Aynen. Bir de arefe yoğunluğu olur trafikte. Bilmediğin güzergah. Hiç riske atmaya gerek yok. Bayramdan sonraya kadar vaktimiz var zaten. sanırım, inşallah
Büyük kızım çok zor bı bebekti daha ne kadar olabilir diyerek 2. Yi hemen yapmistim 2. Si de bı o kadar uysaldi maşallah nasıl büyüdüğünü anlamadım. Şuan parktalar mesela bnde yemek yapiom en zoru 1 çocuğa bakmaktır bnce fazlası bı şekilde büyüyor bu sene korkuyorum ama bu yılı atlatirsam rahatladım ins, büyük kız 1. Sınıf ve bebekle nasıl olcak bakalım.
Bir de ben bi kontrole gittiğimde çok iyi dedikleri bir doktor vardı ve doğumu yaklaştığı belli olan bir kadına kapıdan çıkarken yorgunluktan bitene kadar yürüyüş yap bak yoksa çok zor olacak bu doğum dedi. Bunu duydum ama bende yine sıfır hareket
Yapı meselesi bnce de. Bnde ilk hamileligim son 2 ayı yattm resmen annemler yanımdaydı iş güç de yapmadım, tuzlu yerim çok ona rağmen gr sisligim olmadı vs. Annem kiziyordu git yürüyüş yap doguramican yoksa die zoraki çıkıyordum artk son zamanlar ama doğumum çok kolay oldu.
faydalı olur tabii. Bi de squat öneriyorlar. Doktor günde 80 tane dedi ama 20-30 tane bile yapsam kârdır diyorum
(Squat’ı yazmışsınız zaten, göz de görmüyo artık )
Olmaz olur mu canım, en ufak bır hareketn bıle mutlaka faydası vardır.
Kolayca doguralım ınsallah hepimiz, sezaryen olanlar ve olacaklar da cabucak ayaklansn ınsallah
Kasılması olan arkadaslar varsa aman diyim yuruyus yapmayin kizlar. Benim suan yuruyus yapmam yasak cok sık kasılmalarim oldu gecen hafta. Hatta bırakın yuruyusu evde de hicbi is yapmiyorum hersey yasak. Kasılma gelince dinlenip gecmesini bekleyip devam ediyodum sonra ama bilsem hic yapmazdım
Evet çıktım canım dayanamadım ya müdahale etmiyolar ki doğurtma taraftarı değiliz diyorlar kalmamın da anlamı yoktu evde takip ederim hareket ederim belki açılmam olur orda hareket etmeme de izin vermiyolardı uzanman lazım diyip duruyorlardı. İnşallah canım hepimizinki hayırlısıyla gelir inşallah ama gönlüm bayramdan sonraya yana inşallah bayram sonrası olur
Bende bugün kontrole gittim 38+2 bebek yukarda nst temiz doktor ilk gebelik 39 40 dan önce beklemiyorum dedi hurma adaçayı tüket dedi benimkinin gelesi yok
Bende bugün kontrole gittim 38+2 bebek yukarda nst temiz doktor ilk gebelik 39 40 dan önce beklemiyorum dedi hurma adaçayı tüket dedi benimkinin gelesi yok
Kasılması olan arkadaslar varsa aman diyim yuruyus yapmayin kizlar. Benim suan yuruyus yapmam yasak cok sık kasılmalarim oldu gecen hafta. Hatta bırakın yuruyusu evde de hicbi is yapmiyorum hersey yasak. Kasılma gelince dinlenip gecmesini bekleyip devam ediyodum sonra ama bilsem hic yapmazdım
Canım kasılma derken karında sertleşme ve bebegin toplanması dimi? Ama ağrı sancı olmuyor bende fakat bebek sık sık kasılıyor karnım sertleşiyor bundan mı bahsediyorsun?
Ya gerçekten bu grubun bebekleri neden böyle oldu erken gelme meraklısı hepsi benim sezeryanım 30 unda ama arada sanki aha şimdi doğuracakmışım gibi oluyor 1 gün daha bekler planı bozmaz inşallah
Ya gerçekten bu grubun bebekleri neden böyle oldu erken gelme meraklısı hepsi benim sezeryanım 30 unda ama arada sanki aha şimdi doğuracakmışım gibi oluyor 1 gün daha bekler planı bozmaz inşallah
Ben hurma yemeye başladım. Ama şekerim olduğumdan her sabah 1 tane. Kegel egzersizi ve pilates hareketleri de yapıyorum. Ama hızlı etki etti diye düşünüyorum ya da psikolojik olabilir... 2 gündür çok fazla kasılmam oluyor. Düzenli olarak 10 dakikada 3 kasılma olmadığından paniklemiyorum ama bariz bir şekilde çoğaldı kasılmam. Karnım hep taş gibi, nefesim daralıyor. Karnıma dokunduklarında karnın yumuşak daha gelmez diyordu ebeler, demek ki bu sertlikten bahsediyorlardı. Haftaya gelir bu kız, çok beklemez diye düşünüyorum.