2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Site ici falan mi canm, yoksa yanlarinda biri mi var, yoksa ikisi yalniz mi

Yuruyus suphesiz iyidir canm ama hareket etmediysen illa dogum zor olur diye bisey yok.
Ben oglum da cok hareketsİzdm baya da rahat dogurdum.

Yuruyus suphesiz iyidir canm ama hareket etmediysen illa dogum zor olur diye bisey yok.
Yapı meselesi bnce de. Bnde ilk hamileligim son 2 ayı yattm resmen annemler yanımdaydı iş güç de yapmadım, tuzlu yerim çok ona rağmen gr sisligim olmadı vs. Annem kiziyordu git yürüyüş yap doguramican yoksa die zoraki çıkıyordum artk son zamanlar ama doğumum çok kolay oldu.

Yürüyüş çok sık yapamıyorum ama yatmadan önce squat ve pilates topunda egzersizler yapıyorum her gün. Faydalı olur mu sizce

Yürüyüş çok sık yapamıyorum ama yatmadan önce squat ve pilates topunda egzersizler yapıyorum her gün. Faydalı olur mu sizce
faydalı olur tabii. Bi de squat öneriyorlar. Doktor günde 80 tane dedi ama 20-30 tane bile yapsam kârdır diyorum
(Squat’ı yazmışsınız zaten, göz de görmüyo artık )

Olmaz olur mu canım, en ufak bır hareketn bıle mutlaka faydası vardır.
Kolayca doguralım ınsallah hepimiz, sezaryen olanlar ve olacaklar da cabucak ayaklansn ınsallah

Kasılması olan arkadaslar varsa aman diyim yuruyus yapmayin kizlar. Benim suan yuruyus yapmam yasak cok sık kasılmalarim oldu gecen hafta. Hatta bırakın yuruyusu evde de hicbi is yapmiyorum hersey yasak. Kasılma gelince dinlenip gecmesini bekleyip devam ediyodum sonra ama bilsem hic yapmazdım

Aa çıktın mı canım neyse hayırlısı olsun bakalım evde takip edersin kendini ama,gönlüne göre olur inşallah en hayırlı zamanda gelir
Evet çıktım canım dayanamadım ya müdahale etmiyolar ki doğurtma taraftarı değiliz diyorlar kalmamın da anlamı yoktu evde takip ederim hareket ederim belki açılmam olur orda hareket etmeme de izin vermiyolardı uzanman lazım diyip duruyorlardı. İnşallah canım hepimizinki hayırlısıyla gelir inşallah ama gönlüm bayramdan sonraya yana inşallah bayram sonrası olur

Canım kasılma derken karında sertleşme ve bebegin toplanması dimi? Ama ağrı sancı olmuyor bende fakat bebek sık sık kasılıyor karnım sertleşiyor bundan mı bahsediyorsun?

Ağustos anneleri forumunda ilk Ağustos bebeği mi olacak acaba yarısı Temmuz bebeği oldu aceleci yavrular.
Hayırlarla, sağlıkla gelsin inşallah
Olabilir ama ben güvenmiyorum bu gruptaki bebelere çok hızlılar ağustosun 1 i olur olmaz gelenler olacaktır. Çıkmaya meraklı çıktı bizim bebekler

Olabilir ama ben güvenmiyorum bu gruptaki bebelere çok hızlılar ağustosun 1 i olur olmaz gelenler olacaktır. Çıkmaya meraklı çıktı bizim bebekler
Ya gerçekten bu grubun bebekleri neden böyle oldu erken gelme meraklısı hepsi benim sezeryanım 30 unda ama arada sanki aha şimdi doğuracakmışım gibi oluyor 1 gün daha bekler planı bozmaz inşallah

Ya gerçekten bu grubun bebekleri neden böyle oldu erken gelme meraklısı hepsi benim sezeryanım 30 unda ama arada sanki aha şimdi doğuracakmışım gibi oluyor 1 gün daha bekler planı bozmaz inşallah
Valla bende anlamadım , erken erken çıkaları geliyor sıpaların. Geldikleri yeri görünce geri girmeye çalışcaklar haberleri yok

Ben hurma yemeye başladım. Ama şekerim olduğumdan her sabah 1 tane. Kegel egzersizi ve pilates hareketleri de yapıyorum. Ama hızlı etki etti diye düşünüyorum ya da psikolojik olabilir... 2 gündür çok fazla kasılmam oluyor. Düzenli olarak 10 dakikada 3 kasılma olmadığından paniklemiyorum ama bariz bir şekilde çoğaldı kasılmam. Karnım hep taş gibi, nefesim daralıyor. Karnıma dokunduklarında karnın yumuşak daha gelmez diyordu ebeler, demek ki bu sertlikten bahsediyorlardı. Haftaya gelir bu kız, çok beklemez diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…