Güzel haberlerini alırız inşallah sağlıkla kavuşunSelam kızlar. Bugun kontrolüm vardi 38+1 haftaligiz. 4270 gr olmus o yuzden yarin sabah hastaneye yatırım yapılacak ve suni sanciyla dogum başlatılacak inşallah biraz heyecan biraz korku karışık duygular içerisindeyim Allah sag saglim yavrularımız kavuştursun inşallah
Bence herkes ne yasadiysa onu anlatiyor canim.Bende sezeryan olucam ve açıkcası yazılanları okuyunca korktumAma bizim insanlarımızda suç hep başına kötü gelenleri anlatıyorlar iyi ve güzeli değil
Arkadaşımın da öyle oldu, 40+3 de hiç açılma falan yoktu. Suni sancı aldı gram açılma olmadı. O kadar ağrı çekip o yorgunlukla sezaryene dönüldü. Açılma başlamamış kasılma falan da yoksa pek işe yaramıyor sanırım, en iyisi o acıları çekmeden sezaryen olmak bence de.Aynı durumdayım bende. önerdi doktor sunni sancıyı ama hiç açılma yada nst de sancı çıkmadığı için devamında olmayıp sezeryana dönülebilir dedi sancıyı da boşuna cekmek var arkasından tekrar sezeryan dün zaten bu konuda çok kararsız kaldım ama etrafımdaki herkes aynısını söyledi sunniyle akşama kadar sancı çekip sezeryan olanlar olunca kararım direk sezeryan oldu
Cok teşekkür ederim insallahGüzel haberlerini alırız inşallah sağlıkla kavuşun
Evet öyle dedi doktorda etrafımda sezeryan olanlarda ondan böyle karar verdik inşallah doğru karardır sağlıkla kavuşalım inşallah bu saatten sonra istediğim tek şey buArkadaşımın da öyle oldu, 40+3 de hiç açılma falan yoktu. Suni sancı aldı gram açılma olmadı. O kadar ağrı çekip o yorgunlukla sezaryene dönüldü. Açılma başlamamış kasılma falan da yoksa pek işe yaramıyor sanırım, en iyisi o acıları çekmeden sezaryen olmak bence de.
Canim bende sezeryan oldum kontrol amaçlı gittim ama 5 dakika 1 sancim cikti bebegim kilo almamisti alttan muayene etti catim cok darmis eyvah dedim sezeryan olcam ama inan ilk gün ağrın oluyor bana göre dayanabilecek birsey 2.gunu evde rahat dolaştım 3.gunu halay bile cektim gercekten korkulcak hicbisi yokBende sezeryan olucam ve açıkcası yazılanları okuyunca korktumAma bizim insanlarımızda suç hep başına kötü gelenleri anlatıyorlar iyi ve güzeli değil
Bak arkadaşım senin burada kaynananın aldırdığı çocuklardan bahsetmenHerkes kendi doğumunu kendi bilir elbette. Herkesin hikayesi başka. Benim kaynanam geçen oğluna telefonda diyor ki aa sezeryan mı olucak karın ben sizi çatır çatır doğurdum. Ne ayıp şey! Ama bana diyemez çünkü cevabını alır, hayattaki tek başarısı bu benim 7 senedir drlarda ameliyathanelerde çektiğimi bilmiyor tabi, aldırdığı çocuklardan hele hiç bahsetmiyor. Ben çocuğumla ameliyathanede karşılaşmak istemiyorum. Ebe dr vs derdi çekmek de istemiyorum. Kısacası istemiyorum nefret ettim artık oramın buramın kurcalanmasından. Kimseye de hesap verecek değilim. Paşa gönlüm öyle istiyor! Allah hepimizi sağlıkla mutlulukla bebişlerimize kavuştursun inşallah
Bende sezeryan olucam ve açıkcası yazılanları okuyunca korktumAma bizim insanlarımızda suç hep başına kötü gelenleri anlatıyorlar iyi ve güzeli değil
Arkadaslar bir deli kuyuya tas atmis, 40 deli cikaramamis gibi olmus burasi. Ben sezaryenin düşündüğümden daha cok aci verdigini soyledim. 2. gun aksami su an. Her adimda bicak keser gibi canim aciyor. Benim canim tatliymis diyelim o zmm. aci esigim dusukmus ya da bilmiyorum. yemek temizlik yapanlar nasil yapiyor aklim ermedi. Benim mesajımda asil anlatmak istedigim sezaryen keyfi olarak yaptırılacak basit bir işlem degil. Bir ameliyat. Eksisi artisini iyi düşünerek her seyi goze alarak yaptirilmali. Hayirli ve en acisiz doğumları diliyorum hepinize.
Ne guzel bak esin anliyor en azindan canim.İnanki çaresizlikten az da olsa gelen giden oldu ev de heryer açık yaz toz içinde kalıyor .koronadan dolayı annem gelemedi memleketten kayinvaldemde hastanede tam bir komedi sergiledi benden daha lohusa oldu.bebek de küçük iolduhu için uyanidirip emzirmek.gerekiyordu sürekli başında oldum kalkıp .ah biraz nazlayanim olsa dinlenmek isterdim.arada aynadan bakıyorum acildimi yoksa dikişler. Diye çok Canim yaniyor
.annelik gücü sanırım eşim çok şaşkın böyle bir ameliyattan çıkıp nasıl.boyle bir guce sahip olabiliyorsunuz diyor insan acısını unutuyor bebeğin derdine düşünce
Kimin neyi aldırdığı değil mevzu beni ilgilendirmez de zaten ama ben o kadar vefakar cefakar anneyim ki bi tarafımı yırttım doğururken öyle anneyim en anne benim çatır çatır doğurdum pozları kesip istemediğin çocukları aldırabiliyosan rahat rahat bakabilecekken hem de boş yapmicaksın. Yoksa çocuk aldırmak bambaşka bir konu. Herkesin kendi hayatı kendi tercihi. Herkesin görüşü de kendine.Bak arkadaşım senin burada kaynananın aldırdığı çocuklardan bahsetmen
Onun senin sezeryan kararını eleştirmesiyle aynı doğrultuda bence
Normal doğum olması gerekendir
Annelikte normal doğumu yapanla yapmayan arasında hiçbir fark yoktur
Hele sezeryan daha zordur
Normal doğumda Doğum anı normalde daha acı verici olabilirken sezaryan sonrası zorluklar başlar
Bu bütün otoritelerde böyledir
insallah canim.Yarın kontrolüm var heyecan bastı, gitmisken dogursam ne güzel olur
Bnmki gündüz pek sakin 2 kere mat he girdim smdiye kadar 20-30 u gecmedi. Mesele smdi girsem hem kasigmda acayip bı baskı ağrı var, hmde bebiş kıpır kıpır kasılmalar bilmem neler sancı 80-100 seyreder durur muhtemelen. Yarın nolcak meraktayim o zmn yine 20-30 görüm eve mi doneriz bakalım ,insallah canim.
Darisi da benm basima olsun.
Sahi kac kisi kaldik surda dogurmayann..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?