2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
benim gönlümden de 20.08.20 olarak geçiyor, bakalım

Bugün bu mesajından dolayı iki kez yürüyüşe çıktım canım hava sıcak da olsa bebiş için faydalı bi şey yapmak güzel

benim gönlümden de 20.08.20 olarak geçiyor, bakalım
Benimde 20.08.2020 olacaktı doktorum o güne vermişti ama miyom var bende büyüme yapmış bebeğin yerini daraltıyormuş öne çekti günümü 17 sinde alacak. Hayırlısıyla gelsinlerde günün çokta önemi yok sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza

Cocuklar kucukse hic gerek yok canm.
Git gel hastanede vakit gecir onlari oyala falan.
Bende olsam hic o topa girmem

Mizaclari nasil bilmem ama o yasta iki cocukla evde kalmaniz onlara bakim vermeniz bile super guc bence
4 yasinda oglum var, pasaya yemek yap, oyun oynat, etkinlik yap, disari cikar, tv den uzak tutmaya calis derken kilo bile alamadim sayesinde sagolsun

Son düzenleme:
Benimde kontrolüm dündü. 3100 olmuş bebek , tarihim değişmedi. 4 agustosta nasipse alacağız bebeği. Anestezi uzmanı spinal sezeryanı uygun gördü. Kızımıda spinal sezeryanla kucağıma almıştım. Bende haberler bu kadar, artık beklemedeyim oğluşu

Aynen. Bir de arefe yoğunluğu olur trafikte. Bilmediğin güzergah. Hiç riske atmaya gerek yok. Bayramdan sonraya kadar vaktimiz var zaten. sanırım, inşallah

Bende bir tane var , korkuyom ona rağmen, sende iki tane Benimkide 3 yaşında.
Büyük kızım çok zor bı bebekti daha ne kadar olabilir diyerek 2. Yi hemen yapmistim 2. Si de bı o kadar uysaldi maşallah nasıl büyüdüğünü anlamadım. Şuan parktalar mesela bnde yemek yapiom en zoru 1 çocuğa bakmaktır bnce fazlası bı şekilde büyüyor bu sene korkuyorum ama bu yılı atlatirsam rahatladım ins, büyük kız 1. Sınıf ve bebekle nasıl olcak bakalım.

Aynı gün olacak doğumumuz inşallah tam bir hafta kaldı

Bugün bu mesajından dolayı iki kez yürüyüşe çıktım canım hava sıcak da olsa bebiş için faydalı bi şey yapmak güzel
Bir de ben bi kontrole gittiğimde çok iyi dedikleri bir doktor vardı ve doğumu yaklaştığı belli olan bir kadına kapıdan çıkarken yorgunluktan bitene kadar yürüyüş yap bak yoksa çok zor olacak bu doğum dedi. Bunu duydum ama bende yine sıfır hareket

Ağustos anneleri forumunda ilk Ağustos bebeği mi olacak acaba yarısı Temmuz bebeği oldu aceleci yavrular.
Hayırlarla, sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…