2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok geçmiş olsun hayırlı doğumlar . Kaşıntılarınız çok şiddetli mi , kaşıdığınız yerde kızarıklık ya da döküntü oluyor mu
Çok teşekkürler, hepimize
günün bazı saatlerinde şiddetli oluyor, döküntü değil de isilik gibi oluyor bazen. Neyse ki sonuçlarım temiz çıktı, kolestaz değilmiş.

Bugün kolostrum geldi göğüslerimden. Ne kadar mutluyum anlatmam. Kadın vücudu resmen bir mücize. Harika varlıklarız.
Benimde geliyor canım yaa süt gelmeme olayını yaşamayız herhalde değil mi ilk doğumum normaldi zaten hemen gelmişti bu kez sezeryan olacak gelmez diye endişe ediyorum annemde zaten gelmiş doğumdan sonra geri gidecek değil ya dedi

Ayy çok heyecanlıyımm yaa sende öylesindir . İnsan gününü saatini bilincede bir tuhaf oluyormuş
Kesinlikle evdekiler hatırlatıyor kaç gün kaldı diye mideme kramp giriyorhatırladıkça .haftaya bu saatte yanımızdalar rabbim izin verirse benim akşam üzeri 16.30

Yuruyus suphesiz iyidir canm ama hareket etmediysen illa dogum zor olur diye bisey yok.
Ben oglum da cok hareketsİzdm baya da rahat dogurdum.
İlla ki o hamile arkadaşın durumuna göre bir uyarıydı ama kaslar ne kadar kuvvetli ve esnekse o kadar da rahat olur. Doğum da bir nevi ağır kas hareketi çünkü. Uzun süre birden spor yapınca nasıl zorlanıyoruz, dopuma hazırlık egzersizinin de mantığı o. Sizin vücudunuz kaldırmış bunu ne mutlu. Her doğum farklı inşallah benim de bu kadar hareketsizliğe sizinki gibi rahat bir doğumum olur

Benimde geliyor ama ben göğüs ucumdan topak topak kurumuş olarak görüp temizliyorum öyle damla damla akmıyor

Amin canım insallah.
Ama benm hamileliktekı hareketsizliğimi saymazsak saglam spor geçmişim de var.
Belki onun da etkisi olabilir.
Şimdi de tam tersi çok hareketliyim,bu seferki zor olursa başlarım böyle işe derim
Cunku erkek de guzelleşirsin dediler, Allahım ben ben degildim, o nasıl şişmek nasıl değişmek anlatamam
Kız da şişersn dediler.
Dün alışverise cıktım 38 beden giyiyorum hala
Sadece karnım buyudu, diğer yerler orantılı.
Görenler bu kız çirkin cıkacak senin güzelliğini almamıs dıyorlar
İlk cocukta sadece kendine baksan yetiyor, ama ikinci de oyle degıl.
Sanırım ogluma borçluyum kilo almamayı da

Benim spor geçmişim bayaaa bi geçmiş hatta mazide kaldığı için güvenemiyorum.
Ya evet erkekte güzelleşirsin falan dediler aynaya bakıyorum tövbe estağfurullah karantinanın da etkisi var tabi.
Benim 3. Artık bezmiş yılmış bir haldeyim. Evde köşe kapmaca oynuyoruz beni salın diyorum.
Ben önceki gebeliklerimde çalışıyordum iki vasıta git gel, yürü, merdiven çık. İster istemez hareket oluyodu. Şimdi bir odadan diğerine gitsem yatacak yer buluyorum o da korkutuyor beni. Ama hala tek bir hareket etmişliğim yok.

Her aksam 7bin-10bin arasi adim atiyorum. Ama bebek hala yukarida. Yorulduğumda oglum sag üst tarafıma top gibi toplanıyor ve agri yapiyor. Yine de yürümekten vazgeçmeyeceğim. Umarim faydasi olur.

Canım kasılma derken karında sertleşme ve bebegin toplanması dimi? Ama ağrı sancı olmuyor bende fakat bebek sık sık kasılıyor karnım sertleşiyor bundan mı bahsediyorsun?
Evet canim tamda bundan bahsediyorum orda kasılan ve toplanan sey rahim, bebek degil maalesef.. eger toplanma seklinde oluyorsa dedigin hani boyle saniyeler icinde bisey oluyor zaten karnina hissedersin. Bikac sn oyle kaliyor sonrada saniyeler icinde gevsiyor.. bu mesela nst de oldugu zaman bana sanci 100 cikiyor 3 haftadir..

Canim bu dedigin bana 1.5 2 ay once oluyordu ne alakaysa.
En cok da yuruyus yaparken yada yoruldugumda.
Sonra kendiliginden gecti..
Bir de o zamanlar uzun yol yuruyordum, onlari da kisalttim biraz biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…