neden bu. Ne kadar alıştı isek rutin uygulamalara güzel annelerin hepsi neden suni vermeyip bekletiyorlar demiş. Ama doğum bu ilkel olabildiği kadar ilkel olsun. Ağrıların varmış bol dua et inşallah hemen kolayca geçer sürece kendini bırakmaya çalış. Belki ağrıların doğum sancısı değil de başka bir ağrıdır nst de çıkmıyor dedin ya kendini bir dinle bakalım sakın kalmaya çalış.

Evet devlette son noktaya kadar bekleniyor ama bu da bana doğru gelmiyor ablamı 2 gün beklettiler ne suni ne sezeryan yapılmadı sancısı açılmaya yeterli olmadı mahvoldu dogumda ittirip kaktirmadan dolayı aşağıya kadar yırtığı oldu 4 ay oturma yastığı olmadan oturamadı bence her uygulama kişiye özel olmalı hem devlette hem de özel de ne sezeryana zorlanmalı ne de olmuyorsa normal doğuma

Son bikac saattir yaklaşık 20 dk da bir kasilmam oluyor top gibi toplanıp snra rahatliyorum, süresi siklasmadi ama bakalım bu şekilde olmuyordm bgne kadar

üniversite hastanesindeyim canım daha 37 hafta olduğu için doğurtma taraftarı değiliz dediler ama kontrol altındayım kendi sancım açılma yaparsa işte o zaman yapılacak birşey yok mecbur doğurturlar ama açılma kendiliğinden gelişmedikçe suni sancı vermezler ki zaten alttan muayenede bebeğin kafası geride diyorlar zorlamazlar o yüzden. Susuzluktan olabilir dediler 2 gündür deli gibi serum takılıyor su içiyorum ondan değil demek ki enfeksiyon da yok denecek kadar az o da değil neyden olabilir ki anlayamadım

Son bikac saattir yaklaşık 20 dk da bir kasilmam oluyor top gibi toplanıp snra rahatliyorum, süresi siklasmadi ama bakalım bu şekilde olmuyordm bgne kadar
benim de hep öyle olurdu ama dün hiç geçmedi nerdeyse belden başladı kalça karın ve bacaklara vurdu sancı 6 7 dk da bir olunca korktum hastaneye geldim hemen ama sonuç ne koskoca bir hiçç doğuramıyorum

benim de hep öyle olurdu ama dün hiç geçmedi nerdeyse belden başladı kalça karın ve bacaklara vurdu sancı 6 7 dk da bir olunca korktum hastaneye geldim hemen ama sonuç ne koskoca bir hiçç doğuramıyorum
Bnm normalde gündüz hiç olmuyor gibi bişe gece çok haretli bgn akşam 6 dan beri bı kıpırdanma bakalım artk. Haftasonu misafirim vardı yoruldum baya, bgn de çamaşır temizlik vs ugrastm belki de onlardan oldu ,

Benimde birkaç gündür gece gündüz hep toplanıyor bebek, hazırlık kasılmaları sanırım artık 38 deyiz hazırlanmaya baslasın zaten:)

Benimde birkaç gündür gece gündüz hep toplanıyor bebek, hazırlık kasılmaları sanırım artık 38 deyiz hazırlanmaya baslasın zaten:)
Bnm 36+1 , diğerleri 38+2 de doğdular ana bunda o kadar beklemek istemiyorum valla, 37 gibi iyidir bakalım , hayaller gerçekler nasıl olur. Sağlıklı olsn yeter de son zamanlar Aman geçmek bilmiyor bı de 2 çocukla zor oluyor doğsa rahatlicam gibi geliyor bakalım

Bnm normalde gündüz hiç olmuyor gibi bişe gece çok haretli bgn akşam 6 dan beri bı kıpırdanma bakalım artk. Haftasonu misafirim vardı yoruldum baya, bgn de çamaşır temizlik vs ugrastm belki de onlardan oldu ,
Olabilir canım yorulunca çok oluyo kasılma toplanma hakkında hayırlısı olsun zamanı gelince sağsalim alırsın kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…