Merhaba arkadaşlar;
Kusura bakmayın pek yazamıyorum.Biliyorsunuz benim de doğumum ani oldu 35 haftalık doğdu bizim kuzu..Yeni yeni toparlıyoruz.2500 kilo doğdu sonra kilo verince sarılığı arttı 2 gün hastanede kaldık.
Erken doğum yapan arkadaşlar lütfen kendinizi üzmeyin. Toparlayacak,çok iyi olacak kuzularınız ..
Bu Arada doğum yapan bütün arkadaşları tebrik ediyorum.
Bebekleriyle,eşleriyle,sağlıklı güzel ömürler diliyorum❤
yürütmüyolar ki canım kalkıp oturuyorum yürüyorum kızıyorlar uzanman lazım diye doktor gelince şikayet etti beni asistan yerinde durmuyo hep oturuyo ya da ayakta dedi en iyisi taburcu olup evde yapmam tüm bunları
İyi de artık herkes biliyo ki yürümek iyi geliyor ve süreci hızlandırıyor. Anlamıyorum bu görüş farklılıklarını. Benim ilk doğumumda da kalkmaya izin yoktu ay o yatakta kıvran dur yattığın yerde. İkinci doğumda gezebiliyosan gez dediler o kadar rahttım ki doğum da rahat ilerledi. 12 de olur dedikleri doğum 8 de oldu
İyi de artık herkes biliyo ki yürümek iyi geliyor ve süreci hızlandırıyor. Anlamıyorum bu görüş farklılıklarını. Benim ilk doğumumda da kalkmaya izin yoktu ay o yatakta kıvran dur yattığın yerde. İkinci doğumda gezebiliyosan gez dediler o kadar rahttım ki doğum da rahat ilerledi. 12 de olur dedikleri doğum 8 de oldu
evet bende biliyorum yürümenin daha iyi olduğunu ama işte bunlar bi tuhaflar o yüzden taburcu olup evde rahatça hareket etmek istiyorum açılma için ne gerekiyosa yapmak istiyorum
Günaydın canım aynı hala yatıştayım sancım şuan hafifledi dünkü gibi şiddetli değil şükür bugün taburcu olmayı diliyorum evde daha rahat edeceğimi düşünüyorum inşallah 3 4 gün daha sabretse bayram da aradan çıksa da öyle gelse artık şuan tek duam o
Gözünüz aydın olsun güle güle sağlıcakla büyütün ilk zamanlar çok zor olur 4 5 aydan sonra az da olsa bi düzene girer uykusu inşallah ben 5 aydan sonra rahatlamıştım biraz
Kızlar birazdan doguma girecegim dua edin.. Ve hala karar vetemedim epidural spinal arasında hangisini sececgime.. Dr son bir kez konusacak ve doguma alacak
Günaydın canım aynı hala yatıştayım sancım şuan hafifledi dünkü gibi şiddetli değil şükür bugün taburcu olmayı diliyorum evde daha rahat edeceğimi düşünüyorum inşallah 3 4 gün daha sabretse bayram da aradan çıksa da öyle gelse artık şuan tek duam o
Orası kesın canım, kesinlikle yavaslatıyor.
Sen suni aldıktan sonra mı epidural ıstedın.
Kusura bakma cok soruyorum
Bir de epidural ıkınma hıssını aldı mi sende.
Bende sıfır ıkınma hıssıydı mesela.
Kızlar birazdan doguma girecegim dua edin.. Ve hala karar vetemedim epidural spinal arasında hangisini sececgime.. Dr son bir kez konusacak ve doguma alacak
aynen canım hayırlısı bakalım açıklıkta hala ilerleme yok o yüzden taburcu oluyorum birazdan kalmak istersen kal dediler de istemiyorum daraldım dayanamıyorum artık